Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon, de remélem jó helyre írok!
A kérésem a következő lenne: ha van valakinek MZ TS 150-es karburátorába (24N1-1) eredeti gyári síbertűje (ugye ez C3 jelölésű) és megválna tőle, akkor legyen szíves jelezze nekem!
khm... elnézést h belevauzok, de a kisTS kis primer lánckereke nem 1 foggal kisebb mint a kisTZ-jé?
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Weedow írta:
Hello
Nekem duplexláncos kuplungom van, tudomásom szerint a TS125/150é ugyanaz mint a kisTZké. Ha nem akkor valaki cáfoljon meg. De olcsópézé eladó 4000 + lamellák 1500. eredeti DDR kb 8000km-t ment motorból bontva. Van 3szett összesen.
xxgabikaxx írta:Helló!
Nemrég tettem szert 1 ETZ 125-re.
A következő alkatrészek kellenének:
-karburátor
-középső stender
-főfékhenger
-tank (mert a mostani be van horpadva)
-oldalsó dekni (aku oldali)
-első és hátsó duplex lánckerék+lánc => http://vicecityfun.extra.hu/lanckerek.JPG
veszprémi vagyok,ha esetleg a környéken lenne cucc annak őszintén örülnék
Hello
Nekem duplexláncos kuplungom van, tudomásom szerint a TS125/150é ugyanaz mint a kisTZké. Ha nem akkor valaki cáfoljon meg. De olcsópézé eladó 4000 + lamellák 1500. eredeti DDR kb 8000km-t ment motorból bontva. Van 3szett összesen.
-karburátor
-középső stender
-főfékhenger
-első és hátsó duplex lánckerék+lánc => http://vicecityfun.extra.hu/lanckerek.JPG
Hello
-karburátor
-középső stender
-főfékhenger
Helló!
-karburátor
-középső stender
-főfékhenger
Forrest írta:A képen látható TS 250 "lámpatököt" keresek, de a kis műszertartó karika is érdekel külön.
Ebből a fajta első sárvédőből volt 18-as és 16-os is?
Katonai kivitelben volt 18-as sárvédő,de nemtudom melyik országba ment rendelésre .
Forrest írta:A képen látható TS 250 "lámpatököt" keresek, de a kis műszertartó karika is érdekel külön.
Hello
Nekem van mindkettő tehát a lámpa + a karika is csak úgy tudom 125/150é de ugyanúgy néz ki mint ami a képen van, ha érdekel írj néhány főbb méretet és megmérem én is hogy ugyan az lehet e.
Munkatársam nemrég vett egy kis TS-t, és le akarja cserélni rajta a lámpát. Megkérdezzem tőle?
sunbim írta:Helló srácok! Valakinek ETZ250re használt féktárcsája hibátlan állapotban eladó? Elérhető áron, elérhető közelségben?
Vevő lennék.
Szentesen van egy,de annyi lenne le az út költsége ,mint maga a tárcsa.Utánvétben nem bízom,szeretem ,,megtapogatni,, a dolgokat használat előtt.
Hali!Nekem van gyári tárcsám,igaz Sopronkövesden......
Hhöhö! Az sokkal jobb mint Szentes!
Dobj 1 erősset vele, hátha elrepül idáig
Hogyé adod?
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
sunbim írta:Helló srácok! Valakinek ETZ250re használt féktárcsája hibátlan állapotban eladó? Elérhető áron, elérhető közelségben?
Vevő lennék.
Szentesen van egy,de annyi lenne le az út költsége ,mint maga a tárcsa.Utánvétben nem bízom,szeretem ,,megtapogatni,, a dolgokat használat előtt.
Hali!Nekem van gyári tárcsám,igaz Sopronkövesden......
Helló srácok! Valakinek ETZ250re használt féktárcsája hibátlan állapotban eladó? Elérhető áron, elérhető közelségben?
Vevő lennék.
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
Sziasztok! Engem Mz Ts 125/150/250 első teleszkóp párban érdekelne és ha megvan a nyak része az is bomber93@freemail.hu ra várom az e-maileket! előre is köszönöm.
ETZ-250 tankot keresek. Valahol Bp. környékén ha lehet. A lényeg, hogy ne legyen horpadt, és rozsdás.
Ülésre is szükségem lenne. Nem kiült, nem szakadt szintén érdekel.
Ha valakinek van, ne tartsa titokban
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Szerintem a legjobban akkor jársz ha gyárit raksz fel a motorodra. Inkább krómoztass le egy régebbit, még akkor is sokkal jobb lesz mint az utángyártott. A kétütemű motoroknak a kipufogó a lelke.
Szia barnak!
Nem derűl ki hogy merre lax,de amiket itt leírtál mind egy szálig látam a pestlőrinci
veteránbörzén októberben.Én gyári pumpát vettem ott./500.-/
Üdv:Dodi
darren17 írta:Helló!
Valaki tudna nekem segíteni!!!! Nekem kellene egy simson star kipufogódob. Nem találok a neten nem gyártanak már ilyeneket, vagy mi??
Üdv: Cs. Zoli
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni!!!! Nekem kellene egy simson star kipufogódob. Nem találok a neten nem gyártanak már ilyeneket, vagy mi??
Üdv: Cs. Zoli
Gyurmooo írta:Már régebben is írtam, de akkor újra...
Szükségem lenne nagy ETZ blokk szétszereléséhez a gyári vagy az alapján gyártott szerszámokra, akár kölcsönbe is, nem szeretném szétbarmolni a blokkot.
Vagy ha elkészítené valaki őket, vevő lennék rájuk!
Hívd fel ezt a számot, ő tud neked adni szerszámokat, akár kölcsönbe is, vagy tud is neked csinálni sajátot:
Már régebben is írtam, de akkor újra...
Szükségem lenne nagy ETZ blokk szétszereléséhez a gyári vagy az alapján gyártott szerszámokra, akár kölcsönbe is, nem szeretném szétbarmolni a blokkot.
Vagy ha elkészítené valaki őket, vevő lennék rájuk!