Jó krómmal, ne legyen görbe

Vagy tippet hogy melyik nyugati motor első villája megy bele 1:1 vagy kis reszelgetéssel

Nem viccelek van 1 rendes láncom csak át akarom építeni a blokkot és ennyivel hosszabb lánc kellene!Dodi írta:Szia!
Tényleg csak 20 centi lánc kellene?
Biztos viccelsz nem?
Paqka írta:Éjjeeeeeen:D:D:D:D:D:D
Sub-ee akkor azt megbizniszelhetnénk.
Üdv Paqka
kobra írta:Hy!
Keresnék ETZ légszűrőház dekniből a zárat! de Csakis kulccsal!
Budapest környékén. Dobozba akarom beszerelni.
Van nekem is ilyen anyám.Paqka írta:Üdv
Igen az az anya kellene ami fent a kormánynál a két teleszkóp tartó öntvényt össze szorítja. Nem a kerékhez kell. Ez egy kb 25-30mm átmérőjű lapos anya.
Ugyan is egy 250/1 Ts-t ujjítok (12volt tárcsafék ledes index elektronikus fesz szabályzó elktronikus gyujtás meg persze full generál) hogy legyen mivel turára járni. Már a vége fele járok csak egy két alkatrész hiányzik. És van egy két dolog ami nem kompatibilis a ts és az etz között. Pl ez az anya sem...
Nem ugyanaz a menetemelkedés...
De tervezem h ebböl az ujjításból lesz egy két jó kis cikk
A hall ic-s gyujtást meg a hátsó tárcsaféket még fejlesztem de ha az is meg van azt is megosztom mindenkivel
Na még egyszer ha valakinek volna ilyen nagyon megköszönném.
Akár, ha úgy jó, sörben fizetek
De ha mond egy jó árat nekem ugy is jó
Elöre is köszönettel
Üdv Paqka
A keréktengely anya kell, vagy mi? Vagy a kormánykifli összeszorító anya?Paqka írta:Sziasztok
Keresnék ETZ első telohoz anyát. Egész pontosan azt a nagy anyát ami a két öntvényt összefogja a csapágyaknál. Filléres alkatrész de nem lehet kapni.... Ha valakinek volna nagyon hálás lennék.
Elöre is köszönettel Üdv Paqka
mrpocok írta:Üdv mindenkinek!
Igazából egy kérdésem lenne:
hallottam egy pletykát hogy lehet valahol szerezni mz-hez komplett kábelkorbácsot.
Nos ez nagyban megkönnyitené az átvezetékelést, szal ha vki tud ebben segíteni azt nagyon megköszönöm.
csákány
Ez az, Rákendroll!bluerider írta:Máté! Ez lenne amit keresel?
Sikerült beszereznem még ma minden alkatrészt a fesszabályzódhoz, úgyhogy hétfőn tudom is neked postázni!sub-ee írta:Szia
Jövő hét végére megvan, az a baj, hogy csak jövő héten tudom megrendelni az alkatrészekett, vagy ha szerencséd van, akkor még ma meglesz, de nem 100%.
Üdv.:Sub-ee
SziaStravkó írta:Mennyi idö alatt készül el egy ilyen,sürgős lenne!
És mi pénzbe kerül?
Ja, 250-es ETZ-hez kellene!
Ha majd találkozunk valamelyik túrán, például Mecsek túrán, akkor hozok neked egyet ajándékba. (Bocs mégegyszer, hogy elfelejtettem).bambi írta:márnemkell
márnemkellsub-ee írta:Szia Bambi
Elfelejtettelek, ne haragudj, annyira kevés időm volt és mindig mentem valahova, túl sok a dolgom és az a baj, hogy sok mindent el is felejtek.
Van hogy egyszerre 4 dolgot csinálok. Ha szükséged van még a fesszabályzóra akkor megépítem.
Mennyi idö alatt készül el egy ilyen,sürgős lenne!sub-ee írta:Szia
Nincs, de ha kell, akkor építek neked egyet.
1200 Ft?fzrrobi írta:Az óratartó 1.2 ft!
győzd kivárni míg elkészülsub-ee írta:SziaStravkó írta:Sub-ee!
Feszszabályzód van most eladó?
Nincs, de ha kell, akkor építek neked egyet.
SziaStravkó írta:Sub-ee!
Feszszabályzód van most eladó?
Gyári? Mennyire olcsón?fzrrobi írta:Nekem van óratartóm olcsón!
kosian írta:Sziasztok!
250-es ETZ-re keresek gyári óratartó konzolt!
Az enyém a hajlított utángyártott fajta. Nekem a gyári lapos kéne amin a gyújtáskapcsoló állásai is fel vannak tüntetve. Nem baj, ha nem hibátlan az állapota, csak törve, repedve és deformálva ne legyen!
A többi orvosolható.
Stravkó írta:Samu! Mi történt,nem jó,amit adtam?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég