Alkatrészt keresek
-
- babakocsis
Re: Alkatrészt keresek
Köszönöm mindkettőtöknek. A szolnoki boltnak van esetleg honlapja? Az nekem még nem is lenne olyan messze
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
- MZ-d típusa: ETZ 250
Szolnokon van a motoros boltban!
Törököktől szokták rendelni.kovacsszandra345 írta: ↑2019.06.26. 20:12 Sziasztok!
Látom valaki már keresett ilyet lentebb, most nekünk is erre lenne szükségünk.
https://e-motorparts.addel.hu/43195-etz ... 38-701-tur
Ha valakinek van eladó, kérem írjon és a párom majd megbeszéli vele a részleteket.
Köszönöm.
Tony91-től érdeklődj hogy hogyan.
-
- babakocsis
Sziasztok!
https://e-motorparts.addel.hu/43195-etz ... 38-701-tur https://hu.flatfy.com/
Ha valakinek van eladó, kérem írjon és a párom majd megbeszéli vele a részleteket.
Köszönöm.
https://e-motorparts.addel.hu/43195-etz ... 38-701-tur https://hu.flatfy.com/
Köszönöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kovacsszandra345 2019.07.06. 18:05-kor.
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
No de, hát egy barátodnak lesz! Csak kivételt tehetnél vele, abban az esetben, ha nem találtok neki.
Magamnak megcsináltam a piros motorra, de nem volt sétagalopp. Másnak nem szívesen csinálnám.
-
- bajnok
Ügyes vagy te, hajtogasd le neki aztán csiszolóst meg krómozóst meg úgy is ismersz! 

Sziasztok! Egy barátom részére keresek TS 250-re csomagtartókat. Hátulra nem a gyári használhatatlan kellene, hanem a lehajtható.
-
- bajnok
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 

- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Máté! Írtam privátot! Amúgy igazán vehetnél rgy telefont!
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Melyikre gondolsz? Arra a gyári feketére?
-
- bajnok
Pici fejidom etz-hez nem tudja valaki, hogy árusítják még? Ás ha igen akkor hol lehet beszerezni?
Sziasztok!
ETZ 150 kuplung oldali deknit (bal) keresek megvételre. Ha boltot linkelnétek is megfelel, mert nem találtam, de használt is érdekel.
A lényeg, hogy ne legyen törve, repedve stb.
ETZ 150 kuplung oldali deknit (bal) keresek megvételre. Ha boltot linkelnétek is megfelel, mert nem találtam, de használt is érdekel.
A lényeg, hogy ne legyen törve, repedve stb.
- motrosmano
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 125 és 250/1
Úgy látszik egyszerre csak két képet enged csatolni!
- motrosmano
- kis ETZ-s
Helló!
Nekem lenne 1, de sérült, van rajta pár horpadás!
A benzincsap menet ép, viszont koszos és picit rozsdás is belülről.
Így vettem tavaly az enyémhez az egyik kecskeméti börzén 3000 Ft-ért és ennyiért is adom!
Nekem sikerült egy jobb állapotút vennem, így ez feleslegessé vált!
Mellékelek ide pár képet is, de belsejéről csak emailben tudok küldeni, mert ide a mérete miatt nem engedi feltölteni!
Ha kell (illetve akinek kell) küldj(ön) egy privát üzenetet és megbeszélünk mindent!
Üdv.: Sipos Jani
Sziasztok!
Keresek TS250 tankot. Nincs valakinek eladó?
Köszönöm!
Keresek TS250 tankot. Nincs valakinek eladó?
Köszönöm!
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
Sziasztok, keresnék, doboztartót etz-re. A krauser tipusra hajazó magyar tökéletes lenne, ha valakinek van elfekvőben és nincs már rá szüksége, legyenszives küldjön egy üzit. Előre is köszi.
Sziasztok! MrDork féle fejidomot keresek!
- motrosmano
- kis ETZ-s
Helló!
Keresek MZ TS Deluxe fényszóróházat és TS 250 - 250/1 akkumulátortartó alu konzolt, csak is kizárólag teljesen ép érdekel, színe, festés állapota nem lényeges!
Mellékelt képen láthatóak helyett keresek olyat, amit egyből lehet beépíteni!
Köszi!
Keresek MZ TS Deluxe fényszóróházat és TS 250 - 250/1 akkumulátortartó alu konzolt, csak is kizárólag teljesen ép érdekel, színe, festés állapota nem lényeges!
Mellékelt képen láthatóak helyett keresek olyat, amit egyből lehet beépíteni!
Köszi!
- motrosmano
- kis ETZ-s
Már nem aktuális!motrosmano írta: ↑2019.03.04. 21:00 Hali!
ha lenne valakinek egy ilyen:
https://mz-b.hu/etz-univerzalis-teleszk ... 0000019109
ami nem sérült, deformálódott...stb...stb... és postázva eladná nekem nagyom hálás lennék neki!!!![]()
Sziasztok!
Felújítás alatt lavő ES150-hez keresek jobb oldali tükröt illetve mindkét oldali kormánymarkolatot.
Köszi
Felújítás alatt lavő ES150-hez keresek jobb oldali tükröt illetve mindkét oldali kormánymarkolatot.
Köszi
- motrosmano
- kis ETZ-s
Hali!
ami nem sérült, deformálódott...stb...stb... és postázva eladná nekem nagyom hálás lennék neki!!!
ami nem sérült, deformálódott...stb...stb... és postázva eladná nekem nagyom hálás lennék neki!!!

- Athem
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De luxe
Keresek megvételre ETZ tükröket. Illetve gyári TGL csavarokat (Süllyesztett, lapos fejű) csak ne legyen a feje szétnyalva.
-
- bajnok
Köszi.
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Ha van FB-d vagy benne vagy az MZ racingben érdeklődj Boros Andris-nál, neki szokott lenni, hátha, egy próbát megér. És az övé jó cucc. Asszem Müllernek is volt, de az övé csak 4-es és bevágott a száraknak megfelelően.
-
- bajnok
Ha azt nézzük nem is sok. Majd ha újra kint dolgozok akkor veszek is belőle! Majd hajtok 1-et van nekem saválló 5mm lemezem.
Nekem nincsen, de ha ezt meglátod, eszedbe fog jutni a CNC-s ismerősöd.
https://www.tkm-racing.com/artikel-4412.htm

-
- bajnok
Keresek 250 etézé-hez első villa merevítőt. Akinek van eladó kérem ne tartsa magában!
Sziasztok!Keresek ETZ-250 de Luxhoz gyári óratartót,illetve komplett gyári kormánykapcsolót, vezetékekkel együtt(két szálas).Valamint gyári hátsó lámpabúrát.Menthető állapotú darabok(nem repedt,nem törött)érdekelnek.06306296701,vagy privát üz.Kösz Gabi.
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Szia!stv írta: ↑2018.12.09. 13:38
Helló!
Itt van pár cucc: https://www.jofogas.hu/magyarorszag?acc ... b72e6205e2
Ésitt is : https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Ela ... 837293.htm
Remélem segítettem valamelyest.
Üdv!
Ó, hogyne! Köszönöm az infót. Már beszéltem is az illetővel.!
Szia!!
Hi!
Keresek Ts 250-hez kuplungagyat.
És kérdezném is hogy az etz 250 kuplungagy(illetve komplett kuplung) jó lenne Ts 250-re?
Keresek Ts 250-hez kuplungagyat.
És kérdezném is hogy az etz 250 kuplungagy(illetve komplett kuplung) jó lenne Ts 250-re?
Helló!
Itt van pár cucc: https://www.jofogas.hu/magyarorszag?acc ... b72e6205e2
Ésitt is : https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Ela ... 837293.htm
Remélem segítettem valamelyest.
Üdv!
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Sziasztok Márkatársak!
Keresek, MZ TS-hez 76-utánihoz,,,,
-Kormány nyakat,más néven (kormány kiflit)
-Kormányt.
-Első sárvédőt.
-Első lámpa fejet, NEM, km órást.
Köszönöm szépen előre is.
Üdv: szketo
Keresek, MZ TS-hez 76-utánihoz,,,,
-Kormány nyakat,más néven (kormány kiflit)
-Kormányt.
-Első sárvédőt.
-Első lámpa fejet, NEM, km órást.
Köszönöm szépen előre is.
Üdv: szketo

Időközben szereztem innen-onnan villanyak, kormánykifli ts125 telót, , ha minden igaz 250/1 telót az is komplett.csoka írta: ↑2018.12.01. 11:59 A rugó erősebb a 250-es elsőtelóban,ha jól emlékszem fél milivel vastagabb anyagból van tekerve,a hossza azonos.tehát át tudod tenni a rugót egyikből-másikba.Én alkatrészeket a webmotors.hu oldalról szoktam rendelni,nincs panaszom semmire,amit eddig rendeltem,és már két ETZ-t újítottam fel,a tőlük rendelt alkatrészekből.(az utolsó csavarig mindent szétszedtem,tehát majdnem mindent kellett vennem)Gumi dolgoknál olyat észrevettem,hogy ha két ugyan olyan alkatrész van olcsóbb-drágább kiadásban,az olcsóbb hajlamos kiritkulni(összerepedezik) 1-2 év alatt akkor is,ha gumiápolószerrel kenegettem.A főtengely hajtókarból Koyo,Rocket márkák a jók.Én a Rockét-re esküszök...nincs nagy ár különbség,a gépmunka 5-6 000Ft.
Ezekből összeválogatom a jobb állapotú darabokat és összeszerelem, az itt megszerzett infók alapján.
Megnézem a honlapot, szerintem karácsony után állok majd neki.Most van más.
köszi az segítséget.
Esetleg Gödöllő közelében tudsz valakit a gépmunkára?
- csoka
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ125,ETZ250
A rugó erősebb a 250-es elsőtelóban,ha jól emlékszem fél milivel vastagabb anyagból van tekerve,a hossza azonos.tehát át tudod tenni a rugót egyikből-másikba.Én alkatrészeket a webmotors.hu oldalról szoktam rendelni,nincs panaszom semmire,amit eddig rendeltem,és már két ETZ-t újítottam fel,a tőlük rendelt alkatrészekből.(az utolsó csavarig mindent szétszedtem,tehát majdnem mindent kellett vennem)Gumi dolgoknál olyat észrevettem,hogy ha két ugyan olyan alkatrész van olcsóbb-drágább kiadásban,az olcsóbb hajlamos kiritkulni(összerepedezik) 1-2 év alatt akkor is,ha gumiápolószerrel kenegettem.A főtengely hajtókarból Koyo,Rocket márkák a jók.Én a Rockét-re esküszök...nincs nagy ár különbség,a gépmunka 5-6 000Ft.
köszi a segítséget.Zorka írta: ↑2018.11.27. 20:50Tehát a 125-nek hosszabb az a cső, amin az egész villa elfordul a nyakban, mint a 250-é. Ezért hosszabb a lámpatartó csöve is.aronpfabian írta: ↑2018.11.27. 20:00
18"-os lesz az első kereked vele, amit Zorka is írt. Ha ez nem zavar, áttehető.
Ha a villahidakat is átteszed, akkor a kormánycsövet is rövidíteni kell és menetet vágni a(z új) végére.
Ezért az vagy ki fog lógni felfelé, vagy esztergályossal átalakíttatod a kívánt méretre.
Ha kilóg, az roppant balesetveszélyes!Tehát azt NE!
![]()
maradok az egyszerűbb verziónál, nem bonyolítom túl.
Főtengelyt (ts 250 4seb) , Gödöllő közelében kinél lehet felújíttatni?
Kb. mennyiért? Illetve ti honnan vásároltok motorikus alkatrészeket?(futar,bercsekft, m
Tehát a 125-nek hosszabb az a cső, amin az egész villa elfordul a nyakban, mint a 250-é. Ezért hosszabb a lámpatartó csöve is.aronpfabian írta: ↑2018.11.27. 20:0018"-os lesz az első kereked vele, amit Zorka is írt. Ha ez nem zavar, áttehető.
Ha a villahidakat is átteszed, akkor a kormánycsövet is rövidíteni kell és menetet vágni a(z új) végére.
Ezért az vagy ki fog lógni felfelé, vagy esztergályossal átalakíttatod a kívánt méretre.
Ha kilóg, az roppant balesetveszélyes!

- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
18"-os lesz az első kereked vele, amit Zorka is írt. Ha ez nem zavar, áttehető.stv írta: ↑2018.11.27. 19:11Rendben.Zorka írta: ↑2018.11.27. 18:45
Hát.. nem egészen.
Különbség van a '74 előtti és utáni között. Vagyis a krómvillásnak és aluvillásnak semmije sem felcserélhető. Hacsak nem az egész kompletten. Csakhogy a TS250 és a Ts 250/1-nek más kerékméret szerepel a forgalmiban. Vagyis vizsgán a csere bukta lehet.
A krómvillás 125-öse 18-as a 250-esé 16-os keréken fut.
A 125-nek hosszabb a lámpatartó csöve, a kormánnyak és azt hiszem a rugóerő is más, bár ez nem biztos.![]()
Pontosítanám a feltevésem. Ts 125 első teleszkóp kompletten , lámpatartót visszavágva beszerelhető Ts250-be?![]()
![]()
Rendben.Zorka írta: ↑2018.11.27. 18:45Hát.. nem egészen.
Különbség van a '74 előtti és utáni között. Vagyis a krómvillásnak és aluvillásnak semmije sem felcserélhető. Hacsak nem az egész kompletten. Csakhogy a TS250 és a Ts 250/1-nek más kerékméret szerepel a forgalmiban. Vagyis vizsgán a csere bukta lehet.
A 125-nek hosszabb a lámpatartó csöve, a kormánnyak és azt hiszem a rugóerő is más, bár ez nem biztos.![]()
Pontosítanám a feltevésem. Ts 125 első teleszkóp kompletten , lámpatartót visszavágva beszerelhető Ts250-be?

Hát.. nem egészen.
A 125-nek hosszabb a lámpatartó csöve, a kormánnyak és azt hiszem a rugóerő is más, bár ez nem biztos.

Valaki erősítsen meg.
Emlékeim szerint 125/150 Ts és 250 Ts első teleszkóp, illetve első fele(fényszóró, kerék, sárvédő,műszerek stb.) a motoroknak oda-vissza kompatibilisek.
Emlékeim szerint 125/150 Ts és 250 Ts első teleszkóp, illetve első fele(fényszóró, kerék, sárvédő,műszerek stb.) a motoroknak oda-vissza kompatibilisek.
Köszönöm a segítséget.aronpfabian írta: ↑2018.11.24. 21:43A lámpatök igen, a felfogatás nem. De a 125-ösén hosszabb a cső, visszavágható méretre.
Arra is figyelj hogy a 32mm és 35mm becsúszószárú modelleknél eltér az arra húzandó cső átmérője! Most nem találom a sajátomat, de kb +8-10 mm a szárhoz képest (tehát ~42 és ~45 - egymás távtargó gumijai nem cserélhetők fel).
Akkor vadászok valamit, hogy rendes fényszóró legyen felrakva.
Üdv!
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
A lámpatök igen, a felfogatás nem. De a 125-ösén hosszabb a cső, visszavágható méretre.
Arra is figyelj hogy a 32mm és 35mm becsúszószárú modelleknél eltér az arra húzandó cső átmérője! Most nem találom a sajátomat, de kb +8-10 mm a szárhoz képest (tehát ~42 és ~45 - egymás távtargó gumijai nem cserélhetők fel).
Üdv!
Keresek Ts 250 első fényszórót kompletten, felfogatással együtt.
A 125, 150 ts fényszórók kompatibilisek esetleg?
Keresek Ts 250 első fényszórót kompletten, felfogatással együtt.
A 125, 150 ts fényszórók kompatibilisek esetleg?
Köszi, kicsit messze lesz.