Alkatrészt keresek
- Melák
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251,150, Ural
Re: Alkatrészt keresek
Hello! TS 250/1 benzintankot keresek, ép használható állapotút.
Szervusztok!
Szeretném megkérdezni,hogy nincs-e valakinek eladó,szép,nem ütött 18-as első felnije?ETZ-125-re kellene.
Szeretném megkérdezni,hogy nincs-e valakinek eladó,szép,nem ütött 18-as első felnije?ETZ-125-re kellene.

-
- babakocsis
- MZ-d típusa: es 150/1
KISS-SMITH: a két ülést érted egynek?-A kárpit nem gond, csak az alap legyen jó.-Tudnál képet küldeni róla róla erre a címre? : bojesztrafik@gmail.com
köszönöm.
3Iqh
köszönöm.
3Iqh
- Gabor001
- Simsonos
- MZ-d típusa: Mz Etz 250
Sziasztok, ha valakinek van jó állapotú Etz 250-eshez blokkja komplett, az keressen meg, köszönöm 

-
- babakocsis
- MZ-d típusa: es 150/1
Sziasztok! Van egy 1969-es szépen felújjított es 150-esem-'92 óta használom-, amire szeretnék egy 2 részes katonai ülést kapaszkodóval. Tudtok valahol ilyet? Nagyon hálás lennék érte.
3Iq4
3Iq4
- jura györgy
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ250 de luxe
sziasztok úgy néz ki hogy megoldódik a km.óra keresés
- jura györgy
- bajnok
szia megpróbálok utána nézni üdv. gyuri
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: BMW
Szia Gyuri !jura györgy írta:sziasztolk ,keresek 1 km.órát ETZ 250 -hez üdv. juragy
Nézd meg a Jófogáson, de csak annyit gépelj be, hogy ETZ. Többet is találsz és aránylag olcsón. Győr környékén is van, ha megegyeztek megnézem és megveszem neked. Pár héten belül úgyis megyek felétek. Üdv.: Tóni
- jura györgy
- bajnok
sziasztolk ,keresek 1 km.órát ETZ 250 -hez üdv. juragy
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Ha így történt,azért nem kell elnézést kérni.aronpfabian írta:
Az én voltam, és nem szándékosan. Az oldalmotor frissítése közben keletkezett tartalom elveszett azon a napon. Sajnálom és elnézést
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
Az én voltam, és nem szándékosan. Az oldalmotor frissítése közben keletkezett tartalom elveszett azon a napon. Sajnálom és elnézéstzsakfos írta:Jogodban áll,bár nem igazán értem ezeket a törléseket néha.Gexxx írta:Néhány korábbi hozzászólást töröltem, ne keressétek.
A főoldalon Athem cikkéhez is hozzászóltam amikor megjelent,az is törölve lett,pedig szerintem semmi rosszat nem írtam.Sőt.Dicsértem.
Na mindegy.
Lassan nem lesz kedve írni az embernek.

- zsakfos
- A révész
Jogodban áll,bár nem igazán értem ezeket a törléseket néha.Gexxx írta:Néhány korábbi hozzászólást töröltem, ne keressétek.
A főoldalon Athem cikkéhez is hozzászóltam amikor megjelent,az is törölve lett,pedig szerintem semmi rosszat nem írtam.Sőt.Dicsértem.
Na mindegy.
Lassan nem lesz kedve írni az embernek.

- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Néhány korábbi hozzászólást töröltem, ne keressétek.
Sziasztok. Malomkereket keresek ts 250 hez. S.o.s. Üdv Hlaci
- Kiss-Smith
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 Deluxe
Sikerult egyet szerezni helyben. De igen sajnos hianyos az ules de mar a karpitos kicsereli a jobbra es rendben is lessz. 

-
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Alkatrészt keresek
Érdeklődnék, hogy esetleg nincs valakinek egy komplett ETZ (250) hátsó lámpája amit értelmes áron megvásárolhatnék?
Az enyémre még az előző tulaj valami isten tudja mit tett fel, aminek most eltört a burája és így nem lesz vizsgaképes a jószág...
Boltból biztos kapok, de ha itt meg tudom oldani...
Köszönöm.
Az enyémre még az előző tulaj valami isten tudja mit tett fel, aminek most eltört a burája és így nem lesz vizsgaképes a jószág...
Boltból biztos kapok, de ha itt meg tudom oldani...
Köszönöm.
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
Hali, a meglévő szivacsod nagyon hiányos? Esetleg nem lehet frissíteni új szivacs kiegészítéssel , én is hasonlóképp készítettem, meglepően jó lett!
- Kiss-Smith
- biciklis
Sziasztok. Keresek ETZ 250hez ules szivacsot. Nem tud esetleg nekem valaki segiteni?
Koszi
Koszi
TS 250 vagy /1 ülést keresek
- MrDok
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Pü ment.
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
- Athem
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De luxe
Sajnálom ha félre értetted, akkor most leírom ide is, és szóban is elmondom nagyon szívesen bármikor. Az a helyzet, hogy igazad van, utólag rájöttem, sajnálom. Ha úgy érezed megbántottalak azzal, hogy véleményt mondtam vakon amiért vissza dobták a kérésem ezidáig és hozzád irányítottak, lehet te tudnál nekem segíteni. Nem volt szó arról melyik mz-s csoport sajnos, így én sem tudtam. Azért írtam a nem szimpatukis szót, mert lehet robotnak néz valaki, kamu profillal. Semmi hátsó szándék nem volt emögött, csak a tények, hogy nem ismersz, nem tudod ki vagyok stb. Tehát mivel adminként szelektálhatsz úgy tudom azon a felületen, ezt mertem feltételezni, hogy nem vagyok szimpatikus. Utólag tudom, hogy nem így történt. Ezért kérem bocsássatok meg nekem. De ha lehet főleg te zsakfos.zsakfos írta:Bár nem ide tartozik,de itt lett felvetve a dolog,bocs az off-ért.
Vártam hogy legalább egy apró kiegészités megjelenjen itt Athem kolléga által,ha már egyszer meglettem gyanusitva mindenféle uszimpátiás dologgal,közben meg ő az aki nem is jelentkezett az MZ csoportba,hanem az Mzclubhungary csoport volt az ahova jelentkezett,ahol nekem semmi közöm az adminokhoz.
Természetesen tisztában vagyok vele hogy ő sem tudta gondolom hogy ki kicsoda és hol,de ha már ő volt aki engem meggyanúsitott,az a minimum szerintem hogy utólag leirja az azóta történteket.
Azt is hogy pld azonnal felvettem az Mz csoportba,amikor felvilágositottam privátban hogy én nem abban a csoportban vagyok admin és jelentkezett ezekután az Mz csoportba
"attól van h sokat piszkálod a motort ahelyett h örülnél h egyben van és motoroznál" - Conus
- zsakfos
- A révész
Bár nem ide tartozik,de itt lett felvetve a dolog,bocs az off-ért.
Vártam hogy legalább egy apró kiegészités megjelenjen itt Athem kolléga által,ha már egyszer meglettem gyanusitva mindenféle uszimpátiás dologgal,közben meg ő az aki nem is jelentkezett az MZ csoportba,hanem az Mzclubhungary csoport volt az ahova jelentkezett,ahol nekem semmi közöm az adminokhoz.
Természetesen tisztában vagyok vele hogy ő sem tudta gondolom hogy ki kicsoda és hol,de ha már ő volt aki engem meggyanúsitott,az a minimum szerintem hogy utólag leirja az azóta történteket.
Azt is hogy pld azonnal felvettem az Mz csoportba,amikor felvilágositottam privátban hogy én nem abban a csoportban vagyok admin és jelentkezett ezekután az Mz csoportba
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Athem
- kis ETZ-s
Igen, FB-n is
lehet, hogy mivel nem vagyunk ismerősök ,ezért az egyéb mappádban csücsül a levelem.

"attól van h sokat piszkálod a motort ahelyett h örülnél h egyben van és motoroznál" - Conus
- zsakfos
- A révész
Nem kell a dráma.Athem írta:
Ezen is túlestem, szerintem, nem vagyok neki szimpatikus...

Arra gondolsz amit 3 napja írtál itt priviben?Azt nem olvastam,csak most és válaszoltam is.
Itt a klub fórumon nem mindig tűnik fel ha ir valaki privátot.Vagy máshol is írtál nekem?
Ha az FB csoportba meg nem lettél felvéve annak biztos oka van.
De nem az uszimpátia,hanem az hogy aki jelentkezik annak megnézem a facebook profilját és ha úgy itélem meg hogy kamu profil,akkor nem veszem fel azért hogy utána meg széttrolkodja a csoportot pld.
Nem azt mondom hogy a te profilod ilyen,de általában azokat nem veszem fel.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Athem
- kis ETZ-s
Ezen is túlestem, szerintem, nem vagyok neki szimpatikus...z25z írta:Athem írta:
az van, hogy 5x kértem elfogadást az fb csoportra, és írtam egy adminnak is, de semmi...
irj zsakfos-nak itt ezügyben
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Athem írta:
az van, hogy 5x kértem elfogadást az fb csoportra, és írtam egy adminnak is, de semmi...
irj zsakfos-nak itt ezügyben
- Athem
- kis ETZ-s
az van, hogy 5x kértem elfogadást az fb csoportra, és írtam egy adminnak is, de semmi...z25z írta:bármit csak indiait ne! A FB MZ csoportban volt pár eladó a múltkorában. Én is onnan vettem az enyémhez. Fel kellene oda is dobnod a kérést.Athem írta:ETZ 250-hez keresünk Primer fogaskereket (malomkerék) "z68", és kuplung alaplapot, akár használt is jó. Újban milyen gyártót javasoltok?

- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
bármit csak indiait ne! A FB MZ csoportban volt pár eladó a múltkorában. Én is onnan vettem az enyémhez. Fel kellene oda is dobnod a kérést.Athem írta:ETZ 250-hez keresünk Primer fogaskereket (malomkerék) "z68", és kuplung alaplapot, akár használt is jó. Újban milyen gyártót javasoltok?
- Athem
- kis ETZ-s
ETZ 250-hez keresünk Primer fogaskereket (malomkerék) "z68", és kuplung alaplapot, akár használt is jó. Újban milyen gyártót javasoltok?
- popitty
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Ts 150
Köszönök minden fáradozást de a Futár motorosboltban találtam 12500 Ft-ért magyar után gyártottat. Ez minden tekintetben megfelelő. Még egyszer kösz!
Athem írta:Ha mindenképp gyárit szeretnél, abban tudok segíteni. De viszont nagyon pénztárcába nyúlós lesz. Kb. 55E Ft... (postával)
itt
- Athem
- kis ETZ-s
Ha mindenképp gyárit szeretnél, abban tudok segíteni. De viszont nagyon pénztárcába nyúlós lesz. Kb. 55E Ft... (postával)
itt
itt
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Már tettek fel TS-re ETZ kipufogót. Ha elfogadod ezt a kompromisszumot akkor nekem van gyári új kipufogóm.popitty írta:Üdv Márkatársak!
150 cm3-s Ts-hez keresek kipufogót. Lehet használt vagy új a lényeg, hogy ne törjön az ég felé elférjen az oldalcsomagtartó alatt.
István
- popitty
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Ts 150
Üdv Márkatársak!
150 cm3-s Ts-hez keresek kipufogót. Lehet használt vagy új a lényeg, hogy ne törjön az ég felé elférjen az oldalcsomagtartó alatt.
István
István
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Ha érdekel,nekem van kompletten, tartóval, hozzá való indexekkel. két kulccsal. Kifejezetten jó állapotban.Kiss-Smith írta:Sziasztok. Krauser oldal dobozt keresek. Ha valaki tudna jo állapotút eladót, megköszönném a segítségét.
- Kiss-Smith
- biciklis
Sziasztok. Krauser oldal dobozt keresek. Ha valaki tudna jo állapotút eladót, megköszönném a segítségét. 

- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Ilyent börzén keress csak. Ami útba esik, veterán eseménynaptárban megtalálod az éppen aktuális helyét.Athem írta:250-es ETZ-hez keresek szívótorkot, de mivel eléggé készlet hiányos a hazai webáruházak többsége .........
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
Én is a hegesztést javasolom! AWI-val már úgy hegesztik az alumíniumot, mint a vasat!!aronpfabian írta:DDR szívócsonkot szerintem nem fogsz már találni, csak hatalmas mázlival börzén (de ott is 99% repedt/törött különböző mértékben).Athem írta:250-es ETZ-hez keresek szívótorkot, de mivel eléggé készlet hiányos a hazai webáruházak többsége (fordulat,e-motors, futár motoros bolt,motoshop, mofaker..., 1 hónapja vergődök már velük. Ami most még nem akkora baj hiszen altatási időszak van nálam már. De érdekelne, hogy mennyire legyek bátor megvenni egy taiwanit vagy magyar gyártásút... Ahogy néztem a német webshopok is kiürültek... Ti mit ajánlotok?
Azért szeretnék venni, mert megrepedt a torok azon része ami a karburátorszívó részét hivatott rá cuppantani. Egyenlőre még pici a repedés és eddig felületinek tűnik, de jobb a békesség alapon vennék valahol.
AWI-val hegesztést vagy leesztergálást és gumicsövesre alakítást ajánlok
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
DDR szívócsonkot szerintem nem fogsz már találni, csak hatalmas mázlival börzén (de ott is 99% repedt/törött különböző mértékben).Athem írta:250-es ETZ-hez keresek szívótorkot, de mivel eléggé készlet hiányos a hazai webáruházak többsége (fordulat,e-motors, futár motoros bolt,motoshop, mofaker..., 1 hónapja vergődök már velük. Ami most még nem akkora baj hiszen altatási időszak van nálam már. De érdekelne, hogy mennyire legyek bátor megvenni egy taiwanit vagy magyar gyártásút... Ahogy néztem a német webshopok is kiürültek... Ti mit ajánlotok?
Azért szeretnék venni, mert megrepedt a torok azon része ami a karburátorszívó részét hivatott rá cuppantani. Egyenlőre még pici a repedés és eddig felületinek tűnik, de jobb a békesség alapon vennék valahol.
AWI-val hegesztést vagy leesztergálást és gumicsövesre alakítást ajánlok
- Athem
- kis ETZ-s
250-es ETZ-hez keresek szívótorkot, de mivel eléggé készlet hiányos a hazai webáruházak többsége (fordulat,e-motors, futár motoros bolt,motoshop, mofaker..., 1 hónapja vergődök már velük. Ami most még nem akkora baj hiszen altatási időszak van nálam már. De érdekelne, hogy mennyire legyek bátor megvenni egy taiwanit vagy magyar gyártásút... Ahogy néztem a német webshopok is kiürültek... Ti mit ajánlotok?
Sziasztok. 125 ös blokkot (üzemképes) keresünk, papír nem kell. Üdv Hlaci
Hazugságot mondani ne merj, igazságot mondani ne félj! (Cicero)
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Keresek ETZ 250-es hengerfejet, gyertyamenet állapota nem lényeges, csak ne legyen perselyezve, és a felfekvő felület ne legyen sérült.
- Athem
- kis ETZ-s
Sziasztok!
Hall jeladót keresek, alaplappal ETZ-re. (gyári működőképes előnyben)
Hall jeladót keresek, alaplappal ETZ-re. (gyári működőképes előnyben)
- Boge
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
Üdv! Az alábbi alkatrészeket keresem:
- szívócsonk ES 250/2
- km spirál meghajtó ES 250/2
- TS 250/1 szivató kar tetejére "fedél"
- kipufogó hollander ES 250/2
- H4 foncsor
- szívócsonk ES 250/2
- km spirál meghajtó ES 250/2
- TS 250/1 szivató kar tetejére "fedél"
- kipufogó hollander ES 250/2
- H4 foncsor
"nem letudni akarom az utat, hanem gyönyörködni benne"
Üdv a klubtagoknak. Keresek Mz-Trophy 125-höz eredeti térdvédő lemez párt a hozzá tartozó közbetétekkel együtt.(A közbetétekkel kapcsolódik a tankhoz). Állapot nem lényeges. Képet-árat a kiskampf@gmail.com címre kérek,vagy ide.
Köszönöm.

-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
Elviekben van egy tankom nem a legszebb állapotban.
Sziasztok!
Van valakinek eladó kis etz tankja?
Van valakinek eladó kis etz tankja?

Sziasztok!
Keresnék ETZ 250-hez Berúgó racsni ütközőlemezt, SOS-ben. Budapesten, ha lenne valakinek, nagyon megköszönném!
Üdvözlettel: Gábor
Keresnék ETZ 250-hez Berúgó racsni ütközőlemezt, SOS-ben. Budapesten, ha lenne valakinek, nagyon megköszönném!
Üdvözlettel: Gábor