TS-hez keresek lámpafejet! Csak a lemez kell, semmi más belsõség nem kell.
"Egy reggel arra ébredtem, hogy inkább leszek a feltámasztás eszköze, így most felújítunk, javítgatunk ... Nézz csak körül, mostanában itt minden a második esélyrõl szól!"
FortY írta:
Nekem van, Mohácson vagyok ha érdekel hivj fel és megegyezünk, 20/9185229
Szia Forty
Na kinek van deknije, körülbelül 15km-re tõled?, Kettõt találhatsz!
Üdv.:Sub-ee
Fúúhh ez nehéz kérdés, csak nem az elektonika királyának???? Egyébként a cikken amit irtál ismerõs a gyújtás nem???? Neem pont olyan mint az enyém.... az utolsó karcolásig????!!!!
Fittboy írta:Sziasztok! Épp felújításon esett volna át a motorom(teljesen szét volt szedve),mikor betörtek hozzánk.
Már majdnem minden alkatrész megvan össze tudnám szerelni,de a dekni hiányzik.
Szóval ETZ 250-eshez keresek gyújtásoldali deknit! Lehetõleg Baranyában,mert a szállítás többe kerül,mint maga a cucc.
Elõre is köszi. etzmz@freemail.hu
Szia Forty
Na kinek van deknije, körülbelül 15km-re tõled?, Kettõt találhatsz!
Fittboy írta:Sziasztok! Épp felújításon esett volna át a motorom(teljesen szét volt szedve),mikor betörtek hozzánk.
Szóval ETZ 250-eshez keresek gyújtásoldali deknit! Lehetõleg Baranyában,mert a szállítás többe kerül,mint maga a cucc.
Sziasztok! Épp felújításon esett volna át a motorom(teljesen szét volt szedve),mikor betörtek hozzánk.
arra vigyázz, hogy a kanuni féknyeregbe való dugattyú nem jó az ndk-s ETZ-kbe
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Mert hát én azt keresek, kompletten "lemezestül-bõrösül"...
Üdv. Ghost
Sajnos nincs mindenem,a tank sem az enyém!
Ülést sajnos nem tudok,de ha akad valami feltétlenül szólok!
Pl. ígértek nekem egy váltóhibás,forgalomból kivont 251-est alkatrésznek,de még sehol semmi!
Rákérdezek!
hali mindenkinek ajaj nagybajban vagyok és S.O.S keresek makó-szeged környékérõl
kpl.elsõ teleszkóp párt 250-es tárcsás etzm-re mert az olaj le engedõ csavarok elszáltak
vagy olyas valakit aki foglalkozik bontott alkatrészekkel. elõre is köszi mindenkinek
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Inkább próbálj meg szerezni egy használtat, nekem sem sikerült máshogy megoldani! A többi MZ típusé persze nem jó rá. Szoci fórumon vagy az indexen nézz szét hátha árulnak.
Gose89 írta:Hello!
Tudom nem egyszerû a kérdés, de nem tudtok olyan üzletet Pesten vagy a környékén, ahol vehetek 251es ETZ-re tanksapkát?
Forrest írta:Üdv,
új vagyok a fórumon. Ha valakinek van olyan oldaltámasza, amit eredetileg aszem katonai ETZ-re szereltek és középen van a lábtartóvan együtt, kérem jelezze. Érdekelne még osztott ülés és marmon kanna tartó is.
Üdv!
Elvileg vannak osztott ülléseim de megkell keresnem öket, ha érdekel.
A kanna tartó is lehet, hogy megvan.
Utána nézek és jelzek.
NO FEAR!..........MZ SAFETY BIKE TEL: +36 20 4125496
Matee86 írta:Szerintetek lehetne valahonnan szerezni manapság katonai etz kipuffogót?
Én is keresgéltem már, de nem találtam, szóval én szerintem szétvágok egy használt dobot. Van is itthon egy utángyártott jó állapotú, abból készítek egyet a neten található képek alapján.
Ha van képed,rajzod a katonai belsejéröl lécci küld el nekem emailben.
Matee86 írta:Szerintetek lehetne valahonnan szerezni manapság katonai etz kipuffogót?
Én is keresgéltem már, de nem találtam, szóval én szerintem szétvágok egy használt dobot. Van is itthon egy utángyártott jó állapotú, abból készítek egyet a neten található képek alapján.
laciba45 írta:Sziasztok!!
A segitségetekre lenne szügségem.
Kellene nekem egy fõtengely 250-es ETZ hez.
Csak hibátlan állapotu érdekel ha van valakinek eladó kérem jelezze!!
Elõre is köszönöm!!
Üdv,
új vagyok a fórumon. Ha valakinek van olyan oldaltámasza, amit eredetileg aszem katonai ETZ-re szereltek és középen van a lábtartóvan együtt, kérem jelezze. Érdekelne még osztott ülés és marmon kanna tartó is.
laciba45 írta:Sziasztok!!
Elõre is köszönöm!!
Sziasztok!!
Elõre is köszönöm!!
Helló! Ts 250/1 vagy Ts 250-es tankot vennék!
Jó állapotú, krómozott (de luxe) érdekelne!
Akinek van írjon ide: vigoczkipeter@freemail.hu
Elõre is köszi!