Egy GS-t én is beáldoznék... De egy mz-t?

Egy Kálló - Esztergom lehet össze jön. Elötte majd értekezzünk.tiszavolgyi írta:Sziasztok,
Jövő nyáron Ózdról Amszterdamba majd Kaliforniában csinálunk egy túrát két öreg MZ-vel amit folyamatosan közvetiteni fogunk (http://mztousa.com) . Szuper lenne ha az első napi magyarországi szakaszon csatlakoznátok páran akár csak pár kilóméterre is ha a közeletekben vagyunk.
A túra részletei itt találhatóak: https://www.facebook.com/events/1481834538602346/
Üdv
Közben kiderült, hogy már előző hét végén itthon leszek!! Viszont abban az időben van a borsodi túránk az MZ klubbal. Az a baj, hogy túl korán indultok, és nem tudunk odaérni olyan korán Abaújszántóról. Pedig melyen szép lenne, ha 20-25 MZ-s kísérne titeket Egerig! Beszéltem a túra szervezővel ő benne lenne, hogy kanyarodjunk arra. Én egyébként budapesti vagyok. Üdvözöllek: Palitiszavolgyi írta:Sok sikert a túrádhoz, remélem azért találkozunk! Honnan jössz?Sass Pál írta: Nagyon szívesen elmentem volna veletek, akár Prágáig is, de éppen azon a napon jövök haza az erdélyi túrámról, de lehet, hogy elcsípek egy napot, és Ózdon találkozunk reggel!!!
Sok sikert a túrádhoz, remélem azért találkozunk! Honnan jössz?Sass Pál írta: Nagyon szívesen elmentem volna veletek, akár Prágáig is, de éppen azon a napon jövök haza az erdélyi túrámról, de lehet, hogy elcsípek egy napot, és Ózdon találkozunk reggel!!!
A tavalyi/idei jég azt is elbírta volna!kiszsebi írta:Csak a "kalapácsotokat" nehogy a jégre vigyétekamatőr írta: Az azért jó,mert akkor meg sem kell kerülni a tavat,egybe lehet kötni,egy kis jégmotorozással!![]()
Csak a "kalapácsotokat" nehogy a jégre vigyétekamatőr írta: Az azért jó,mert akkor meg sem kell kerülni a tavat,egybe lehet kötni,egy kis jégmotorozással!![]()
Az azért jó,mert akkor meg sem kell kerülni a tavat,egybe lehet kötni,egy kis jégmotorozással!z25z írta:Hááát egye fene, megyek, de csak 1 feltétellel: ha -25 foknál hidegebb leszDénes írta:Szevasztok!
Nem akarom offolni fuvaros témáját (lehetett volna neki külön lapot nyitni akár), de kitaláltam egy túrát és gondoltam megosztom veletek, hátha valaki kedvet kap (szerintem nem fog).
Tehát egy téli túráról lenne szó, körvonalakban:
- Balaton megkerülése
- mindenképpen havas tájban/hóesésben indulnánk
- 3 nap
- legalább 1 alvás a szabadban vadkempingezve, sátorban
- némi havas (éjszakai?) offroad (vadkempinghez), de igény és körülményekhez igazodva akármennyi
- termálfürdőzés közben
- én fürödnék a Balatonban is, csak egy kép kedvéért![]()
Természetesen csak MZ-vel lehet indulni.
Na.. esetleg valaki?
Dénes
Jól sejtem, ez valami elmegyógyintézet volt?bambi írta:Szerencséd hogy a Hárshegyi panziót pár éve bezárták
Hááát egye fene, megyek, de csak 1 feltétellel: ha -25 foknál hidegebb leszDénes írta:Szevasztok!
Nem akarom offolni fuvaros témáját (lehetett volna neki külön lapot nyitni akár), de kitaláltam egy túrát és gondoltam megosztom veletek, hátha valaki kedvet kap (szerintem nem fog).
- Balaton megkerülése
- 3 nap
- némi havas (éjszakai?) offroad (vadkempinghez), de igény és körülményekhez igazodva akármennyi
- termálfürdőzés közben
Na.. esetleg valaki?
Dénes
Szerencséd hogy a Hárshegyi panziót pár éve bezártákDénes írta:Szevasztok!
- Balaton megkerülése
- 3 nap
- termálfürdőzés közben
Na.. esetleg valaki?
Dénes
Ahogy mondani tetszik Elnök Úr!kiszsebi írta:egy MZ-vel?! bárhovaszketo írta:Nagy vagy Fuvaros!!![]()
Náladnál keresve se lehetne elszántabb,bátrabb, merészebb, mindig a kihívás, a kalandot kereső embert találni, aki egy ETZ-250-sel, neki merne vágni ekkora túrának!.
![]()
Óriási Gratuláció!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
egy MZ-vel?! bárhovaszketo írta:Nagy vagy Fuvaros!!![]()
Náladnál keresve se lehetne elszántabb,bátrabb, merészebb, mindig a kihívás, a kalandot kereső embert találni, aki egy ETZ-250-sel, neki merne vágni ekkora túrának!.
![]()
Óriási Gratuláció!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég