Itthon nincs esély,de az e-bay-en 48 euróért találtam,de ott is 500-as Mz-hez árulják! Még a gyártó honlapján is csak 500-ashoz van,viszont 1983-as évjárattól!!! Lehet,hogy egyforma az összes ETZ elsõfutómû?
sub-ee írta:Miért kell neked TS karbi az ETZ-re? 2mm-rel kisebb a torok!
:O Biztos?
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"
bambi írta:Az ülés váz üvegszálból van,mivel hogy pár éve készült, így pontos árat nem tudok mondani,de annyit mondtak,hogy max 6000ft.A bõrõzés árát,a héten tudom meg, ha az is kell.
Bambi mester! Ne gondold,hogy türelmetlenkedek,de van már valami fejlemény ez ügyben?
Üdv:Stravi
sajnos én is várok tudod,ami rajtam múlik azt általában hamar intézem,de jan 5-g semmi nem történik, csak a vásárlási gazdaság mûküdik.tarts ki még egy kicsit
Stravkó írta:Bambi mester érdekel a dolog,elõre is köszi a segítséget! Ez már sok sör lesz!
Az ülés váz üvegszálból van,mivel hogy pár éve készült, így pontos árat nem tudok mondani,de annyit mondtak,hogy max 6000ft.A bõrõzés árát,a héten tudom meg, ha az is kell.
Bambi mester! Ne gondold,hogy türelmetlenkedek,de van már valami fejlemény ez ügyben?
Ez az eredeti amirõl koppintva lett az MZ féknyereg, sõt, az elején még ezzel szállították az elsõ tárcsás MZ-ket. Ha jól emlékszem Novinak van ilyenje, ég és föld a különbség.
Egy kérdésem lenne, hogy a Kicsikémre, hol és mennyiért kaphatok átlátszó kör alakú indexbúrát és szintúgy kör alakú hátsó lámpát és narancssárga index izzókat?
Matthej01 írta:Húú de csinosan néz ki. Köszi most már értem. Nálad mennyit kóstál egy ilyen szerkezet?
Még a mágneses forgórészt kell tökéletesítenem, mert a neodímium mágnessel nem ad túl jó értékeket a gyújtás, de utána az ára olyan 15000 körül lesz kompletten, lesz hozzá leírás is, csak be kell tenni a gépbe, beállítani és menni vele!
bambi írta:Az egy csúszó gyûrû,sokan kihagyják.Csak az a szerepe,hogy a tengyely ne közvetlen a deklin forogjon.0.5 ös jó minõségû lemezbõl (akár acél is lehet)egy jó ollóval ki lehet vágni,csak a belsõ átmérõ legyen pontos,a külsõ kb akkora legyen,mint a dekliben lévõ részén feltámaszkodik.
Köszi Bambi!
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"
csikin írta:Hello!
Én ezt néztem, meg akartam venni tartaléknak, de így is van egy fekete doboz, a jeladó része meg remélem nem romlik el http://www.vatera.hu/mz_etz_gyujtas_ele ... 32106.html
Szerintem megéri, fõleg ha mûködik:)
Szia
Kicsit hiányos ez a gyújtás,hiányzik hozzá a csavar és a közbetét! Azon kívül viszont minden megvan hozzá!
bakimate írta:Kis ETZ-hez keresem az ábrán látható 19. számú távtartó gyûrût. A berugótengely és a dekni közé kell (belülrõl). Ha valaki csak a méreteit tudja elküldeni (nem válna meg az alkatrésztõl), már az is nagy segítség.
Az egy csúszó gyûrû,sokan kihagyják.Csak az a szerepe,hogy a tengyely ne közvetlen a deklin forogjon.0.5 ös jó minõségû lemezbõl (akár acél is lehet)egy jó ollóval ki lehet vágni,csak a belsõ átmérõ legyen pontos,a külsõ kb akkora legyen,mint a dekliben lévõ részén feltámaszkodik.
Kis ETZ-hez keresem az ábrán látható 19. számú távtartó gyûrût. A berugótengely és a dekni közé kell (belülrõl). Ha valaki csak a méreteit tudja elküldeni (nem válna meg az alkatrésztõl), már az is nagy segítség.
csikin írta:Hello!
Én ezt néztem, meg akartam venni tartaléknak, de így is van egy fekete doboz, a jeladó része meg remélem nem romlik el http://www.vatera.hu/mz_etz_gyujtas_ele ... 32106.html
Szerintem megéri, fõleg ha mûködik:)
Szia
Kicsit hiányos ez a gyújtás,hiányzik hozzá a csavar és a közbetét! Azon kívül viszont minden megvan hozzá!
Es egy komlplett 250 es tirisztoros gyujtas? Be epithetoe??? vagy a 2 egy es ugyanaz? Es egy olyan gyujtas kb mennyibe kerul? Kicsit hulye vagyok meg ehhez Elore is kosz a valaszokat.
bluerider írta:Ghost!
Az egyik havernak volt blokkja 15000-ért meg akartam venni a 300-as átalakításhoz de sok lett volna a vége!
Majd megkérdezem hogy meg van-e még neki?
Köszönöm Blue koma. Azért alkudhatsz is belõle, ha tudsz