SziaNandor írta:Hello
A segítségetekre lenne szükségem.
-Tegnap vásároltam egy ts 250/1-est, hazafelé jövet elkezdett halványodni a világítás majd meg is szűnt és kigyulladt a töltésvisszajelző. Eddig csak ETZ-im voltak így nincs tapasztalatom a 6v-os dinamós renszerről. Azt már olvastam pár hélyen, hogy a dinamó 60W-ot tud előállítani így számítottam rá, hogy nem fogja bírni hosszú távon. Azért biztos ami biztos ma rámértem az akkura és azt tapasztaltam, hogy gázadásra sem megy feljebb 6.2-6-3v-felé. Most már egyébként folyamatosan világít a töltés visszajelző. A kék dobozos elektromos fesz. szabályzóm van gondolom ez lehet a hiba forrása, de addig amíg valaki meg nem erősít ebben nem akarok venni egy másikat.
Szia nem akarlak elkeseriteni de nekem ilyen kék"doboz miat éget le az álorészem pár éve,majd a fekete(magyar)nem töltöt a legjobb megoldás szerezni egy jó állapotu eredetit (alu fedeles)pl börze vagy hirdetés...Nem is nagyon drága én ősszel cseréltem egy simson gyujtó tekercsre egyet az kb 1500Ft értékü,de a börzéken is 3000-4000Ft de érdemes megnézni nincs e hajlitgatva vagy beégve ki lehet fogni,ja és az összes ES-TS tipusé egyforma.A Trabantét nem tudom nem merném rátenni.Nandor írta:Hello
A segítségetekre lenne szükségem.
-Tegnap vásároltam egy ts 250/1-est, hazafelé jövet elkezdett halványodni a világítás majd meg is szűnt és kigyulladt a töltésvisszajelző. Eddig csak ETZ-im voltak így nincs tapasztalatom a 6v-os dinamós renszerről. Azt már olvastam pár hélyen, hogy a dinamó 60W-ot tud előállítani így számítottam rá, hogy nem fogja bírni hosszú távon. Azért biztos ami biztos ma rámértem az akkura és azt tapasztaltam, hogy gázadásra sem megy feljebb 6.2-6-3v-felé. Most már egyébként folyamatosan világít a töltés visszajelző. A kék dobozos elektromos fesz. szabályzóm van gondolom ez lehet a hiba forrása, de addig amíg valaki meg nem erősít ebben nem akarok venni egy másikat.
BeG írta:Helo.sub-ee írta:
Szia
A műszer programozható, 6000-res 9000-res vagy 12000-res fordulattartományra lehet beállítani!
Én 12000-re állítottam, az enyémen, de ETZ 250-nél a 6000 bőven elég!
Elég pofás kis cucc amúgy ez a fordulatmérő!
A gyújtás ráadásakor a kijelzés felszalad a maximumig, majd egyesével vissza, ugyanúgy mint a sportmotorokon, mikor ráadod a gyújtást. Utána kijelzi az aktuális fordulatot, ha tudná a kijelzés felbontás, akkor egyes pontossággal!
Az ára 6000Ft az általad elképzelt műszerszámlappal.
Üdv.:Sub-ee
És akkor azt is a gyujtó trafó 15. ös pontjára kell rá dugni?
És adsz hozzá való terhelhetöségü kábelt is ?
Válaszodat elöre is köszi.
Helo.sub-ee írta:BeG írta:Hello sub-ee.
Azt szeretném meg kérdezni hogy még is menyiért adnád, a te általad gyártot, épitet digitális fordulatszám méröt?
És ha jól néztem az ledes megoldású?
De ha Mz-s akkor miért van rajta 12 ezres fordulat?
Elöre is köszi.
Szia
A műszer programozható, 6000-res 9000-res vagy 12000-res fordulattartományra lehet beállítani!
Én 12000-re állítottam, az enyémen, de ETZ 250-nél a 6000 bőven elég!
Elég pofás kis cucc amúgy ez a fordulatmérő!
A gyújtás ráadásakor a kijelzés felszalad a maximumig, majd egyesével vissza, ugyanúgy mint a sportmotorokon, mikor ráadod a gyújtást. Utána kijelzi az aktuális fordulatot, ha tudná a kijelzés felbontás, akkor egyes pontossággal!
Az ára 6000Ft az általad elképzelt műszerszámlappal.
Üdv.:Sub-ee
Andrá$ írta:Megoldottam problémát még reggelazért leírom a hiba okát a lámpában ami van biztosíték annak az egyik oldaláról csúszott ki a vezeték visszakötöttem és most már jó
SziaAndrá$ írta:Segítség kellene![]()
Ma elmentem motorozni jövök hazafele indexelek de semmi ha indexet kapcsoltam jobbra vagy balra nem égtek az égők csak éget folyamatosan a töltésjelző lámpa![]()
Hazaértem leálítom ok visszaadom a gyújtást de a töltés ellenörző lámpa nem ég az üresvisszajeéző meg igen meg ha végigkapcsolom égnek az égők az összes aztán vissza gyújtásra a lámpa nem ég az üresvisszajelző igen megrúgom indul is 1-re de az index megint csak folyamatosan ég a töltés láma ha rákapcsolom oldalt nincsenek kiégve a biztosítékok![]()
mi lehet a baj??
nagyon kéne a segítség előre is ksözönöm
BeG írta:Hello sub-ee.
Azt szeretném meg kérdezni hogy még is menyiért adnád, a te általad gyártot, épitet digitális fordulatszám méröt?
És ha jól néztem az ledes megoldású?
De ha Mz-s akkor miért van rajta 12 ezres fordulat?
Elöre is köszi.
misi írta:szia
hollehet kapni digitális fordulat szám méröt.
engem is érdekelne
Udv:Misi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég