Pont 1 dl-es mérőpohár a tanksapkába becsavarozva.

szerelhető utólag isconus írta:emberek!
nagy ts-eknél láttam olyanokat amiknek a tankjának oldalain nincs ez a fényes (krómozott?) lemez. vagy lemez az egyáltalán?utólag gond nélkül fel lehet szerelni arra amin nincs?
![]()
Csak szépek,de nem jókjecsy írta:Hali!
Urak, mit szóltok ehhez?
Jók ezek valamire, vagy csak szépek?![]()
http://www.vatera.hu/simson_mz_etz_hats ... 90447.html
Szükségem lenne 2 gátlóra hátra, ezek tetszenek, de hátha valakinek van más véleménye is.
Köszi!
mint a Jawambacoco írta:Viszont igy folfele lenne az 1 -es....
egy tipp: pattexnek van egy ketkomponensu ragasztoja egy gyurmaszeru rud kivul kek belul feher le kell belole vagni egy darabot osszegyurni es felhasznalhato, hasznaltam mar parszor kurva eros kotest ad.....tescoban lehet kapni kb 1100 HUFSamu írta:Csá! Holnap elkészül végre a fényezésem, a kérdés az, hogy az MZ feliratot a tankra mivel ragasszam fel? Melyik a legjobb ragasztó ehhez?
Hőpisztolyal,vagy gázmelegítővel,jól felmelegíteni a hengert a hollandernél,és úgy próbáld letekerni.Nandor írta:Sziasztok
Tudom, hogy furcsa kérdés de nem tudjátok mivel lehet az Epokit ragasztót oldani.
Sajnos az előző tulaj nagy bölcsességében mindenhová használta a motoron, hengerfej tömítésnek is! /nagyon kemény munka volt levenni a hengerfejet/ Ám a kipuffogó hollander beragasztásával kifogott rajtam és emiatt nem tudom megszüntetni a kifújást.
Ezért kérem a segítségeteket. Ha valaki tud valami ötletet mondani azt nagyon megköszönném.
Az járt az eszemben, hogy csak a kapcsoló az aminek ki kell fúrni a helyet... többi nem látszik.zsakfos írta:Ó a dióda!![]()
Köszi mester!![]()
Azért nem okozott ez akkora dilemmát,hisz csak beszélgettünk róla.Egyébiránt te irtad az elején hogy egy kapcsolóval oldanád meg.
Fenntartom a véleményem hogy tökre felesleges dolog,bár ártani sem árt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég