Üdv újra itt!
Jó régen voltam itt,sajnos mostanában nagyon átcsapnak felettem a hullámok.De most itt vagyok ismét,és végre leírhatom az én kis történetemet.
Múlt hét pénteken már úgy indultam el itthonról,hogy a km óra hullámzott,és minél gyorsabban mentem,annál kevesebbet mutatott

A hajtás halt meg,de úgy,hogy a burkolatból kilökte a csiga a tengelyt,és a déli órákra már nem is mért sajnos,pedig aznap a munkám km-ben is mérendõ lett volna

Sebaj,saccoltam.
Miután végleg leállt a sebesség mérõ,10perc után,vagy még annyi sem volt,a fordulatszám mérõ spirál szakadt el.Még jobb,most már a sebességemet sem tudom,csak a motor hangja után cirka

Sebaj,új burkolatok megvéve,és szabadnapomon kicseréltem a hajtást,így tegnap összeszereltem.A lánccal bajlódtam,mert sehogy sem akart összejönni,de egy angyalka segített egy pillanatban,és simán össze tudtam kötni a lánc két végét.Na,ez jó lett,bár csak nemrég próbáltam ki,mert tegnap már elegem lett belõle,és ráadásul a nyár elején vásárolt ford.mérõ spirálom is halott.Azt pedig azért nem tudtam tegnap beszerelni,mert a vége,ami a mûszerbe megy,nem ment bele,mert nem szögletesen volt elköszörûlve,hanem inkább hasonlított egy trapézra,mint amire kéne hasonlítania.Kisipari izék

Ma munkahelyen szépen megformáztam,és nagyon pöpec lett.Most már mind kettõ mûködik,még kisebb test problémákkal küszködöm a fordulatszám mérõnél,de ez legyen a legnagyobb gondom.Taps és függöny