11390 helyett.
A metzeler.hu-ról rendeltem ha ilyet akarsz venni még ma rendeld meg, mert elsejétől drágább lesz.
Szállítási költséget nem is számoltak fel

Fel.matt1989 írta:Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a 18"-os ETZ első felnire felmegy a 3.00-ás gumi?
A főoldalon ha jól tudom van valami "segédlet" ez ügyben( a régi számozás mintha collba lenne)kuti írta:nekem olyan kérdésem lenne, hogy kisTz eredeti 3,25*16os gumija milyennek felel meg másik számozásban? 100/90x16-os nagy lenne már?
Hali!Máté írta:sziasztok!
etz251-re hátulra mi a legnagyobb gumi amit fel lehet rakni? az eredeti ugye 110/90x16os.
köszi
Lehet, hogy az egyik tömlős, a másik tömlő nélküli változat. Vagy utcai és sport változat...Máté írta:sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a fennt említett gumin mindkét számsor a 2.50x16 és a 110/80-16 is szerepel. a mofakerben ahogy néztem látni lehet két ilyen gumit csak az egy majdnem 5 ezer de a másik 11,5. mi a különbség?
2.75x16os föl megy hátra? köszi
Máté írta:sziasztok!
etz 251-re hátra készülök gumit venni. kérdés hogy ti milyen gumit ajánlanátok. most hedenau k36 van fönn, és nagyon meg vagyok vele elégedve. két méret volt rajta: 110/80-16 és 2.50x16. néztem mofakerben gumikat és így 2.50x16 Köpeny 41J K36/1 TT találtam egyet 4740ért vagy így 110/80x16 Köpeny 55S K36 TT 11400ért. láttam még 2.75x16 Köpeny 46P K43 TT gumit 5000ért. ti melyiket vennétek? vagy tudtok ajánlani gumit ami azért nem túl drága?
köszi a segítséget.
Máté
Szia Pacso83!Pacso83 írta:Tisztelettel üdvözlök mindenkit!
Hátsógumi vásárlás előtt állok, és ahogy elolvasgattam itt a témákat, és körbekérdeztem a boltosokat, arra következtetésre jutottam, hogy a legnagyobb felrakható gumi hátra 110/80-as. Erre most megláttam itt ezt a hozzászólást... Papszi neked szegezném a kérdéseimet:
- Láncvédő gumival használtad a mocit???
- 250-es ETZ-ről van szó ugye?
- Nem ért össze néha ezzel-azzal?
- Nem "hegyesedett ki nagyon a "keskeny" felnin?
Köszönöm előre is a válaszaidat!
Minden jót mindenkinek!
Papszi írta:Nekem régen elöl 90/90 R16 Metzeller ME22 volt hátul pedig 130/80 R18 Metzeller ME33 Lazer.
Most pedig elöl virsligumi R18-as pneumat, hátul pedig 130/90 R18 Pirelli Phantom MT 58 szerintem ami most van az gagyi az elsõ és a hátsó is, a régebbi sokkal jobb volt, igaz jobban kopott de sokkal jobban is tapadt! Igaz én nem szoktam úgy megdönteni a kanyarokba a motort, hogy csússzon a hátulja, nem úgy mint Tigris az SV-t![]()
Papszi írta:Nekem régen elöl 90/90 R16 Metzeller ME22 volt hátul pedig 130/80 R18 Metzeller ME33 Lazer.
Most pedig elöl virsligumi R18-as pneumat, hátul pedig 130/90 R18 Pirelli Phantom MT 58 szerintem ami most van az gagyi az elsõ és a hátsó is, a régebbi sokkal jobb volt, igaz jobban kopott de sokkal jobban is tapadt! Igaz én nem szoktam úgy megdönteni a kanyarokba a motort, hogy csússzon a hátulja, nem úgy mint Tigris az SV-t![]()
akkor eddig rossz gumishoz jartalmerojoc írta:Most vettem egy Heidenaut előre 350x16" nem is ez a lényeg hanem hogy elvittem a gumishoz és ki is centirozta.Azért ez nem semmi nem sok gumist ismerek aki foglalkozik ilyesmivel.Tök jó lett.
Jó a tömlõ nélküli.Csak fordítva nem jó,ha a tömlõst teszel tömlõ nélküli felnireMeiki írta:Helló! Gumivásárlás elõtt állok és nem találtam sehol, hogy a tömlõ nélküli abroncs jó-e egy ETZ-re. Ezt a gumit néztem ki magamnak hátra -> http://www.mofaker.hu/termek.php?termek_id=00463 Remélem jó mert ebben a méretben és mintával nem találtam tömlõs gumit. Egyébként már csak az hiányzik a motorról és jön a mûszaki.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég