...most volt 2óra szabadidőm ; és megcsináltam!

Már csak a szabályzás van hátra
... metálfeketén szerintetek jól fog mutatni? ..

<-----------------------

De igenDevil írta:hja, nagy fekdobos pannonia:) szoktak tenni regi motorokra, mert hat ugye eleg nagy a dobnak az atmeroje, talan jo fekbetettel a fekhatas is jobb. Bambi, neked nem ilyen volt a verseny ets-en?
Pannoniamrpocok írta:Helló!
Segítséget kérnék a fenti képeken lévő fékkel kapcsolatban
Ts 250/1-es első fékdob szerepel a képen. Na most a neten keresgéltem képeket és ekkora dobot nem láttam mz-n.
Aztán meg is untam a keresést. Szal aza kérdésem hogy ez a dob vagy kerék egyáltalán mz-re való-e, vagy már buherkodott az előző tulaj?
Hello!mrpocok írta:Helló!
Segítséget kérnék a fenti képeken lévő fékkel kapcsolatban
Ts 250/1-es első fékdob szerepel a képen. Na most a neten keresgéltem képeket és ekkora dobot nem láttam mz-n.
Aztán meg is untam a keresést. Szal aza kérdésem hogy ez a dob vagy kerék egyáltalán mz-re való-e, vagy már buherkodott az előző tulaj?

Hát az nem túl rövid mert 15cm így is hosszabb! Fékcsövet pedig az eladó olyan méretben rendel amilyenben nekem kell tehát ez nem szabvány szerinti! De azért kösz.Stravkó írta:Az nem lehet,hogy túl rövid a fékcsöved? Kirugózásnál gondot okoz,ha feszül mint a gitárhúr! Amiatt lehet ilyen hibajelenség. Amikor én vettem fékcsövet,megkérdezte az eladótag,hogy gyári,vagy magaskormányhoz kell? Azt hiszem a katonai kormány is magasabb a gyárinál,tehát kell hogy legyen fékcső több hosszméretben!punisher írta:Szervusztok!
Kellene egy kis segítség! A fékcsövemnél a fékcső gumirésze és a fejrésze között szivárog a fékolajam alul is felül is, ez már a második fékcsövem ami ezt csinálja, melékesen ez zsír új
! A lényeg hogy nem-e tud valaki olyan fékcsövet ami fémből van vagy tuti fajta?
![]()
Köszi: Punisher

Az nem lehet,hogy túl rövid a fékcsöved? Kirugózásnál gondot okoz,ha feszül mint a gitárhúr! Amiatt lehet ilyen hibajelenség. Amikor én vettem fékcsövet,megkérdezte az eladótag,hogy gyári,vagy magaskormányhoz kell? Azt hiszem a katonai kormány is magasabb a gyárinál,tehát kell hogy legyen fékcső több hosszméretben!punisher írta:Szervusztok!
Kellene egy kis segítség! A fékcsövemnél a fékcső gumirésze és a fejrésze között szivárog a fékolajam alul is felül is, ez már a második fékcsövem ami ezt csinálja, melékesen ez zsír új
! A lényeg hogy nem-e tud valaki olyan fékcsövet ami fémből van vagy tuti fajta?
![]()
Köszi: Punisher

Nekem volt ilyenem, de semmi extrát nem tapasztaltam, szóval se nem volt szupercsúcskirály se nem volt baj vele... elég sokáig bírja és nincs vele gáz... ennyi az én tapasztalatombalintmz írta:sziasztok.
Ma beugrottam a mofakerbe pár cuccért és eszembejutott hogy kell még fékbetét is. A törökröl hallottam már hogy jo. Végülis volt nekik magyar meg tajvani. A tajvani mellett döntöttem. mindkettön sötét szinü ferodol volt (a rozsaszinnel csak a gond van)
Probálta már vki ezt a fajtát. Szerintem nem lesz rossz csak kiváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Köszi, Bálint

Köszi már régebben leszedtem! Ott szétnézek majd!kiszsebi írta:Tudod, a letöltések között vannak könyvecskék, hogy mit hogyan kell csinálni.Varga1488 írta: Értem de akkor szétkell kapni az első telót... ha csak simán kiveszem a akkor egybe le a teló és onnan tovább? Köszi!
Nézz szét a letöltések menüben, a szerelési útmutatókban minden korrektül, lépésről lépésre le van írva.

Tudod, a letöltések között vannak könyvecskék, hogy mit hogyan kell csinálni.Varga1488 írta: Értem de akkor szétkell kapni az első telót... ha csak simán kiveszem a akkor egybe le a teló és onnan tovább? Köszi!

Értem de akkor szétkell kapni az első telót... ha csak simán kiveszem a akkor egybe le a teló és onnan tovább? Köszi!balintmz írta:hello.
Én szerintem csak azt a villaszárat (amiben van a szimering) kellene cserélni ami a féknyerget fogja - a jobb oldalit. Bálint

Igen, de regisztrálva is van, az emiljét onnan is ki tudod keresni...Zorro írta:Ok.Köszönöm.
Meg tudnád adni a tel számát vagy egyéb elérhetőségét?
Mármint Baki Máté-nak.
Zorro

Hát, Ráckeresztúr nincs messze Pesttől: Baki Máté az embered. Nem drága, korrekt, lelkiismeretes.Zorro írta:...De szintén nagy probléma, hogy ezeket sem tudom kicentíroztatni.
Ha valaki tud ilyesmit Pest vagy Monor környékén azt megköszönném.
Nem hinném,de akkor azt már neked is kellene érezned,hogy a motornak az elejével valami nincs rendben.Sajnos sok mz tárcsát húztak meg az utóbbi időben,mert ütött.csdani írta:Nekem is ilyen bajom volt, elvileg ajánlották nekem a helyet, hogy milyen gördülékeny, aztán rá a padra, nem fostam, 5 m/s2 helyett tudott, vagy 9-et, de a végén mégis majdnem megrántották. A Közlekedési Felügyeleten tuti bukta lett volna. Nekem is huszon százalékos volt az ütés.
Mester! A kerékcsapágy kopása nem okozhat ilyet?

Én Környén, Erdelics Ernőnél (FÉMEX Kft) Tópart út 1. szám alatt csináltattam asszem egy ezresért. És jó lett. Reklám helye.arovado írta:Üdv!
Mennyiért csinálnak egy rendes felszabályozást? Mert nekem azt mondta egy elvileg szakember, hogy nem érdemes felszabályoztatni, mert a fém vékony ahhoz, hogy egyik, majd másik oldalról is egyenletesen fel tudják szabályozni, így egy picit mindenképp más lesz a két oldal... ebből mennyit higgyek el?
Tatabánya vagy Szeged környékén csinálnak valahol ilyet?
Előre is köszi a segítségeket!
Ez esztergályosoktól függ,kb 1500ftarovado írta:Értem, köszönöm! És mennyibe fáj egy ilyen műtét? Mármint anyagilag?
Olyan esztergályost kell keresni,aki egy fogásból tudja mind két oldalt leszurniarovado írta:Üdv!
Mennyiért csinálnak egy rendes felszabályozást? Mert nekem azt mondta egy elvileg szakember, hogy nem érdemes felszabályoztatni, mert a fém vékony ahhoz, hogy egyik, majd másik oldalról is egyenletesen fel tudják szabályozni, így egy picit mindenképp más lesz a két oldal... ebből mennyit higgyek el?
Tatabánya vagy Szeged környékén csinálnak valahol ilyet?
Előre is köszi a segítségeket!

nekem még csak nem is önzáró anyák vannak fent, viszont alattuk van a gyári "hullámos" alátétkobraCode írta:Sziasztok!
Remélem jó helyre írom.
Ha leszedem a féktárcsát, a 13-as kulcsnyílású, M8-as önzáró anyákat nem kell lecserélni? Vagy ez hogy működik? Hány leszedés kitekerést bírnak ezek az önzáró anyák?
Üdv.
<-----------------------
Nem tudom, de én lecserélném: egy új anya 30 Ft sincs. Főleg, ha nem vagy biztos az előéletben. Egyébként néhány szerelést kibírnak az önzáró anyák is.kobraCode írta:Sziasztok!
Remélem jó helyre írom.
Ha leszedem a féktárcsát, a 13-as kulcsnyílású, M8-as önzáró anyákat nem kell lecserélni? Vagy ez hogy működik? Hány leszedés kitekerést bírnak ezek az önzáró anyák?
Üdv.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég