Kössz!pnlaci írta:Botrány ez a társaság!

Kössz!pnlaci írta:Botrány ez a társaság!
Na ez szééép volt! Viszont az ETZ megszakítónál gyújtás állítást legalább normálisan megmutattákaronpfabian írta:Azt írtam hogy meglepően szakszerű (a dupla baltával viszonylag egyenletesen terhelni), persze utána nem árulnám vagy venném meg a főtengelyt amit ezzel csapágytalanítottak...BlackIce írta:Áron! Kb 3 hónapja raktam fel képet Facebook-ra az MZ csoportba, a 2 baltás főtengely csapágy lehúzóról (szakembör oldalról osztottam meg) Többek között Te is elmagyaráztad nekem, hogy ez simán jó, csak ésszel kell használni
Ezektől viszont tényleg érdemes vásárolni, csak úgy roppan a blokkhttps://www.youtube.com/watch?v=LIfASxPYeJc&t=3m10s
(az összerakás is szép, krovafejjel hidegen bekalapálja a csapágyat, aztán ugyanígy hidegen, gumikalapáccsal a főtengelyre a blokkfelet)
Erre semmilyen mentség nincs, hiába írják ki a video elején hogy tudják hogy nem ideális módszer. Persze hogy nem az, hiszen a legalja gányolás. És még árulják is ezek után.
A baltás videot nem találom, az ennek az előzménye volt, szerintem azóta törölték...
Azt írtam hogy meglepően szakszerű (a dupla baltával viszonylag egyenletesen terhelni), persze utána nem árulnám vagy venném meg a főtengelyt amit ezzel csapágytalanítottak...BlackIce írta:Áron! Kb 3 hónapja raktam fel képet Facebook-ra az MZ csoportba, a 2 baltás főtengely csapágy lehúzóról (szakembör oldalról osztottam meg) Többek között Te is elmagyaráztad nekem, hogy ez simán jó, csak ésszel kell használni
Inkább csak nem rendelek tőlük... aki "vicces" videokon hirdeti hogy ekkora barbár, úgyse igazán lehetne vele szót érteni.kiszsebi írta:hát, pár ember kezébe hiába is adnánk célszerszámot...aronpfabian írta:... Ezt remélem nem gondoltad komolyan![]()
Na, az ő nevelésükre gondolj!
hát, pár ember kezébe hiába is adnánk célszerszámot...aronpfabian írta:... Ezt remélem nem gondoltad komolyan
Ezt remélem nem gondoltad komolyanMattila2016 írta:és néhány esetben töbet ér a balta mind a célszerszám 30 ezerért ....aronpfabian írta:Kisbaltával bontanak és még a videot is felteszik róla mert "vicces". Nem ajánlom.
és néhány esetben töbet ér a balta mind a célszerszám 30 ezerért ....aronpfabian írta:Kisbaltával bontanak és még a videot is felteszik róla mert "vicces". Nem ajánlom.
aronpfabian írta:Kisbaltával bontanak és még a videot is felteszik róla mert "vicces". Nem ajánlom.
nem reklámozniakarok!! http://pcbonto.hu/portal/Balatonmagyaro ... 01669.htmlbakter77 írta:Udv kis etz hét keresnek jó állapotú kerekeket, lehetőleg króm felnivel
Azok festve vannakcsoka írta:--
A kerékagyak is szinterezve vannak?(ha igen,a dobfék nem olvasztja meg?)
Nekem van,üzibe keress meg.Matthej01 írta:Üdv mindenkinek.
Keresek kis etz-hez kombinált kapcsoló egységet lehetőleg gyárit mert az utángyártott az egy f@&!
Nagy etz-hez hátsólámpatartót.
Szia Laci bácsi !Hlaci írta:Szia. "Szinterezet" mit takar? Köszönöm válaszod. Üdv Hlaci
A felnin fekete szinter van hétfőn tudok képet felrakniHlaci írta:Szia. "Szinterezet" mit takar? Köszönöm válaszod. Üdv Hlaci
Szinterezet van ha az jóHlaci írta:Sziasztok. Etz 250 hez keresek kifogástalan első és hátsó kereket, gumik nélkül. Üdv Hlaci
MrDok írta:Csak nem Etz-sedik a Ts? Mint Zsakinál.....Hlaci írta:Sziasztok. Etz 250 hez keresek kifogástalan első és hátsó kereket, gumik nélkül. Üdv Hlaci
Csak nem Etz-sedik a Ts? Mint Zsakinál.....Hlaci írta:Sziasztok. Etz 250 hez keresek kifogástalan első és hátsó kereket, gumik nélkül. Üdv Hlaci
Thomas_Hun írta:Üdv!
Első villamerevítőt keresek. Eladó valakinek? - vagy tudtok olyat aki készít?
Az MZ Klub piactér oldalán találsz!peti92 írta:Sziasztok!
Kis ETZ-hez keresnék gyári kipufogót.
Előre is köszi a segítséget.
Boldog új évet mindenkinek!
Aktuális még a keresés?fél_racer írta:Üdv!
Ha valakinek lenne elfekvőben egy etz 250-es hengerfeje az megírhatná mennyiért válik meg tőle.
Lehet bármilyen állapotban csak az égéstér legyen rendben.
Köszönöm.
Szia!zuzi996 írta:Sziasztok!
125 etz-hez keresek jó állapotú forgórészt.
Annak örülnék ha valaki vasi írna mert akkor megtudnám nézni
Persze szép képek is jöhetnek
Én regisztrált vagyok, de úgy sem tudom megnézni, be vagyok lépve, de azt írja, hogy nincs jogosultságom hozzá.zsakfos írta:Milyet?Aki nincs reggelve ott,az nem lát semmit
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég