Van, aki a részletekre is sokat ad

Üdv.
Az Eger-Répáshuta útvonalat nem ajánlom, mivel felújítás alatt áll.
Hehejj, hát a legjobb helyen leszel, onnan amerre csak aszfaltot látsz, az ideális motoros útvonal!kuti írta:Beírtalak! Én számom 70/ hat76 85 hatvannégy. Mátraházán leszek, tőletek egy köpésreNyaralás ürüggyel
tehát akár hétköznap is jó nekem. Nem odavalósi gyerek révén nemigen tudom, hogy merre érdemes elnézni motorral
Ez nekem még kevés infó, de örülök neki!!kuti írta:Igazából útiterv még nincs.. lényeg, hogy ott leszek jövő keddtől hétfőig, és gondoltam hogy gurulhatnék egyet az ottani klubtagokkal
Hopppá, bocsánat, jövőhét vasárnap nekem mégsem jó, hiszen akkor leszek Baján, az EFOTT-on... Elnézést, én az előző bejegyzésemben a most vasárnapra gondoltam...Stravkó írta:A jövő 7 vasárnap,az nekem is lehet jó,de még nem igérem! Sok az egyéb program.
"Jók a pogramok..."
Én inkább talán bükki vagyok, mint mátrai, de attól még csatlakoznék!kuti írta:Mátrai különítmény! jövő hétvégére egy kis gurulás felétek? Lehetne róla szó?
kisbocsi írta:Szevasz Nandor!Nandor írta:Sziasztok
Keresek Komárom-Esztergom megyei márkatársakat alkalmankénti közös gurulásokhoz.
Én, és Eddie kolléga is Komárom megyéből vagyunk.
Ervin Tata, én pedig Neszmély bázison tartom a vasat!!
Szólj, ha van valami!
emil: bocsi.balazs@sade.hu
Szevasz Nandor!Nandor írta:Sziasztok
Keresek Komárom-Esztergom megyei márkatársakat alkalmankénti közös gurulásokhoz.
...én mehetekconus írta:7végére szombat vagy vasárnap legurulok a zApci tóhoz (Széles-kő). akinek van kedve jönni és Hitacsival ütközni az nyugodtan szóljon péntek este 8-ig
Gyurma túra topic--->túrabejárás,ez a hétvége leszMáté írta:sziasztok!
valamikor, valószinőleg jövő hét végén (április 4-5) van valakinek kedve motorozni a pilisben? dobogókő esztergom, pilisszentlászló környékén?
ami áprilisban lesz nagy pilis túra nagyon jó lenne, csak nekem a két nap miatt gázos, másrészt kis hegyi utakon sztem elég sokan lesznek.
szóval ha valakinek lenne kedve menni egyet írjon. amúgy van itt valaki budapestről? esetleg többször is mehetnénk majd.
Máté
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég