Devil írta:hat en nem ertek ezzel teljesen egyet, sosem vettem ilyen draga szimeringet egyik motoromba sem, es sose volt vele problemam. Csapagyboltba bementem, mondtam a meretet es adtak szimeringet, par szaz forinter. Ha jol emlekszem mindig kekszinut adtak. Szimering miatt egyik motorom sem allt meg.
hát még jó hogy nem állt meg, az elég cifra hiba... de pl tudsz rá olyan alapjáratot csinálni, hogy akár egy órát is tudjon járni? vagy pl mit szól ahhoz, hogy ha húzol neki egy pici gázt, megpróbálsz tartani egy kb 3000/perc fordulatot, majd ha ez sikerült, tartsd a gázt mozdulatlanúl, és figyeld a fordulatot.. szimeringes gép nem képes tartani a fordulatot, vagy felpörög, és abból hörög le, vagy szép lassan lefullad. zabálja a gyertyákat, állandóan beköpi őket. előfordúl gyertyaslussz, stb. néha minden ok nélkül elkezd rángatni, hosszú egyenletes haladás közben... kívánja a gázt, többet zabál, vagy épp feltűnően keveset.. ez mind-mind szimering hibajelenség lehet.
Conus! már leírták, így csak megerősítem.. olyan helyen kell szimeringet venni, ahol van rendes forgalom, ja és ahol megkérdezik, mielött kiadnák, hogy milyen felhasználásra kell a szimering. normális helyen ez így zajlik.ha megmondod, hogy kétütemű főtengelyre, akkor alapból nem fog neked viton-on kívül mást adni, mert csak arra vállal garanciát. esetleg külön kérésre ad rosszabbat. pl Bicskén van egy vas műszaki szerűség, ahol a szögtöl a szimeringig mindent lehet kapni, ott pl amikor vitont kértem, csak néztek, hogy ma bajom van

. ahol hónapokat rohad a cucc, ott már alapból valami nem stimmel. egyébként a Viton különleges anyagú. nagyon jól bírja az állást. még napon is. ezzel a tulajdonsággal egyetlen más szimeringtípus sem rendelkezik.