Kellene nekem 125-ös ETZ kartbi, olcson de müködöképesen (az se baj ha kifogástalan állapotban van

Gexxx,ha érdekel,csak ki kell fáradnod a keletibe,a Tesóm felviszi Neked...(ingyen utazik...)Gexxx írta:Az a baj fores bácsi, hogy te tőlem kurtára messze vagy...
A katonai kormány az milyen?Gexxx írta:Keresek alkatrészeket:
Katonai kormány
Első sárvédő (vágatlan)
Gyári fordulatszámmérő spirál (műanyag hollanderes)
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... 4&Itemid=0borutalp06 írta:Hali!Fejidomot keresek,lehetőleg "buborék" formájut!
de bármilyen megoldás érdekel!!!
Nézd meg a Homz túra képeit, adok is egy linket: http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... &catid=286borutalp06 írta:Hali!Fejidomot keresek,lehetőleg "buborék" formájut!
de bármilyen megoldás érdekel!!!
Fehérváron is van , a Dankovics motornál , de elég drága ,jarumasz írta:Segítsetek! Kellene nekem TS 250/1-re gumi gégecső a karbi, és a szűrő közé. Mert nem kapok sehol. Öreg, lyukas, bement a nem kevés víz.Árat okosan megoldjuk.
Ok köszönöm a segítséget már nézem is!Stravkó írta:Hello!hell írta:Olyan kérdésem lenne valaki nem tud olyan boltot ahol lehet venni késes bisztosítéktáblát? Végül is mindenféle variáció érdekel csak új legyen! Lehetőleg 2 vagy 3 bisztosíték férjen bele.
Az Unix-ban is van ilyesmi,egy biztosíték fér el benne,de egymásba csúsztathatóak,tehát egy egész sort is összerakhatsz belőle.
A cikkszáma:398396/2
Hella gyártmány, 493Ft/db (a clubkedvezmény természetesen erre is vonatkozik!)
A honlapon "biztosíték aljzat" néven szerepel.
Üdv:Stravi
Hello!hell írta:Olyan kérdésem lenne valaki nem tud olyan boltot ahol lehet venni késes bisztosítéktáblát? Végül is mindenféle variáció érdekel csak új legyen! Lehetőleg 2 vagy 3 bisztosíték férjen bele.
Olyan kellene nekem is csak az a baj nem találok sehol de rajta vagyok az ügyön de nagyon!Samu írta:Én egy autósboltban vettem ahol főleg tartozékokat tartanak, egy blokk két bizti helyből áll és átlátszó kupak is van rajta, vettem kettőt és feltettem a gyári helyre.
hell írta:Olyan kérdésem lenne valaki nem tud olyan boltot ahol lehet venni késes bisztosítéktáblát? Végül is mindenféle variáció érdekel csak új legyen! Lehetőleg 2 vagy 3 bisztosíték férjen bele.
hell írta:Olyan kérdésem lenne valaki nem tud olyan boltot ahol lehet venni késes bisztosítéktáblát? Végül is mindenféle variáció érdekel csak új legyen! Lehetőleg 2 vagy 3 bisztosíték férjen bele.
SziaThUnDeR írta:Sziasztok!
Keresnék ETZ 250-esre gyári láncvédőgumit! Kicsit besokalltam már az utángyártott szartól, és inkább költök gyárira, mint még egy utángyártottra..
Ha valakinek lenne Budapest közelében az jelezze, aztán megoldjuk okosba:)
ThUnDeR
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég