A probléma nem ismeretlen,úgy emlékszem Zizi is úgy oldotta meg,mint én:a folyton visszacsúszó pöcköt a helyérenyom,mögötte a luk FBS-sel kitölt.Persze ez csak akkor mûködik,ha a pöcök még megvan.Az FBS nem kérdés,anélkül egy métert se

Valóban kicsit nehézkes a privi küldés küldtem is csak hibát írt nem tudom elment-e ezért itt is írom. Köszönöm a gyors választ még jó hogy mzklubtag vagyok. A gariutánnajárást elõre is köszönöm! Remélem minél elõbb választ kapok és akkor ha minden oké hamar boltolunk is egyet.bambi írta:22000ft-ért tudok szereznihell írta:Olyan kérdésem lenne ismét Bing 84 karbit (ha jól tudom ez jó 250 ETZ-hez) tud nekem valaki újonan szerezni vagy olyan boltot ahol tutira van! Egész nyarat végigkinlódtam a jó öreg eredetijével és már nagyon kezd elegem lenni belõle! Itt a környékben rengeteg bolban kerestem már de mindenhol csak hitegettek, hogy majd ekkor meg ekkor és sose lett belõle semmi! Szóval aki tud segíteni nekem ebben annak elõre is köszönöm!
Ez a kérdés olyan S.O.S jellegû mert a régi mostanra teljesen bedöglött és még van pár szép nap addig szeretnék 1-2 motorozni!
mivel hogy a conus koma egy kicsit macerás vevõ,és nehéz kivárni míg dönt,hogy megveszi vagy nem,én szereztem egy pár hátsó telót .zsakfos írta:Köszönöm a választ.Akkor én beneveznék egyre ha megoldható.Sõt ha megtudnánk ugy oldani hogy a jõvõ hétvégi Lõrinci piaci börzére elhoznád,akkor ott megvenném.Ha téged érdekelnek még a teleszkópok,akkor azokat meg elvinném.
mz-hez van beállítva gyáérilag,esetleg a fõfúvókán kell változtattni,ha nagyon nem jó.felszerelése kompatibilis,a szivató bowden külsõ házából kell szedni egy keveset.zsakfos írta:Bambi mester!Ha én vennék egy Bing karbit,azon kell változtatni hogy /1-hez jó legyen?Értem ezalatt a fuvókák méreteit,aztán szivócsonk a régi jó-e vagy másik kell?
22000ft-ért tudok szereznihell írta:Olyan kérdésem lenne ismét Bing 84 karbit (ha jól tudom ez jó 250 ETZ-hez) tud nekem valaki újonan szerezni vagy olyan boltot ahol tutira van! Egész nyarat végigkinlódtam a jó öreg eredetijével és már nagyon kezd elegem lenni belõle! Itt a környékben rengeteg bolban kerestem már de mindenhol csak hitegettek, hogy majd ekkor meg ekkor és sose lett belõle semmi! Szóval aki tud segíteni nekem ebben annak elõre is köszönöm!
Ez a kérdés olyan S.O.S jellegû mert a régi mostanra teljesen bedöglött és még van pár szép nap addig szeretnék 1-2 motorozni!
Lehet, hogy megpróbálom, de tartósan azért nem használtam még így (próbáltam már a tût minden fokozatban) mert alacsony fordulaton jobban kell tornázni a fordulattal. Teljesítménycsökkenést én sem vettem észre, de 1500-2000 alatti fordulaton nem nagyon szeretett dolgozni és jobban kellett bûvészkedni a kuplunggal. Nade lehet, hogy egy darabig eltesztelgetem és ha javul a fogyasztás akkor érdemes megszokni. Az lenne a kérdésem, hogy a gyári beállítástól mennyivel rakta lejjebb? Az ugye felülrõl a második?merojoc írta:Nekem a régebbi motoromon etz 250, a szerelõ 1 hétig kereste,hogy mitõl fogyaszt sokat minden a gyári beállításon volt jól indult jól ment, mire azt találta ki a szerelõ hogy lejjebb rakta a tût csodák csodája jó lett a fogyasztás és a teljesítmény sem lett rosszabb.Azt mondta õ sem hitte volna hogy ilyen sokat számít.Szerintem neked is megérhet egy próbát.
kosian írta:Csak aggaszt, hogy folyamatosan jó 6 liter körül eszik a 250-es ETZ-m. Dinamikusan közlekedek vele, de ezt
azért soknak tartom. A gyertyaképem kifogástalan, a motorral sincs semmi baj. Szépen indul, jól megy, a karburátor is be van állítva, a tû felülrõl a másodikban van. Stabil az alapjárat és a gyujtás is mûszerrel lett beállítva. Annyi van, hogy olyan 1500-as fordulatig nem nagyon dolgozik, szóval elindulásnál is úgy kell csinálni mindíg, hogy afölé kell vinni picit a fordulatot és úgy csúsztatni a kuplungot, különben nem nagyon akar elindulni. De erre azt mondák, hogy ez ilyen és még így is örüljek, mert másnál 2-3000-es fordulat alatt csinálja ezt, míg az enyém csak 1500 alatt. Van még bármi amivel lehet csökkenteni a fogyasztást teljesítményromlás nélkül? Gyári a lánckerék és gyárik a karbiban a dolgok, szóval az sem lehet, hogy mondjuk nagyobb a fúvóka, vagy ilyesmi...
Köszi szépen, a leírás elkerülte a figyelmem.Samu írta:20-as a gyári! Csatos karbi leírás van fent a honlapon.
tams9 írta:Hello!
Érdeklõdni szeretnék, hogy a 251-es csatos karbijában mekkora a tûszelep gyári mérete? Nekem volt benne egy 20-es méretû, és tettem bele egy 25-ös méretût. Ezt azért csináltam, mert 300-as hengerrel se nagyon tudtam 110-nél jobban menni, éreztem, hogy lenne még erõ, mert 90-nel 2/3gázzal ment; így már 120-125 körül megy. Gyanús is volt hogy 5 literrel jártam 100on.
A teljesítményen nem,de a fogyasztáson változtathat jó,és rossz irányba is! Ha jó állapotú a karbi,és be tudod állítani rendesen,akkor lehet jobb,mint az eredeti!coco írta:Sziasztok! Van valami KTM karburatorom ( apam szervalta annak idelyen a 150 es TS ere ) es ahogy megneztem passzol az ETZ hez is... Kerdesem az hogy vajon dobna ez a motor teljesitmenyen? vagy ilyensmirol meg senki nem hallott??Elore is koszi a valaszokat...
Axel írta:Ha a gázbovdent emelem a sapkánál, akkor kanyarodáskor felpörög a motor. Lehet ezen segíteni, vagy hagyjam így?
tams9 írta:Hello!
Érdeklõdni szeretnék, hogy a 251-es csatos karbijában mekkora a tûszelep gyári mérete? Nekem volt benne egy 20-es méretû, és tettem bele egy 25-ös méretût. Ezt azért csináltam, mert 300-as hengerrel se nagyon tudtam 110-nél jobban menni, éreztem, hogy lenne még erõ, mert 90-nel 2/3gázzal ment; így már 120-125 körül megy. Gyanús is volt hogy 5 literrel jártam 100on.
hello nem akarok hülyeséget mondani de lehet h ki van kopva már a hengered és amiatt nõ a fogyasztás de ez csak egy tippkosian írta:Csak aggaszt, hogy folyamatosan jó 6 liter körül eszik a 250-es ETZ-m. Dinamikusan közlekedek vele, de ezt azért soknak tartom. A gyertyaképem kifogástalan, a motorral sincs semmi baj. Szépen indul, jól megy, a karburátor is be van állítva, a tû felülrõl a másodikban van. Stabil az alapjárat és a gyujtás is mûszerrel lett beállítva. Annyi van, hogy olyan 1500-as fordulatig nem nagyon dolgozik, szóval elindulásnál is úgy kell csinálni mindíg, hogy afölé kell vinni picit a fordulatot és úgy csúsztatni a kuplungot, különben nem nagyon akar elindulni. De erre azt mondák, hogy ez ilyen és még így is örüljek, mert másnál 2-3000-es fordulat alatt csinálja ezt, míg az enyém csak 1500 alatt. Van még bármi amivel lehet csökkenteni a fogyasztást teljesítményromlás nélkül? Gyári a lánckerék és gyárik a karbiban a dolgok, szóval az sem lehet, hogy mondjuk nagyobb a fúvóka, vagy ilyesmi...
Nekem volt olyan gondom a 250-esemmel, hogy 100 fölött nem ment és fulladozott, mintha nem kapna üzemagyagot, ahogy te is írtad. Nálam az volt a baj, hogy az úszónak a kis pöcke ami a tûszelepet nyitja, nem engedte teljesen kinyílni a tûszelepet és így magas fordulaton nem tudott átjönni rajta elég üzemanyag. De szerintem a többi problémára is a karbiban kell keresni a megoldást.babu87 írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mert sajnos én nem igazán értek hozzá. Most raktuk össze nemrég a 250esem, és folyamatos tesztelgetés után ezeket tapasztaltam: nem igazán van alapjárat, melegen is nehézkesen indul és, hogy ha magasabb fokozatban vagyok (pl 4-5), és húzom neki, akkor fulladozik vagyis inkább nem megy, és azt lehet hallani mintha fulladna, olyan mintha nem kap üzemanyagot! Vki segítsen please!!!
Szia,babu87 írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mert sajnos én nem igazán értek hozzá. Most raktuk össze nemrég a 250esem, és folyamatos tesztelgetés után ezeket tapasztaltam: nem igazán van alapjárat, melegen is nehézkesen indul és, hogy ha magasabb fokozatban vagyok (pl 4-5), és húzom neki, akkor fulladozik vagyis inkább nem megy, és azt lehet hallani mintha fulladna, olyan mintha nem kap üzemanyagot! Vki segítsen please!!!
Nos,HA riga,akkor a karról anyát le,kart le,találsz alatta két pöcköt.Erre a kettõre laposfogóval óvatosan ráfogsz,(még ott van a tengely)és óvatosan balra tekered ki.Ezután már úgy esik szét. A bele nem nagy eset,kicsit kúpos. Menni fog,de ésszel:az anyaga mintha sárgarépából volna!Gexxx írta:Asszem a rigán is ugyanez van. No, akkor hogy kell szétszedni? Nem az ülepítõre, hanem a csap részére gondolok... (arra, amti az mz esetén 2 csavar tart.)
Dán kan sün
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég