zudori írta:
Kinek a pap,kinek a papné!
Nekem Bambi mutatta meg, sokan használjál ezt a gyújtást a versenyzéshez. Feltettem én is, könnyen ment, azóta ez van bent a motoromban, hibátlan, jól megy. A motort nem szeretem, nem szeretném tolni. Sokat motorozok, szóval nekem jó a tapasztalatom.
Épp van nálam javításon egy ilyen gyújtás, meghalt rajta az IC és a reflexiós opto, de mivel az IC-ről le van kaparva a száma, így kb javíthatatlan. De ha kell valakinek és akar vele bíbelődni elküldöm neki! Egyik pillanatról a másikra meghalt a srácnak és nem az első darabot csinálom, azért tönkremennek, alul vannak méretezve, vagy mondhatjuk azt, hogy minden alkatrész sajnos kínai. Az alkatrészgyártók arra törekednek, hogy minél kevesebbet bírjon az adott alkatrész.
Egy jó példa, van egy adott MOSFET mondjuk, az ember rendel belőle termékmintát, a termékminta 3-szor annyit kibír mint a kereskedelmi forgalomba kerülő darab. Ugye a gyártó nem szeretne beégni címszó! Ha gyárt katonai felhasználásra valót is ugyanebből az alkatrészből, akkor az meg még 10-szer annyit kibír mint a termékminta.
Üdv.:Sub-ee