Nekem van. Lehet jövő héten megyek Bambihoz és odaadom neki. Ha mégsem, akkor pedig mikor jössz Kakucsra beugrasz érte, esetleg ha kinézek az edzésre, akkor pedig elviszem.
Bocsi Matt,nem láttam a hsz-t!
Természetesen igényt tartok rá,ha Bambihoz be tudod adni az jó lenne! A Mester kifizeti neked,én meg neki! Csak mondj rá egy árat!
Előre is köszi!
Nekem van. Lehet jövő héten megyek Bambihoz és odaadom neki. Ha mégsem, akkor pedig mikor jössz Kakucsra beugrasz érte, esetleg ha kinézek az edzésre, akkor pedig elviszem.
Üdv! SOS-ben keresek működőképes, viszonylag jó állapotú ETZ 250-es blokkot, Veszprém, Tolna, Somogy, Baranya megyékben! Ezek a megyék élveznek prioritást de kicsit távolabbiak is jelentkezzenek! Sürgős! Aki tud segíteni annak előre is köszönöm, várom üzenetét, ahol majd megadom a tel.számomat.
Üdv
MZ él és élni fog"Ha esetleg erre visz az utad és szeretnél pihenni vagy beszélgetni egyet esetleg szükség javítás kel bátran hívj 06309167166 Kápolnásnyék (Pettend) 7 út. http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
Az ember tisztában volt vele, hogy ETZ alkatrészt árul? Vagy más meccset nézett....
Mindenesetre jó, hogy gondoltál rám, sajna még mindig nincs aksifedőmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Mi lesz így, belemezeljem??????????
Stravkó írta:
kisbocsi írta:Üdv!
Aksifedő oldaldeknihez hol tudok zárat venni?
Köszi mindenkinek
Ma láttam az egri börzén oldaldeknit,pirosat,zárral,kulccsal! Gondoltam rádcsörgök,hogy elvigyem-e,de mikor kimondta az árát,visszatettem a telefont a zsebembe,5eFt-ot akart érte kérni!!!
Ma láttam az egri börzén oldaldeknit,pirosat,zárral,kulccsal! Gondoltam rádcsörgök,hogy elvigyem-e,de mikor kimondta az árát,visszatettem a telefont a zsebembe,5eFt-ot akart érte kérni!!!
Máté írta:szia!
érdeklődnék hogy 251-re van e kipufogó és mennyiért.
köszi
Máté
arovado írta:Üdv!
Akit érdekel: MZ-hez, Simpson-hoz, robogókhoz alkatrészeket, gumikat, ruhákat kedvező áron vásárolhat! Ha valakit érdekel kérdezzen és küldök képet és mondok árat. Nyilván a 10% kedvezmény az él.
Csak egy példa: (német minőségű) első lánckerék 125/150 hez 1100ft... és szinte tényleg minden kapható...
Üdv!
Hát ahogy nézem ennek nem túl szimpi az ára... krómozott kipufogó 251 hez -> 12500 -10% = 11250,-
Én kicsit drágállom, mert emlékszem én anno még 8000ért vettem...
szia!
érdeklődnék hogy 251-re van e kipufogó és mennyiért.
köszi
Máté
arovado írta:Üdv!
Akit érdekel: MZ-hez, Simpson-hoz, robogókhoz alkatrészeket, gumikat, ruhákat kedvező áron vásárolhat! Ha valakit érdekel kérdezzen és küldök képet és mondok árat. Nyilván a 10% kedvezmény az él.
Csak egy példa: (német minőségű) első lánckerék 125/150 hez 1100ft... és szinte tényleg minden kapható...
Üdv!
Érdeklődnék: MZ ES 125 / 1 Trophy-hoz keresnék láncvédőt. Az a műanyag a lánckeréken amiben aóraspirál rögzítve van, és a hozzátartozó 2 db gumi. Ha valakinek van, szóljon, vagy írja meg lehet-é kapni ilyesmit.
Érdeklődnék: MZ ES 125 / 1 Trophy-hoz keresnék láncvédőt. Az a műanyag a lánckeréken amiben aóraspirál rögzítve van, és a hozzátartozó 2 db gumi. Ha valakinek van, szóljon, vagy írja meg lehet-é kapni ilyesmit.
Üdv!
Van valakinek kuplung alkatrésze? A vékonyabbik alátét kellene (elvileg van a vastag, a rugós és a vékony) nekem a vékonyra lenne szükségem.
Köszi!
Nekem Ts250 vagy etz250-hez kellene kilométer kihajtás takaró. Tehát nem maga a kihajtás kellene hanem az amit akkor szereltek a motorra amikor nem volt rajta fodulatszám mérő. Elvileg ez egy korong 3 csavaros felfogatással és az egyik oldalán egy kis bemélyedéssel a főtengely végének. Én még ilyet nem láttam de azt monták létezik. Hátha van valakinek.
Elöre is köszönettel
Üdv Paqka
Üdv!
Ha megengeditek szeretnék csinálni egy kis felmérést. A célja, hogy megtudjam szükség lenne-e MZ-s alkatrészekre, így kössek-e üzletet a nagykereskedéssel. Nyilván MZ Club Hungary-sok 10% kedvezményt kapnak. A kérdés, hogy mennyire van igény MZ-s alkatrészekre, motoros ruhákra, sisakra és gumikra. Kérem aki a közel jövőben szeretne venni valamit írja meg nekem (ha tőlem akar venni ha nem) és így fel tudom mérni, hogy van-e rá igény.
Nagyon köszönöm!
Nekem Ts250 vagy etz250-hez kellene kilométer kihajtás takaró. Tehát nem maga a kihajtás kellene hanem az amit akkor szereltek a motorra amikor nem volt rajta fodulatszám mérő. Elvileg ez egy korong 3 csavaros felfogatással és az egyik oldalán egy kis bemélyedéssel a főtengely végének. Én még ilyet nem láttam de azt monták létezik. Hátha van valakinek.
Elöre is köszönettel
Üdv Paqka
Hubernál még pont nem néztem...
De másutt azt mondták h nem is szokott lenni mert senki nem keresi. Nem igazán romlik el
Meg általában fod mérősre szokták alakítani nem pedig visszafele
De köszi és megnézem
Elöre is köszönettel
Üdv Paqka
Elöre is köszönettel
Üdv Paqka
Sziasztok! Keresek 150 es etz re babatta gyújtást de olyat ami már át van alakítva és csak fel kell tenni, vagy átalakítót, vagy csak egy szakrajzot h hogy kell kinéznie az átalakítónak! Aki tud az segítsen sörgős lenne! Ja és csarébe sok etz alkatrészt tudok adni!
Hali Mindenki!
Ernesto kérdezi a szomszédságból, hogy honnan tudna szerezni egy ES/2-höz Superelastic oldalkocsi felfogatást. Boltban esetleg lehet-e kapni, vagy csak használtan. Ha valakinek van ilyenje, dobja fel ide elérhetőségét, esetleg privátban, hogy továbbíthassam neki. Esetleg rajz a szükséges alkatrészekről, hogy le lehessen gyártani.
Igen, tudom, hogy ott van, de csak utánvéttel küldenék el nekem Kaposvárra, 1000 ft lenne, mire ideér. Ők a moped 91 viszonteladói, de a moped központból a kaposvári partnerükön keresztül én kaptam meg az utolsót. Talán az lenne a legjobb, ha jelentkezne egy kiskőrösi mz-s, aki megvenné nekem, és elküldené levélben. Neki előre is köszönöm!
matulek írta:Sziasztok. 251-hez keresek (a kis etz ugyanaz) gumit, amibe az akkufedél felül beakad. Csak egy kellene, az utolsót vettem meg a boltban.
Köszönöm.
matulek írta:Sziasztok. 251-hez keresek (a kis etz ugyanaz) gumit, amibe az akkufedél felül beakad. Csak egy kellene, az utolsót vettem meg a boltban.
Köszönöm.