http://mofaker.hu/
nekem is vannak Mz-hez csomó doksik! Kérdezzetek azt küldöm öketMeiki írta:Helló! Igen érdekelne a dolog ha megtennéd nagyon megköszönném.Hy !
Nekem olyan van h "ETZ 125 és ETZ 150 típusú motorkerékpár üzemeltetési útmutatója"
Ha gondolod megcsinálom azt h elviszem valahova és beszkennelem és ezáltal vagy MSN-en vagy E-mailben átnyomnánk hozzád !
Írj ha érdekel !MSN-em: meiki@tolna.net
Helló! Igen érdekelne a dolog ha megtennéd nagyon megköszönném.Hy !
Nekem olyan van h "ETZ 125 és ETZ 150 típusú motorkerékpár üzemeltetési útmutatója"
Ha gondolod megcsinálom azt h elviszem valahova és beszkennelem és ezáltal vagy MSN-en vagy E-mailben átnyomnánk hozzád !
Írj ha érdekel !
krivanpeter írta:Hát ha netalán 250/1-hez rezgés és hangcsillapító gumi a bordákra, engem érdekelne 4 db. Elõre is kösz! Addig is jó gurulást mindenkinek!Gshp írta: Ha eddig nem sikerült intézned , akkor az Alföld túrára elvileg tudok vinni neked mert van itt Hódmezõvásárhelyen egy ilyen kissebb MZ-s boltÉs ott mindenféle NÉMET cuccokat árulnak
![]()
Na szóval ha érdekel akkor írj , vagy ha valakit érdekel valami rákérdek a boltban !
Õszintén megmondom most néztem a TS125 aksi felõli dobozát képrõl de van vele 1 kis baj ... 1 részt kékZAMAKÓ írta:Sziasztok4 szükségem lenne egy MZ TS125 akkumlátoroldali dobozra. ha valaki tud segíteni, írjon!!
Hát ha netalán 250/1-hez rezgés és hangcsillapító gumi a bordákra, engem érdekelne 4 db. Elõre is kösz! Addig is jó gurulást mindenkinek!Gshp írta:Ha eddig nem sikerült intézned , akkor az Alföld túrára elvileg tudok vinni neked mert van itt Hódmezõvásárhelyen egy ilyen kissebb MZ-s boltbakimate írta:Sziasztok!
Olyan gyertyakábelt keresek, aminek a külsõ szigetelõje átlátszó, látható a belsõ vezeték. Talán Bluerider /1-esén láttam ilyet...És ott mindenféle NÉMET cuccokat árulnak
![]()
Na szóval ha érdekel akkor írj , vagy ha valakit érdekel valami rákérdek a boltban !
Rendben még ma délután elmegyekbakimate írta:Szia Kolléga!
Nem, még nem sikerült ilyet találnom. Légy olyan kedves, és kérdezd meg abban a boltban, hogy van-e olyan gyertyakábel, amilyet szeretnék. Más nagy hiányom egyenlõre nincs...
Köszi szépen!
Gshp írta: Ha eddig nem sikerült intézned , akkor az Alföld túrára elvileg tudok vinni neked mert van itt Hódmezõvásárhelyen egy ilyen kissebb MZ-s boltÉs ott mindenféle NÉMET cuccokat árulnak
![]()
Gshp írta:Ha eddig nem sikerült intézned , akkor az Alföld túrára elvileg tudok vinni neked mert van itt Hódmezõvásárhelyen egy ilyen kissebb MZ-s boltbakimate írta:Sziasztok!
Olyan gyertyakábelt keresek, aminek a külsõ szigetelõje átlátszó, látható a belsõ vezeték. Talán Bluerider /1-esén láttam ilyet...És ott mindenféle NÉMET cuccokat árulnak
![]()
Hy !novi írta:Leírások vannak fent a www.vatera.hu -n, nem olcsók, nem én árulom õket, de vannak.Meiki írta:Helló! Szükségem lenne egy etz 150 hez valamiféle használati utasításhoz vagy szerelési útmutatóhoz amin fel van tüntetve minden gyári alkatrész helye. És pár alkatrészre is szükségem lenne mint pl irányjelzõk vagy kis apróságok.
Ha eddig nem sikerült intézned , akkor az Alföld túrára elvileg tudok vinni neked mert van itt Hódmezõvásárhelyen egy ilyen kissebb MZ-s boltbakimate írta:Sziasztok!
Olyan gyertyakábelt keresek, aminek a külsõ szigetelõje átlátszó, látható a belsõ vezeték. Talán Bluerider /1-esén láttam ilyet...
Leírások vannak fent a www.vatera.hu -n, nem olcsók, nem én árulom õket, de vannak.Meiki írta:Helló! Szükségem lenne egy etz 150 hez valamiféle használati utasításhoz vagy szerelési útmutatóhoz amin fel van tüntetve minden gyári alkatrész helye. És pár alkatrészre is szükségem lenne mint pl irányjelzõk vagy kis apróságok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég