merojoc írta:Etz -hez keresek elõre kristálylámpát hallot már ilyenrõl valaki?
Nekem az van benne! Zsiguliba,vagy Trabantba való,kis faragással beszerelhetõ.
Üdv: Stravkó
miaz a kristálylámpa? H4-es halogénfoncsor?
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Robcsi írta:Hali!
Van valakinek egy eladó ETZ250 fesszabályzója Budapesten? Sürgõs lenne nagyon, de a motoros boltokban kapható kis kék elektromos fesszabályzótól félek, mert már megjártam vele. Légyszi írjatok! Örök hála!
Robcsi
Hali!
Köszönöm mindenkinek, aki átnézte a sufnit, hogy keressen nekem egy fesszabályzót! Sikerült szereznem, így már minden gondom megoldódott.
Ha valakinek Pesten/Gödöllõn/Szolnokon van elfekvõben egy ETZ-re való (12 Volt) dudája, amit csak pakolgat, ne gondolkozzon tovább, hanem üzletelje el velem!
Hali!
Van valakinek egy eladó ETZ250 fesszabályzója Budapesten? Sürgõs lenne nagyon, de a motoros boltokban kapható kis kék elektromos fesszabályzótól félek, mert már megjártam vele. Légyszi írjatok! Örök hála!
BING 80 karburátoromba keresnék AKÁRMILYEN típusú fõfúvókát, lényeg, hogy sima 6-os legyen a mérete ( egyik BVF (MZ) karbié sem jó bele :/ ), és 120-145 között legyen a furata.
Továbbá keresek ETZ gyári hátsó kocka féklámpát (elrepedt) és Krauser hátsó dobozokat tartóval.
Sziasztok szükségem lenne egy BVF 22 N1-3 as porlasztora 125 TS MZ, az enyén sajnos 22 év után feladta ha valaki tud egyet azt nagyon megköszönöm én Fejér megyei vagyok de ha kell a szomszéd megyékbe is átmotorozom. Elöre is köszi emil: lorsen@citromail.hu
MZ él és élni fog"Ha esetleg erre visz az utad és szeretnél pihenni vagy beszélgetni egyet esetleg szükség javítás kel bátran hívj 06309167166 Kápolnásnyék (Pettend) 7 út. http://www.youtube.com/watch?v=gy-7gzR99vg
A kormány
Utánvételestõl mennyi ??? Feltétlen szükségem lenne rá, most újítom felfelé a kis ETZ-t , tudsz nekem középsztenderes mókát gyártani Bambi BÁCSI ?!
Vagy ha az alsú sztender csövére felmókolom és elvágom a hosszúságát szted ott jó lenne ?
ÜDV : Ádám.
a kormány 2000ft.
sajna nem tudok középsztenderes mókát
üdv bambi
Bambi Bácsi !
Utánvételesen el tudod nekem küldeni a kormányt ? Meg festve van vagy valami van rajta ( fényezés ) ? GLS-el jo ha küldöd .
A kormány
Utánvételestõl mennyi ??? Feltétlen szükségem lenne rá, most újítom felfelé a kis ETZ-t , tudsz nekem középsztenderes mókát gyártani Bambi BÁCSI ?!
Vagy ha az alsú sztender csövére felmókolom és elvágom a hosszúságát szted ott jó lenne ?
ÜDV : Ádám.
a kormány 2000ft.
sajna nem tudok középsztenderes mókát
üdv bambi
Szia!
Tudok szerezni gyári újat, ha van még. 2000 forint környéke.
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"
Sziasztok. Szükségem lenne egy kis segítségre keresek egy MZ TS 250 (4 sebességû) motorhoz 2es 4es sebesség léptetõ villát. A Gyári szám ami a villán van 05-47.023-3 ha lenne esetleg ilyen alkatrészetek akkor kérlek írjatok vagy nincs akkor, hogy hol tudnék ilyen után érdeklõdni.
Elõre is köszönöm
Szia Melak. Neked csak uj tengely jó? Mert nekem van bontva 250-es ETZ váltóm és ha érdekel eladom de csak komplett de igy is a bolti ár töredékéért.
Jelezz vissza ha érdekel légyszives. laciba45@freemail.hu-ra
A kormány
latom csongrad megyei vagy, veletlenul nem szeged? itt multkoraban lattam a rollerben komplett fofekhengert, mondjuk eleg huzos aron ha jol emlekszem 14 rugo volt
Nekem van 250 ETZ-re elsõ féktartályom meg féknyergem is így komplett. Csak elõ kell keresnem (de sajna csak hétvégén tudom megnézni mert akkor leszek otthon). Használt a cucc nem új, ha gondolod képet is küldhetek.
Aztán ha érdekel elbótolhatjuk ))
hell írta:Hi!
Új vagyok még itt és kapásból lenne egy iszonyú nagy problémám. Elvittem mûszakira a motorom(ETZ 250) és el is zavartak szépen az elsõ féket ha lassan huzza be az ember nem keményedik fel! Szétszedtük és láttuk ki van kopva az egész cserére szorul másképp nem lesz mûszakija sose.
Esetleg valakinek nincs eladó új tartályostól karostól mindenestõl cakk-pakk? Vagy valami olyan hely is természetesen érdekel ahol van és postai utánvétellel el is küldenék! Remélem tud valaki segíteni ebben! Hat éve nálam van a gép de még így sose jártam hogy mûszakin ilyen legyen, borzatóan szégyeltem magam el is vagyok keseredve teljesen emiatt! Javítani már nem lehet sajnos ezért mindenképpen új kellene. Huber és társánál kérdeztem de azt mondták nincs és nem is várható monstanság. Reménykedek de iszonyatosan tud nekem valaki segíteni!
/Máshova is beirtam itt ezt a szöveget de aztán láttam ide kellett volna. Ja igen és amott Bambit ajánlották forduljak hozzá ezzel a problémával remélem benéz erre mostanában és tud segíteni!/
Lehet én voltam figyelmetlen és már válaszoltál, de érdeklõdni szeretnék hogy a trophy 250 láncvédõ gumiburkolatokkal kapcs (beszéltük mecseken) van-e fejlemény?
Új vagyok még itt és kapásból lenne egy iszonyú nagy problémám. Elvittem mûszakira a motorom(ETZ 250) és el is zavartak szépen az elsõ féket ha lassan huzza be az ember nem keményedik fel! Szétszedtük és láttuk ki van kopva az egész cserére szorul másképp nem lesz mûszakija sose.
Esetleg valakinek nincs eladó új tartályostól karostól mindenestõl cakk-pakk? Vagy valami olyan hely is természetesen érdekel ahol van és postai utánvétellel el is küldenék! Remélem tud valaki segíteni ebben! Hat éve nálam van a gép de még így sose jártam hogy mûszakin ilyen legyen, borzatóan szégyeltem magam el is vagyok keseredve teljesen emiatt! Javítani már nem lehet sajnos ezért mindenképpen új kellene. Huber és társánál kérdeztem de azt mondták nincs és nem is várható monstanság. Reménykedek de iszonyatosan tud nekem valaki segíteni!
/Máshova is beirtam itt ezt a szöveget de aztán láttam ide kellett volna. Ja igen és amott Bambit ajánlották forduljak hozzá ezzel a problémával remélem benéz erre mostanában és tud segíteni!/
Lehet én voltam figyelmetlen és már válaszoltál, de érdeklõdni szeretnék hogy a trophy 250 láncvédõ gumiburkolatokkal kapcs (beszéltük mecseken) van-e fejlemény?
Melák írta:Hello! Ismer valaki olyan motoros boltot ahol ETZ250 váltóba való hajtótengelyt árusítanak?
a lánckeréknek a tengelyére gondolsz?
Bambi Mester!