Futómű
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
Re: Futómű
Hy, ha 10-el többet mutat, az még a jobbik eset, unokaöcsém panaszosan érkezett pár héttel azután , hogy végre vett egy működő kilóméter órát , nem megy a gépe (250 etz) végre csak 90-et. Gps-el bemértem neki, óra szerint 90 , valójában 117 km/h. Kérdeztem mennyivel közlekedett városban?A válasz, " óra szerinti 50 körül".
Szerencsére nem futott trafiba.
Szerencsére nem futott trafiba.
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Nálam működött.Többet mért kb 10-el,mutatót átbillentettem a kis pöckön,aztán ahol megállt attól kissé még tovább toltam kézzel,aztán vissza a helyére és próba.Miklós_88 írta:A mutató arrébb tolására nem is gondoltam.
Mindig tanul valami újat az ember
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 (300) Deluxe
A mutató arrébb tolására nem is gondoltam.

- zsakfos
- A révész
Ha a sebességet elcsalja akkor ha a belevaló fogaspár van hátul,akkor ott meg az órában kell utánállitani.Miklós_88 írta:Ez valóban így van. Viszont ha mindenből a belevalót teszem bele, a sebességet csalja el. Valahol biztos van benne még trükk, amire nem gondolok, de jó így, ahogy van.
A pontos sebesség jelzése nekem többet ér.
Simán a mutatót odébbtolod amennyivel kell.
Igaz ahhoz az óraüveget lekell venni,de simán belehet állitani úgy

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Ez valóban így van. Viszont ha mindenből a belevalót teszem bele, a sebességet csalja el. Valahol biztos van benne még trükk, amire nem gondolok, de jó így, ahogy van.
- zsakfos
- A révész
Akkor neked nem a megfelelő fogszámú kerék van benne.Ha fontos neked hogy pontosan mérje a megtett távolságot,akkor vegyél belevalót.Miklós_88 írta:Ha az óra pontosan méri a sebességet, és a távolságot is, akkor szerencséd van.
Nekem a lánc szakadást követően kellett újjá építenem a km óra kihajtást.
Én csak azt tudtam elérni, hogy a sebességet mutassa pontosan (GPS is ugyanazt mutatja végig), a távolságot viszont elcsalja. Ott 15%-al kevesebbet mér, mint valójában.
Ezért először kicsit meglepődtem a számolt fogyasztás adatokon
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Ha az óra pontosan méri a sebességet, és a távolságot is, akkor szerencséd van.
Én csak azt tudtam elérni, hogy a sebességet mutassa pontosan (GPS is ugyanazt mutatja végig), a távolságot viszont elcsalja. Ott 15%-al kevesebbet mér, mint valójában.

- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Erre nem találsz dokumentációt. Elmélet: az órák egységesen azonosak, a 16"-os kerék kisebb kerületű= többet forog ugyanazon a távon. Vagyis az áttételt úgy kell módosítani, hogy a spirál forgása "normál" maradjon, lassítani kell. Azaz kisebb fogszámú meghajtó fogaskoszorú kéne. A 18"-16" kerék gumizott állapotú átmérő különbsége kb adhatja a jelzett eltérést.
A készleten lévő meghajtó kerekek között eddig 3 variációt/fogszám/méret találtam, és még nincs minden darab átnézve........[/quote]
Úgy néz ki, megoldódott a dolog!
Egyszerűen vettem ETZ-150-hez való karikát és tengelyt, a hozzá tartozó bakelit házzal és rugóval. Ezek után álltam neki a szétszedésnek. A benne lévő tengely fogszáma 12, a fogaskeréké pedig 24. Amit vettem, annak 15 és 27 a fogainak a száma. Ezért mért rosszul, most benne az új és pontos, kb 2-3% az eltérés, de ez már bőven jó! Ja és az órában lévő mutató is gyönyörűen mutat, nem rezeg, nem cicereg!
A készleten lévő meghajtó kerekek között eddig 3 variációt/fogszám/méret találtam, és még nincs minden darab átnézve........[/quote]
Úgy néz ki, megoldódott a dolog!
Egyszerűen vettem ETZ-150-hez való karikát és tengelyt, a hozzá tartozó bakelit házzal és rugóval. Ezek után álltam neki a szétszedésnek. A benne lévő tengely fogszáma 12, a fogaskeréké pedig 24. Amit vettem, annak 15 és 27 a fogainak a száma. Ezért mért rosszul, most benne az új és pontos, kb 2-3% az eltérés, de ez már bőven jó! Ja és az órában lévő mutató is gyönyörűen mutat, nem rezeg, nem cicereg!
Zudori!
Amit linkeltem töröknek van írva,az lesz a szép ha tajwani.
Már mindegy,ez kerül majd rá télen,annál biztos jobb mint ami rajta van,már egész jól állok a motorral,sokat javult szépült a megvétel utáni felújítás óta,jelenleg a két rugóstag a gép szégyene.
Amit linkeltem töröknek van írva,az lesz a szép ha tajwani.
Már mindegy,ez kerül majd rá télen,annál biztos jobb mint ami rajta van,már egész jól állok a motorral,sokat javult szépült a megvétel utáni felújítás óta,jelenleg a két rugóstag a gép szégyene.
-
- biciklis
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 250
Sziasztok!
Tanácsot kérnék TS 250 motorral kapcsolatban. A csomagtartót szeretném levenni, de sehogy nem jövök rá hogyan lehetne. Mert ugye semmi csavar nem rögziti. Szétkalapálni meg nem szeretném, bár elég rozsdás már. A motorállványt (sztendert) is le szeretném venni, azzal kapcsolatosan is szivesen fogadnék tanácsot. Köszönöm szépen.

Tanácsot kérnék TS 250 motorral kapcsolatban. A csomagtartót szeretném levenni, de sehogy nem jövök rá hogyan lehetne. Mert ugye semmi csavar nem rögziti. Szétkalapálni meg nem szeretném, bár elég rozsdás már. A motorállványt (sztendert) is le szeretném venni, azzal kapcsolatosan is szivesen fogadnék tanácsot. Köszönöm szépen.

- zudori
- nagy ETZ-s
Én is erre gondoltam, már ami a kerék átmérő különbségből adódik. Azért gondoltam,hogy elképzelhető nálam 18 colos kerékhez méretezték azt a bizonyis fogaskereket, ezért is siethet. Most már csak azt kéne tudni,milyen kellene bele?
- MrDok
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Erre nem találsz dokumentációt. Elmélet: az órák egységesen azonosak, a 16"-os kerék kisebb kerületű= többet forog ugyanazon a távon. Vagyis az áttételt úgy kell módosítani, hogy a spirál forgása "normál" maradjon, lassítani kell. Azaz kisebb fogszámú meghajtó fogaskoszorú kéne. A 18"-16" kerék gumizott állapotú átmérő különbsége kb adhatja a jelzett eltérést.zudori írta:Segítséget szeretnék kérni SOS!!!
Kicsit gondban vagyok, hogy ide kell-e írnom, de végül is csak a kerék környékéről van szó..
Szóval kis ETZ-m van és a kilóméter órám nem pontos, a sebességgel kapcsolatban, nem érdekel, de a távolságot is rosszul mérki, kb. 10%-al többet mér, mint a valóságban megtett út.
Arra gondoltam, hogy lehet egyszerűen csak nem jó a spirál kihajtásnál beletett fogaskerék, akitől vettem, nem törődött ezzel és beletett valami másik félét.
Tudja-e VALAKI, hogy a kis ETZ-be milyen méretűek ezek az alkatrészek?
Nagyon megkönnyítené a dolgunkat. Dokumentáció nélkül sajnos nem tudok továbblépni!
Előre is köszönöm!
A készleten lévő meghajtó kerekek között eddig 3 variációt/fogszám/méret találtam, és még nincs minden darab átnézve........
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- zudori
- nagy ETZ-s
Segítséget szeretnék kérni SOS!!!
Kicsit gondban vagyok, hogy ide kell-e írnom, de végül is csak a kerék környékéről van szó..
Szóval kis ETZ-m van és a kilóméter órám nem pontos, a sebességgel kapcsolatban, nem érdekel, de a távolságot is rosszul mérki, kb. 10%-al többet mér, mint a valóságban megtett út.
Arra gondoltam, hogy lehet egyszerűen csak nem jó a spirál kihajtásnál beletett fogaskerék, akitől vettem, nem törődött ezzel és beletett valami másik félét.
Nagyon megkönnyítené a dolgunkat. Dokumentáció nélkül sajnos nem tudok továbblépni!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
- zudori
- nagy ETZ-s
Patriknak!
Szerintem a fénykép alapján ugyan arról a teleszkópról beszélünk.
Én megnéztem az általam belinkelt- Tajwaninak írt cuccot, sajnos annyira kemény a rúgó rajta, hogy összenyomni sem lehetett, így ott hagytam.
Szerintem a fénykép alapján ugyan arról a teleszkópról beszélünk.
Én megnéztem az általam belinkelt- Tajwaninak írt cuccot, sajnos annyira kemény a rúgó rajta, hogy összenyomni sem lehetett, így ott hagytam.
Én is itt tartok,vagyis kicsit előrébb mert már én megrendeltem és már meg is jött két hete!
Csak télen fogom rárakni mert más egyéb munkálatok is lesznek(eléggé szét lesz kapva a gép) és mindent egyszerre akarok megcsinálni,addig összevásárolok mindent ami kell.
A lényeg: ezt rendeltem: http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=5453
Ránézésre jó,masszív,szép,a krómozása kimondottan tetszetős. Az,hogy milyen lesz menet közben csak tavasszal derül ki ebbe az őszi trutyis időbe már nem rakom fel,meg ahogy írtam mindent egyszerre akarok megcsinálni,ne keljen szétszedni kétszer ugyan azt.
Csak télen fogom rárakni mert más egyéb munkálatok is lesznek(eléggé szét lesz kapva a gép) és mindent egyszerre akarok megcsinálni,addig összevásárolok mindent ami kell.
A lényeg: ezt rendeltem: http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=5453
Ránézésre jó,masszív,szép,a krómozása kimondottan tetszetős. Az,hogy milyen lesz menet közben csak tavasszal derül ki ebbe az őszi trutyis időbe már nem rakom fel,meg ahogy írtam mindent egyszerre akarok megcsinálni,ne keljen szétszedni kétszer ugyan azt.
- zudori
- nagy ETZ-s
Vagy csak egyszerűen ilyen volt kapható!
Egyébként most nálam is hátsó teleszkóp projekt van, nagy dilemma közepette!
Van a piacon több féle, még szépnek is mondható, de az információk szerint nem jók.
http://www.motoralkatresz24.hu/term%C3% ... 0000132386, legutóbb ezt nézegettem.
Egyébként most nálam is hátsó teleszkóp projekt van, nagy dilemma közepette!
Van a piacon több féle, még szépnek is mondható, de az információk szerint nem jók.
http://www.motoralkatresz24.hu/term%C3% ... 0000132386, legutóbb ezt nézegettem.
A hét végén lemérem az adatokat és próbálok valami azonosítót keresni rajta. Az ülep kisebb gond lenne, a gerincre mért ütése kellemetlenebb.
Gyanítom, aki ezt rárakta, vagy sok csomaggal túrázott, vagy nehéz "természetűek" voltak, vagy mindkettő.
Gyanítom, aki ezt rárakta, vagy sok csomaggal túrázott, vagy nehéz "természetűek" voltak, vagy mindkettő.

-
- versenyző
Elmondottak alapján kicsit sem csodálkozok rajta, hogy ki szeretnéd cserélni. Szóval ezzel elég hamar kockásodik az üllep. Vastagabb, vagy hosszabb a rugó benne mint a gyári? A gyári 7mm vastag és 16 menetből áll, a külső átmérője a meneteknek 55mm. Előfeszítetlen hossza pedig 26cm.
Köszönöm!
A keménységen kívül az előfeszítő karok is kifelé állnak "lágy" állapotukban, mert csak 90°-al fordulnak el.
Elég egy idióta dolog, szerintem idővel ezek le lesznek cserélve gyárira.

A keménységen kívül az előfeszítő karok is kifelé állnak "lágy" állapotukban, mert csak 90°-al fordulnak el.

Elég egy idióta dolog, szerintem idővel ezek le lesznek cserélve gyárira.
- jura györgy
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ250 de luxe
sziasztok, szép a gép, nekem is tetszik, azt észre vetem én is hogy a hátsó rugós-tagok nem eredetiek üdv. juragy
Nincs mit bütykölnöm tovább, ez a kész (mai) állapot, próbaút előtt.sell írta:Hali, csini a gép, csak az a kérdés, ha már most ilyen jól néz ki akkor a továbbiakban mit bütykölsz vele.![]()
Komolyabban, szép masina, gratula, sok egészséges kilómétert kívánok. Amit viszont szerettem volna kérdezni milyen hátsóteló ami a gépeden van?

Nem tudom milyen hátsó teló van rajta, de olyat üt, hogy szabályosan lerobbant a csomagtartódoboz teteje, amikor egy kátyúba belementem. Érdekes, nem volt túl mély, csak több egymás után, de letört mindkét zsanérja és kiszakadt a zár, pedig alig volt benne valami. Reflexből kaptam utána, hogy az irataim ne repüljenek el a fedéllel együtt. Szerencsére a motornak nem lett semmi baja, a doboz azóta kuka (fele az árokszélen maradt), annyira kitört, hogy nem találtam érdemesnek tovább ragasztgatni.
Szóval nem jó teló, a gerincre is nagyot üt, pedig nem vagyok lepkesúlyú. Szerintem kettő mázsás emberrel működhet jól.

-
- versenyző
Hali, csini a gép, csak az a kérdés, ha már most ilyen jól néz ki akkor a továbbiakban mit bütykölsz vele.
Komolyabban, szép masina, gratula, sok egészséges kilómétert kívánok. Amit viszont szerettem volna kérdezni milyen hátsóteló ami a gépeden van?

- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Ok, így már érthető, és tényleg jól néz ki.......Thorwald írta:
Na jó, kicsit hatásvadász komment volt, akadt más meló is, azért lett ennyire szétkapva.Ez egy hosszabb folyamat vége, csak olyan irreális kinézete volt így...

Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
Na jó, kicsit hatásvadász komment volt, akadt más meló is, azért lett ennyire szétkapva.MrDok írta: Azért nem kellett volna kivenni sem a blokkot, sem a lengővillát. Blokk ellóg a felső felfüggesztésen, a lengővilla meg a hátsó telón. A láncot szétakasztva félrehúzni.
1-2 órás műtét.

- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Azért nem kellett volna kivenni sem a blokkot, sem a lengővillát. Blokk ellóg a felső felfüggesztésen, a lengővilla meg a hátsó telón. A láncot szétakasztva félrehúzni.
1-2 órás műtét.
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS250/1
- Kapcsolat:
Törtem rajta a fejem, hogy hiába lesz nagyon frankó telóm, ha a váz nem elég merev és az első villa is nyaklik, nem tudom kihasználni. Nekem talán csak a rugók jók az egész telóból, de azokat is újra kéne krómozni. Becsúszószár rozsdás - kuka. A teló kicsit rögbe, tehát az alsó szár is felújításra szorul. Szimmering új.KILL3R etz írta:Értem, csak ezek ugyanolyan lutrik, csak kicsit többe kerülnek...![]()
Illetve az összeperemezett házú, gázos telóban nehéz lesz szimeringet cserélni 3-4 év múlva.

Alsó - felső szilent kuka, ha szépre akarom, akkor az egészet újra kell krómozni. (Alsó szárak, felső szemek, rugók.)
2 becsúszószár 3000 / db, felújító készlet (ha lehet kapni) szintén ennyi, krómozás is 8-10 pénz. Szilentek, olaj olcsó, de akkor még foglalkozni kell vele, próbálni, stb. És akkor még mindig van egy 33 éves ki tudja milyen mértékben elfáradt rugós telóm, ami szép, nem ereszt, csillapít ugyanannyiért, mintha vettem volna 1 pár újat. (Gyárira hajazó utángyártottnál is vannak kétségeim az anyagminőséget illetően, ha a többi utángyártott cucc minőségéből indulok ki.) Ha meg már újat veszek, akkor legyen progresszív, állítható és olyan, ami nekem tetszik. Nézegetem a kupás gépeket, ott is gyári telók vannak, de van rá egy fogadásom, hogy hány közülük eredeti és mennyit kellett 3-4-5 darabból összerakni, hogy jó legyen. Nekem erre sem időm, se energiám, se pénzem. De ha valakinek van hibátlan jó állapotú telója egy 10-esért, akkor azonnal szóljon!

- KILL3R etz
- bajnok
Értem, csak ezek ugyanolyan lutrik, csak kicsit többe kerülnek...
Illetve az összeperemezett házú, gázos telóban nehéz lesz szimeringet cserélni 3-4 év múlva.

"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- zsakfos
- A révész
Van az a pont szerintem,amikor az ember már megunja a sokadik szar telóalkatrészt.KILL3R etz írta:Amúgy miért akartok cserélni?
Vagy nézzük az én mostani esetemet.
Szarok a rugóim.Ez tény.Az Őrség túrán egyértelműen látszott számomra(mondjuk eddig is tudtam,de még jobban bebizonyosodott)
Te is azt mondtad amit lehet kapni rugót,az szerinted nem sokat érhet.
Mi marad?
Túrni a netet használt,de még jó állopotút keresni.
Börzén keresni.
Vagy bejön vagy nem.
Mondjuk én szerencsés vagyok mert valaki igért nekem rugókat

- KILL3R etz
- bajnok
Amúgy miért akartok cserélni?
Ezeknek az áraknak a feléből fel lehet újítani becsülettel egy gyári párt, és az azért nem nevezhető rossznak, és még illik is a motorra.
Anno én is cserélni akartam, gázos Showa-ra, aztán felújította Bambi a telókat, és már nem akartam cserélni...
Persze biztos jobb egy gázos, csillapításállítós teló, de nem látom szükségét.
A linkelt telók a hatásos marketingszöveg ellenére kb ugyanolyan felépítésűek mint a gyári MZ. A progresszív rugó előrelépés lehet, de ha túl puha, akkor megint semmi értelme.
Ezeknek az áraknak a feléből fel lehet újítani becsülettel egy gyári párt, és az azért nem nevezhető rossznak, és még illik is a motorra.
Anno én is cserélni akartam, gázos Showa-ra, aztán felújította Bambi a telókat, és már nem akartam cserélni...

Persze biztos jobb egy gázos, csillapításállítós teló, de nem látom szükségét.
A linkelt telók a hatásos marketingszöveg ellenére kb ugyanolyan felépítésűek mint a gyári MZ. A progresszív rugó előrelépés lehet, de ha túl puha, akkor megint semmi értelme.

- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
Kerestem 360 mm-es cuccot, ezt dobta a kereső:
http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-GSX-40 ... 462189da5f
A magyar linken azt írja az eladó, hogy mindent be tud szerezni olcsóbban, ez szerintem megér egy misét.
http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-GSX-40 ... 462189da5f
A magyar linken azt írja az eladó, hogy mindent be tud szerezni olcsóbban, ez szerintem megér egy misét.
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
Igen, és ha már ennyit kiadsz érte, legalább progresszív rugós is lesz, nem a teljesen hagyományos. Restaurálni nem jó, de nálam az nem szempont.sunbim írta:Megállna 20200-ban ??tiger1342 írta: Én úgy tudom, ezek is jók.
Én meg ilyennel szemezek már egy ideje, de senkit nem találtam, akinek lenne vele tapasztalata:http://www.kormanylengescsillapito.com/ ... _shock.htm
YSS HIBRYD LENGÉSCSILLAPÍTÓ PÁR 13.400 Ft + szállítás 6800. ...A tudásához kétség nem fér. Az élettartam a kérdéses.
Ki kellene próbálni. Lehet karácsonyra kérek egy párat a családtól.

Szerk: próbáltam keresni 250-es motorra való YSS cuccot, hogy kb 150 kg-os motorra milyen való...
Pl ez majdnem jó MZ-re, csak rövidebb kicsit: http://www.ebay.com/itm/COUPLE-OF-SHOCK ... 51c256abbe
Szerk2: Itt egy kis segítség a kiválasztáshoz: http://www.yssusa.com/product-code-explain.html
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Megállna 20200-ban ??tiger1342 írta: Én úgy tudom, ezek is jók.
Én meg ilyennel szemezek már egy ideje, de senkit nem találtam, akinek lenne vele tapasztalata:http://www.kormanylengescsillapito.com/ ... _shock.htm
YSS HIBRYD LENGÉSCSILLAPÍTÓ PÁR 13.400 Ft + szállítás 6800. ...

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
Köszi!
Hát az ebay-es tényleg baromi jól néz ki ,de nincs most pénz...ööö kedvem ilyet venni!
Hát az ebay-es tényleg baromi jól néz ki ,de nincs most pénz...ööö kedvem ilyet venni!

- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, ezek is jók.Patrik írta:És ehhez mit szóltok?
http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=5453
Nem akarok kínlódni a régiekkel és elég gyatra állapotban vannak,ha ez elfogadható minőség rendelnék egy párat.
YSS HIBRYD LENGÉSCSILLAPÍTÓ PÁR 13.400 Ft + szállítás 6800.
Németek meg ilyet raknak a motorra, ez is tuti fasza, de árban majdnem ott van, mint a VAPE:
http://www.ebay.de/itm/Hagon-Federbeine ... 35ca343e6e
És ehhez mit szóltok?
Nem akarok kínlódni a régiekkel és elég gyatra állapotban vannak,ha ez elfogadható minőség rendelnék egy párat.
-
- versenyző
Köszönöm, látjátok begyöpesedtem.

Ezekszerint menthetetlenül öregszem.

- KILL3R etz
- bajnok
Méret/anyagarányosan 6-8e körül lenne szerintem. Legalábbis egy autós spirálrugóhoz viszonyítva.
- zsakfos
- A révész
Köszi előre is.KILL3R etz írta:Zsaki!
Ha erre jársz, adok egy párat szívesen.
A linkelt rugó ennyiért nem lehet valami űber minőség.

Azért kérdeztem,hátha tudja valaki milyen.
Amúgy miért,mennyiért gondolnád jó minőségűnek?

- KILL3R etz
- bajnok
Zsaki!

- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
A lengéscsillapító szilentet sok helyen lehet kapni az tuti.
- zsakfos
- A révész
http://webmotors.hu/RUGO_HATSO_LENGESCS ... OHOZ_KULSO
Vett már valaki ilyet?Magyar gyártmány.Vajon jó lehet?
Az enyémek nagyon gyengék már.
Télen cserélném,de nem tudom érdemes-e ezt venni?
Vagy valakinek jó állapotúja van-e eladó?
Vett már valaki ilyet?Magyar gyártmány.Vajon jó lehet?
Az enyémek nagyon gyengék már.
Télen cserélném,de nem tudom érdemes-e ezt venni?
Vagy valakinek jó állapotúja van-e eladó?
- KILL3R etz
- bajnok
-
- versenyző
Sziasztok, kérdezni szeretnék. Valaki talált már valahol hátsó lengéscsillapítóhoz alsó szilent-gumit, vagy helyettesítette már valamivel?
-
- versenyző
Köszönöm, de azért nem fogunk összeveszni rajta
. Haha
Amúgy nagyon jó kivitelezés, egyszerű és olcsó és még praktikus is, kellhet ennél több.

Amúgy nagyon jó kivitelezés, egyszerű és olcsó és még praktikus is, kellhet ennél több.

- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
sell nyert, én tudtam a választ, ő kitalálta!Dreamer írta:Akkor most hogy fogom kisorsolni közöttetek a régi trombitát? Ha gondoljátok kettévágom!

- Dreamer
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De Luxe
Akkor most hogy fogom kisorsolni közöttetek a régi trombitát? Ha gondoljátok kettévágom! 

Dreamer
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
Azért, amiért néhány más gyártó (Pl Jawa Babetta) gyárilag is egy gallért rakott a távtartóra: központosítani.Dreamer írta:A probléma megoldása sajnos máig váratott, ugyanis szabályoztuk fel a távtartót túl rövid lett. Ezért újat kellett gyártani (merni nem mertem venni, mert a gyári is elég ergya...).
Ilyen volt, ilyen lett:
Tettünk rá egy szimeringet:
De miért is?
Van valakinek ötlete?

Viszont kiváló ötlet leselejtezett szimmeringet használni erre a célra!!
-
- versenyző
Talán központosítónak? A távtartó távtartójának?