BigBigJoe írta:Sziasztok!
Én 2008. novenber 22-én vettem az ETZ-met. Cudar kellemetlen idõ volt (nem -10 C ugyan, mint most), de akkora élmény volt hazajönni vele, hogy csoda! Így még nem örültem megfázásnak!
Azóta a részleges szétbombázásig többször is mentem vele kisebb-nagyobb távokat, de azt vettem észre, hogy nem igazán foglalkoztat az idõjárás (persze épeszûség határán belül) ! Ez a fanatizmus így marad, vagy elmúlik?
Még nem mondtam, de BUÉK mindenkinek !
Hááát nem tudom... Nálam, például nem múlt el. Én 2008 tavasz vége óta nyúzom a 250-esemet és azóta az elmúlt három hétre bírtam csak leszállni róla és csak azért, mert ez már tényleg borzasztó hideg volt. Mióta megvan, már mindjárt meglesz a 6000. kilométer és ha reggel -3 fok van én még nem is gondolkozom, hogy talán nem motorral kéne menni...
Jó, azért sokat számít, hogy mennyire tudsz felöltözni. Nekem pl van motorosdzsekim, ami rengeteget vét a hideg ellen, van thermo nadrágom, téli motoroskesztyûm és thermo maszkom is. Igaz, reggel 10 perc mire beöltözök, de így nekem a gyenge mínuszok sem jelentenek gondot. Ezen kívül az esõ még amit utálok, de most már van esõruhám is, szóval nincs akadály
Szerintem ez fanatizmus és nálam egyértelmûen nem múlt el. Ugyanezt csináltam anno a Simsonnal is...
Ha te is ilyesmit érzel, szerintem nálad sem fog elmúlni.