ide is beírok már, hátha tud valaki segíteni, vagy találkozott-e már eme csodálatos hibával
januárban vettem a mocit, már akkor is furcsa volt a 2200 alapjárat, ami lámpakapcsolásra 1700 lett aztán néha 2500, néha 1000 ahol leáll, lámpával szinte mindig leállt
sok szarakodás és rossz irányba hibakeresés után a probléma teljesen a karburátorra koncentrálódott, mivel egy haver kölcsön karbijával tökéletes 1200 fordulat van és a lámpakapcsolást a motor észre sem veszi
azóta az én karbimat próbálom machinálni teljesen sikertelenül

volt 1 hétig brigeciolban aztán gázolajban áztatás, sokszori átmosás, kompresszorral fújkálás eredmény nélkül
már régóta csörgött a subercsúszka ha csak kicsit húztam a gázkaron, ezt megoldottam egy új csúszkával, hogyha esetleg körülötte szívna rossz levegõt, nem segített
az alapjárat vagy 1800 felett, vagy 1000 körül ahol bizonytalan és leáll, a kettõ közé beállítani lehetetlen, néhány másodpercig marad meg e 2 érték között, majd leesik és leáll, a levegõcsavar tekergetése nagyjából semmit sem csinál, ha leveszem a karbi szájáról a gumit és kézzel befogom az alapjárati lyukat, a motor tovább jár !! :@
miközben ha abba a lyukba kompresszorral belefújok, úgy ontja a pici alapjárati lyukon a benzinpermetet hogy öröm nézni
a beállítás 2 féle (levegõcsavar 2 kitekerésre, 2000 fordulatnál úgyse csinál semmit, 1000-nél meg leáll, nem lehet állítani, köztes helyzet nincs)
1: fordulat belövése 2000-re, kicsit kitekerés amíg kb 1500-1600 lesz, tartja 5 másodpercig majd leesik 1000 és leáll
2: újraindítás, bizonytalan 1000, alapjárati csavar betekerése, 3-4 tekerést is fordulatszám emelkedés nélkül, pici gáz amire hirtelen felpörgög 3000 felé a motor, alapjárati csavar ismételt kitekerése 2000 alá ahol az 1-es verzió jön elõ
ezzel szívok 2 hónapja

(( új karbi vásárlásán gondolkodom, csak kicsit sokallom, a használt vagy börzés meg lutri

When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.