Ha a zaj mechanikus eredetü nem a porlasztás miatt van akkor ott valami más a gond.
A fogyasztás. .. : Nemtudom főúton, vagy városban sikerült ennyit kihúzni belőle. Lánckereked hány fogas? nekem 21.es van rajta 80km/h -> 3200körül forog. (Többnyire egyedül járok nemvagyok egész 70 kg.) nekem 4liter körüli a fogyasztás 3000fölé nemnagyon viszem a fordulatot városban. A !! BING84 IS ugyanannyit fogaszt mint a BVF-el!! csak 1500-tól már húz olyan hangja van mint egy AN-2nek
A részterhelésnél a tű fontos. ha kopott akkor azért viszont ha új a tű az sem egyezik minden esetben a gyári méretel. (nemrégen volt róla szó)
Nem akarlak sem rá sem pedig lebeszélni én vettem egy új BING84 karburátort sikerült belőni szerencsére nagyon szépen hangolható a motor.
A BVF is jó állapotú, a BING-el sokminden nem változott ami nagyon észrevehető hogy finomabb a gázreakció és alacsony fordulaton jobban húz, valamint az alapjárat egyenletesebb.
Legjobb ha szétszeded az egész karburátort kifújod kompresszorral és beállítod tisztességesen már amennyire ez egyáltalán lehetséges.
Ami fontos még nézd meg a benzinszintet is mert ha az nemjó akkor rossz az egész. Ha nem gyári az úszó akkor a pohárban lévő jelzésig legyen a szint ne az előírt 27-33mm ugyanis az utángyártott úszók súlya nem egyezik a gyári úszók súlyával én rettenetesen megszívtam ezzel a részével.
Legjobb ha szétszeded az egészet kifújod kompresszorral és beállítod tisztességesen már amennyire ez egyáltalán lehetséges.