Én az 500/1500-as programot szoktam használni: az első 500 km alatt nem pörgetem a motort, ilyen 4000-4500-as fordulatig max, utána pedig picit durvábban

Persze azért arra odafigyelek, hogy emelkedőn meglegyen a 4000-es, mivel nem tudna fölkepeszteni rendesen, és ettől is csak melegedne. Ilyen 4000 körül mindenhol gond nélkül megy (persze ez 250es)
Most a nagyobbikat úgy járattam be, hogy az elején igen finoman, nem mentem vele többet, mint 10 km-es távokat, ezt az első 100 km-ig. Utána már bevállaltam a 20 km-ert is, és közelegve az 500 km-hez már bátrabban pörgetem, és huzatom ki. Na persze nem ész nélkül

A hátsó gumi mérete miatt eleve nem is tudom túlzottan pörgetni, szóval jelenleg az egy áldás

Leketyeg az 500 km, utána még egy 1000 kmig csak módjával (ugye 1000+500 = 1500), és mehet a buli azután

Ja és természetesen minimum 1:30-as keverék.
A 150-est is így járattam be, és jó volt.
Más: tipikus fejfogós kérdés lesz, de szerelés közben kimaradt az alátét az üresrögzítő csavar alól (ne kérdezzétek, miért azt vettem ki

) Ez okozhat bármi nemű problémát? 100 métert mentem így a motorral, csak tesztelés végett, de a bal deknit újra le kell vennem, mert tapasztalatlanságból nem a legjobban raktam össze