Alkatrészt keresek
-
- bajnok
- MZ-d típusa: BMW R1100RT

Sziasztok!
125ös ETZ-re keresek túradoboztartó állványt, ha valakinek van eladó kérem írjon email-t: 2108kfts@citromail.hu
- Picimokuska
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150
- sub-ee
- Elektrokirály
- MZ-d típusa: ETZ 250 1984
- Kapcsolat:
Re: sárvédõ
Ja, igen!Picimokuska írta:A sárvédõt lefoglaltamHa másnak nem kell, akkor a lámpatartót is!
A sárvédõ már mindenképp a tiéd! A lámpatartót meg beszéljétek meg!
Üdv.:Sub-ee
- Picimokuska
- biciklis
sárvédõ
A sárvédõt lefoglaltam
Ha másnak nem kell, akkor a lámpatartót is!

Kicsi a bors, de vannak barátai 
Ha Balatonalmádiba jön valaki, várom szeretettel

- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaKILL3R etz írta:Köszi szépen de nagyon messzinek tûnik sajnossub-ee írta: Szia
4000Ft
Mohács mellett egy Székelyszabar nevû községben található!
Üdv.:Sub-eeMindegy azért megkérdem a srácot...
Azért köszi!
600Ft-ért el tudom küldeni postán!
Az árból is tudok engedni, ha szükséges, tudok csinálni képet is róla!
MZ logó
Szervusztok!
Mz Trophy-hoz (ES 250-2) keresek az elsõ lámpabúrkolatra "MZ" fém(?) logó párt.
Ha lenne valakinek elfekvõben, azt fölvásárolnám.
Köszönöm elõre is!
Mz Trophy-hoz (ES 250-2) keresek az elsõ lámpabúrkolatra "MZ" fém(?) logó párt.
Ha lenne valakinek elfekvõben, azt fölvásárolnám.
Köszönöm elõre is!
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaKILL3R etz írta:Na az király!:Dsub-ee írta:
Szia
Nekem van egy tip-top kormánykapcsolóm, benne van az összes kapcsoló és a gyári vezetékek, sehol sem sérült! A hátuljával együtt értendõ a komplett!
És mennyiért válnál meg tõle illetve hol található?
4000Ft
Mohács mellett egy Székelyszabar nevû községben található!
- KILL3R etz
- bajnok
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaKILL3R etz írta:Hali!
Haveromnak off motorjára keresek baloldali kormánykapcsolót(index, duda,stb.) Akinek van az légyszi szóljon, mert a gyári az 12e... Ienkor örülök, hogy idõsebb motorom van
Nekem van egy tip-top kormánykapcsolóm, benne van az összes kapcsoló és a gyári vezetékek, sehol sem sérült! A hátuljával együtt értendõ a komplett!
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
SziaPicimokuska írta:Nekem is szükségem lenne 150-es ETZ-hez hátsó sárvédõ, mert nem igazán jön be ez a vágott.Jumper írta:Sziasztok!
250-es ETZ-re keresek elsõ és hátsó sárvédõt, gyári méretben, horpadásmentesen. Tehát ezek a rövidített, morcosított sárvédõk nem érdekelnek.
Köszi!
Tamás
Nekem van ETZ 150 hátsó sárvédõ, kívül-belül frissen fényezve és belül alvázvédõzve, majd fényezve
Képet tudok küldeni!
- sub-ee
- Elektrokirály
- Kapcsolat:
Re: Keresés
Sziaatideath írta:Hello. MZ TS 125-höz keresek komplett karbit + szívócsonkot. Valakinek nincs esetleg? Kérem dobjon egy mailt a címemre: atideath kukac gmail.com
Köszi
Van MZ Trophy 125 karbim, ami szinte teljesen ugyanaz mint a TS, megvan hozzá a szívócsonk is, ami annyiban különbözik a TS-étõl, hogy ennek a tetején van egy kis kiálló rész.
Keresés
Hello. MZ TS 125-höz keresek komplett karbit + szívócsonkot. Valakinek nincs esetleg? Kérem dobjon egy mailt a címemre: atideath kukac gmail.com
Köszi
Köszi
- Picimokuska
- biciklis
- Picimokuska
- biciklis
Nekem is szükségem lenne 150-es ETZ-hez hátsó sárvédõ, mert nem igazán jön be ez a vágott.Jumper írta:Sziasztok!
250-es ETZ-re keresek elsõ és hátsó sárvédõt, gyári méretben, horpadásmentesen. Tehát ezek a rövidített, morcosított sárvédõk nem érdekelnek.
Köszi!
Tamás

Kicsi a bors, de vannak barátai 

- KILL3R etz
- bajnok
- Matee86
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe
Re: üléshuzat
Szia!Manoo86 írta:sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni? üléshuzatot keresek etz 251-hez, de sehol nem találok,nem kapok. esetleg ha valaki már cserélt huzatot, tudna segíteni hogy hol vette?
Ha vki ez ügyben tudna küldeni tel számot, vagy web cimet vagy vmi infot légyszi irjatok erre a cimre: p-gergye@freemail.hu
elõre is köszi.
hali
Ha jól tudom a 125,150 és 251es etz-ken ugyanolyan ülés van!Néz meg a mofánál,ott olyan 1200-1300ft körül van a huzat.
Itt egy link:
http://www.mofaker.hu/megjelen.php?visz ... nu3_id=136
Mert azért az Mz a király....!:)
üléshuzat
sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni? üléshuzatot keresek etz 251-hez, de sehol nem találok,nem kapok. esetleg ha valaki már cserélt huzatot, tudna segíteni hogy hol vette?
Ha vki ez ügyben tudna küldeni tel számot, vagy web cimet vagy vmi infot légyszi irjatok erre a cimre: p-gergye@freemail.hu
elõre is köszi.
hali
elõre is köszi.
hali
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, XJ600
Sziasztok!
Keresek eladó 125/150 es MZ TS duplasoros kuplungot, 100-150 km es körzetben (Zalalövõn lakom) személyes átvétellel, vagy postai úton való megoldással. A probléma a következõ. A 150 es ETZ kuplungja örök beteges, és orvoslására kellene ez a típusú kuplung. Ezzel kapcsolatos véleményetekre is kíváncsi lennék.
Köszi mindent!
Üdv.: Szilárd
Keresek eladó 125/150 es MZ TS duplasoros kuplungot, 100-150 km es körzetben (Zalalövõn lakom) személyes átvétellel, vagy postai úton való megoldással. A probléma a következõ. A 150 es ETZ kuplungja örök beteges, és orvoslására kellene ez a típusú kuplung. Ezzel kapcsolatos véleményetekre is kíváncsi lennék.
Köszi mindent!
Üdv.: Szilárd
- KILL3R etz
- bajnok
szia! Neki MÉG semelyik, de szeretném beépíteni. a legtöbb versenytuning leírásban ez az alkatrész szerepelt, mint legegyszerûbben beépíthetõ. pillangószelep a blokk és karbi közé, hogy a gázok visszaáramlását megakadályozza, a motor járását egyenletesebbé tegye. De ha van más javaslatot, örömmel fogadom
KaráK

KaráK
- merojoc
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 251
Re: mz
A barátságos ár olyan 3000 ft körül van.Persze jó állapotú üllésre gondolok.
zsakfos írta:Nekem van egy eladó ülésem.Mi neked a barátságos ár??merojoc írta:ETZ-250 hez keresek üllést barátságos áron.
ETZ 251
hát igen van a német minõség meg a német.A németet nem kell reszelni:-)Forrest írta:Én meg hülye megvettem közel 2000Ft-ért a "minõségi németet", és még reszelnem is kellet rajta egy kicsit. Szép az élet:Dlaciba45 írta: Csatlakozom az elõttem iróhoz. Kifogástalan a postaládazár az enyémben is ez van. Max700 ft.
- Forrest
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: RD 350
Én meg hülye megvettem közel 2000Ft-ért a "minõségi németet", és még reszelnem is kellet rajta egy kicsit. Szép az élet:Dlaciba45 írta:Csatlakozom az elõttem iróhoz. Kifogástalan a postaládazár az enyémben is ez van. Max700 ft.kuti írta:üdv! Tudom ajánlani a zár helyett a postaláda zárat! Nekem is az van benne. kicsit olcsóbb mint az "eredeti"Barkácsboltba kapni, fémbútorzár, lemezszekrényzár, vagy postaládazár néven
"eredeti", ami szintén nem eredeti, az közel 2 rugó, ezt meg megkapni 500 körül.. legalábbs itt pápán
Be kell menni deknivel, aztán belepróbálni.. elvileg jónak kell lennie. Lényeg, hogy a nyelve legyen jó helyen. sztem a legjobb belepróbálni megvétel elõtt.