Barkácsolás
- yofo
- versenyző
- MZ-d típusa: TS 250/1
Re: Barkácsolás
Az alsó fém tartónak eredetileg van még egy toldása , azt nem látom a képen lévőn , azt pótolnod kell , és a felső csatlakozásnál nekem kellett két távtartót beépíteni .
Ha minden jól megy, holnap rakok fel fényképet.
Ha minden jól megy, holnap rakok fel fényképet.
Powered by Bambi MZ ts 250/1
- Fittboy
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 250,250 ja és250
Köszönöm! Tehát akkor mindenféle toldó nélkül feltehető? 

- yofo
- versenyző
- MZ-d típusa: TS 250/1
Ez egy krauzer k1-es , nekem ilyen van fent , nem lesz gondod a felrakással.
Powered by Bambi MZ ts 250/1
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
Üdv!
Szivargyújtót szereltem a verdába. Egyelőre még nincs benne a dupla USB, mivel a kábeleket meg kellett hozzá rendelnem, de egy gyors teszt szerint működik. Ha megjönnek a kábelek, akkor az egészre húzok egy zsugorcsövet. A vezetékezést ez alapján csináltam:

A relét egy barátom forrasztotta fel próbanyákra - lehet, hogy kisebbre szabom majd dobozostól. Sajnos, kezd nagyon zsúfolt lenni az akkufedél meg az ülés alatti rész - érik az újrakábelezés, újragondolás.

Szivargyújtót szereltem a verdába. Egyelőre még nincs benne a dupla USB, mivel a kábeleket meg kellett hozzá rendelnem, de egy gyors teszt szerint működik. Ha megjönnek a kábelek, akkor az egészre húzok egy zsugorcsövet. A vezetékezést ez alapján csináltam:

A relét egy barátom forrasztotta fel próbanyákra - lehet, hogy kisebbre szabom majd dobozostól. Sajnos, kezd nagyon zsúfolt lenni az akkufedél meg az ülés alatti rész - érik az újrakábelezés, újragondolás.

- tiger1342
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS250/1
- Kapcsolat:
Feszülten várjuk az eredményt!Dreamer írta:Megérkeztek a 0.5W!-os ledjeim, következik az index gyártás v36W talán már elég lesz a sikerhez

A foncsorral mi a terved? Ahogy nézem a gyári ledes lámpákban egyenként vannak foncsorozva a ledek... Ilyen kínai ledes elemlámpákat lehetne kibelezni a célra... Vagy inkább az elhelyezéssel operálsz? Félgömb alakban szerintem hatásos lenne!

Kocsiba raktam ilyen stílusú ledeket helyzetjelzőbe, de hamar tönkrementek:
http://www.tinydeal.com/2pcs-ba15s-1156 ... 69360.html
Indexbe viszont talán nem melegszenek fel annyira a szakaszos működés miatt... Kíváncsian várom az élettartam tesztet!
- Dreamer
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De Luxe
Megérkeztek a 0.5W!-os ledjeim, következik az index gyártás v3
6W talán már elég lesz a sikerhez 

Dreamer
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Elkészült a leírás, most van folyamatban, hogy felkerülhet-e az MZClub Hungary honlapjára!?zsakfos írta:Azt szerintem sokan örömmel vennék ha magának az izzónak a legyártását leirnád.
Pld ha jól értettem a videóból,akkor valamit esztergálni is kellett ott a foglalatnál?
Ha nekem már eleve nem lenne ledes ez a visszajelzőm,tutira elloptam volna az ötletet mert tetszik.
Mondjuk én 2 diódát forrasztottam a 2 visszajelző vezetékbe,de lehet még esetleg úgy is hogy olyan villogó relét vesz az ember aminek van külön visszajelző kivezetése.
Az biztos hogy a gyári megoldás nagyon halovány,engem már régóta zavart,úgyhogy tavaly nyáron ledesitettem a visszajelzőimet én is.![]()
Ez az üresjelző,de a többi is ilyen erős(lehet kicsit eltúloztam a fényerőt,de legalább látom)![]()
Dreamer
- Dreamer
- nagy ETZ-s
A videóban elhangozott (hibásan), hogy az ötlet és a kivitelezés Skac barátom műve, én csak után építettem az Ő segítségével. Készült fotó sorozat a gyártásról. Személyesen meglátogatom, hogy a szöveg is elkészüljön, és akkor közzéteszem. Akár ide is kikerülhetne cikként, csak nem tudom, hogy ki foglalkozik ezzel!?zsakfos írta: Köszönöm.
Ezt én már ismerem,olvastam,sőt a konkurencia is leirta ezt már rég.Sőt már csináltam ilyet régebben is![]()
Viszont a videóban nem erről van szó.
Ott 10 mm-es led van és nem a régi izzó van megcsinálva ledesre,hanem ha jól értelmeztem,akkor az a foglalat amibe belemegy az izzó.
Végülis a cél ugyanaz,csak talán a videóban látott megoldásnál nagyobb hely van a szerelgetésre(forrasztásra) és talán a kevésbé ügyeskezűek is könnyebben megcsinálják.
Csak erre gondoltam,amikor kértem a leirást,na meg nem is magamnak,hiszen látható hogy nekem nincs rá szükségem,mert nekem már ledes régóta.
Dreamer
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Köszönöm.Gyula-bá írta: Igaz nem nekem szólt de itt van leírva: http://jawa.5mp.eu/web.php?a=jawa&o=QZp_fdLwSx
A műszerfal test és a test közé beépített, kapcsolóval rövidre zárható, ellenállással az éjszakai fényerő tetszőlegesen csökkenthető.
Ezt én már ismerem,olvastam,sőt a konkurencia is leirta ezt már rég.Sőt már csináltam ilyet régebben is

Viszont a videóban nem erről van szó.
Ott 10 mm-es led van és nem a régi izzó van megcsinálva ledesre,hanem ha jól értelmeztem,akkor az a foglalat amibe belemegy az izzó.
Végülis a cél ugyanaz,csak talán a videóban látott megoldásnál nagyobb hely van a szerelgetésre(forrasztásra) és talán a kevésbé ügyeskezűek is könnyebben megcsinálják.
Csak erre gondoltam,amikor kértem a leirást,na meg nem is magamnak,hiszen látható hogy nekem nincs rá szükségem,mert nekem már ledes régóta.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Nem komolyan gondoltam látom te is leszürted a lényeget akkor. Igen látszik kik a viszonylag újak erre azok nem ismernek és a régik akik már igen! Na de ez már csal ilyen. Ha másképp már nem megy akkor jöhet a bunyó rajtam nem múlik!Dreamer írta:Ne csinaljatok mar! Ertem az iras lenyeget, nincs bedurcuzas meg ilyesmi! Hell finoman akart nyomas ala venni, szerintem nem viccelodesnek szanta! Ne veszekedjetek, ha verekedni is lehet!

Igaz nem nekem szólt de itt van leírva: http://jawa.5mp.eu/web.php?a=jawa&o=QZp_fdLwSxzsakfos írta:Azt szerintem sokan örömmel vennék ha magának az izzónak a legyártását leirnád. ...
A műszerfal test és a test közé beépített, kapcsolóval rövidre zárható, ellenállással az éjszakai fényerő tetszőlegesen csökkenthető.
- zsakfos
- A révész
Azt szerintem sokan örömmel vennék ha magának az izzónak a legyártását leirnád.
Pld ha jól értettem a videóból,akkor valamit esztergálni is kellett ott a foglalatnál?
Ha nekem már eleve nem lenne ledes ez a visszajelzőm,tutira elloptam volna az ötletet mert tetszik.
Mondjuk én 2 diódát forrasztottam a 2 visszajelző vezetékbe,de lehet még esetleg úgy is hogy olyan villogó relét vesz az ember aminek van külön visszajelző kivezetése.
Az biztos hogy a gyári megoldás nagyon halovány,engem már régóta zavart,úgyhogy tavaly nyáron ledesitettem a visszajelzőimet én is.
Ez az üresjelző,de a többi is ilyen erős(lehet kicsit eltúloztam a fényerőt,de legalább látom)

Az biztos hogy a gyári megoldás nagyon halovány,engem már régóta zavart,úgyhogy tavaly nyáron ledesitettem a visszajelzőimet én is.

Ez az üresjelző,de a többi is ilyen erős(lehet kicsit eltúloztam a fényerőt,de legalább látom)

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Ne csinaljatok mar! Ertem az iras lenyeget, nincs bedurcuzas meg ilyesmi! Hell finoman akart nyomas ala venni, szerintem nem viccelodesnek szanta! Ne veszekedjetek, ha verekedni is lehet
! 

Dreamer
- hell
- bajnok
Az meg még primitívebb és butább aki a szókiforgatást és szócsavarást és persze csak azt emeli ki amibe bele lehet kötni! És fogalma sincs mit jelentenek a mondat végén a smile-k azt már nem is említem.Gyula-bá írta:Aki azon szórakozik, hogy más ember megpróbál valamit létrehozni (még ha nem is tökéletest mert ilyen nincs) az nagyon primitív, buta emberhell írta:... Csak nektek csak most mivel nagyon jól szórakozom közben. ..
Aki azon szórakozik, hogy más ember megpróbál valamit létrehozni (még ha nem is tökéletest mert ilyen nincs) az nagyon primitív, buta emberhell írta:... Csak nektek csak most mivel nagyon jól szórakozom közben. ..

Hacsak nem tejesen hülyék (hozzá nem értők vagy korruptak) a vizsga biztosok akkor ez a motor nem fog levizsgázni.koriadam írta:Sziasztok!
Rendszámos etz 250 endurot szeretnék építeni! Már az alapja meg van! Vajon elfogadnák műszakin ha hátul trophy első teleszkópok vannak és elől meg van toldva a gyári első villa és 21-es felnibe van fűzve a gyári kerékagy valamint krossz sárvédő van rajta? Ezen kívűl nincs láncvédő, index, és műszerfal! A kanyarodási szándékomat karjelzéssel jelezném és behajtható enduro tükröt tennék rá!
Hacsak két évente (vizsgára) vissza nem építed legalább többé-kevésbé eredetire.
Barkácsolás
Sziasztok!
Rendszámos etz 250 endurot szeretnék építeni! Már az alapja meg van! Vajon elfogadnák műszakin ha hátul trophy első teleszkópok vannak és elől meg van toldva a gyári első villa és 21-es felnibe van fűzve a gyári kerékagy valamint krossz sárvédő van rajta? Ezen kívűl nincs láncvédő, index, és műszerfal! A kanyarodási szándékomat karjelzéssel jelezném és behajtható enduro tükröt tennék rá!
Ne add fel, fényerő dolgában esetleg segíthet az http://jawa.5mp.eu/web.php?a=jawa&o=QZp_fdLwSx oldal. Akkor viszont az éjszakai "tompítást" kell megoldanod mert a nagy fényerejű LED sötétben nagyon vakít.Dreamer írta: Nem fogtok nekem örülni. Az, hogy az ember saját maga szórakoztatására elkészít pár darabot...
Alkatrészbeszerzés, sorozatgyártás, papírmunka, postára járás, reklamációs darabok kezelése ez nem biznisz.
Saját szórakoztatásomra ezt raktam össze, de nagyon kis fényű továbbra is. Nem adom fel!
- hell
- bajnok
Például egy olyan kezdése a dolgoknak pont megfelelő lett volna: Csak nektek csak most mivel nagyon jól szórakozom közben. És valami pici összeg.
Na, de persze jól van ez így...

- Dreamer
- nagy ETZ-s
Nem fogtok nekem örülni. Az, hogy az ember saját maga szórakoztatására elkészít pár darabot...hell írta: Én is azt várom valami jót mondjon...
Alkatrészbeszerzés, sorozatgyártás, papírmunka, postára járás, reklamációs darabok kezelése ez nem biznisz.
Saját szórakoztatásomra ezt raktam össze, de nagyon kis fényű továbbra is. Nem adom fel!

Dreamer
- hell
- bajnok
Én is azt várom valami jót mondjon...kiszsebi írta::OFFhell írta:Nem tudom mit mondj valami biztatót annak mindenki örül!
hajrá, hajrá!
:ON

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
:OFFhell írta:Nem tudom mit mondj valami biztatót annak mindenki örül!
hajrá, hajrá!
:ON
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- hell
- bajnok
Nem tudom mit mondj valami biztatót annak mindenki örül!Dreamer írta:Kb 500 Ft a teljes anyag + rezsiköltség. Egy foglalat összerakása kb 20 perc.hell írta:
Az valóban nem kevés egy ledért...
Na akkor erre mit mondjak? :O

- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Tetszik a videód Dreamer!Dreamer írta:Index visszajelző ledesítése.

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Kb 500 Ft a teljes anyag + rezsiköltség. Egy foglalat összerakása kb 20 perc.hell írta:
Az valóban nem kevés egy ledért...
Na akkor erre mit mondjak? :O
Dreamer
- hell
- bajnok
Az valóban nem kevés egy ledért...Dreamer írta:Pl. Egy 50 darabos széria esetleg megérheti, de ha belegondolsz, nem sok "haszon" lenne rajta. Ott kezdődik, hogy 415 Ft csak az ajánlott posta.hell írta:Szép munka! Ha sorozatgyárts lesz lenne rá érdeklődő az tuti!
Szerintem kevés MZ-s adna mondjuk 1500 Ft-ot egy vacak Ledért. Nem ők "faszariak" mindenkinek kevés a pénze
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: Mz Etz 125
Sziasztok,hozzaertok segitsege kellene nekem Mz Etz 125-hez,az lenne a problemam,hogy mikor huzom neki,akkor olyan 5 ezres fordulat utan ledadog a motor es rangat.Atneztem a toltest,karburatort,benzincsovet,legszurot kitakaritottam-3 féle gyertyával probáltam,kipufogo is tokeletes.Nincs dugulas semmi sem.Ez gyujtas problema lehet ? Tirisztoros gyujtas van rajta.Egyik naprol a masikra kijott ez a problemam.Kerem aki tud valamit mondani vagy volt hasonlo helyzetbe,az irjon mar.Elore is koszonom ! 

- Dreamer
- nagy ETZ-s
Pl. Egy 50 darabos széria esetleg megérheti, de ha belegondolsz, nem sok "haszon" lenne rajta. Ott kezdődik, hogy 415 Ft csak az ajánlott posta.hell írta:Szép munka! Ha sorozatgyárts lesz lenne rá érdeklődő az tuti!

Szerintem kevés MZ-s adna mondjuk 1500 Ft-ot egy vacak Ledért. Nem ők "faszariak" mindenkinek kevés a pénze

Dreamer
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
Sziasztok!
Egyik kollégám határozatlan időre rendelkezésemre bocsátott egy pár ónémet Krauser oldaldobozt (respekt érte!). Levittem a 251-hez, és elkezdtem gondolkodni, hogyan is menne fel. Ahogy a fenn lévő tartó áll, úgy a közbetét tartót kissé ferdén tudnám felrakni rá, előre lefelé dől, és a négy felfogatási pontból három éri el a motoron lévő fém tartót: elöl az alsó, hátul mindkettő. Mennyire jó ez így? További kérdést vetnek fel az irányjelzők, mivel útban vannak, valamint a kipufogó tartókonzolja, mivel az is útban van (és azt hiszem, a fém tartó mellső felső csavarhelyében van rögzítve). A közbetét tartó gyári csavarjai ráadásul M8-asok, amelyek nemigen mennek át a fém tartó furatain, de menetet lehetne beléjük vágni/fúrni.
Szóval, mi lenne a helyes módja a felszerelésnek (mennyire kell gányolni
), mielőtt a fél hátulját lebontanám?
Köszi!
Egyik kollégám határozatlan időre rendelkezésemre bocsátott egy pár ónémet Krauser oldaldobozt (respekt érte!). Levittem a 251-hez, és elkezdtem gondolkodni, hogyan is menne fel. Ahogy a fenn lévő tartó áll, úgy a közbetét tartót kissé ferdén tudnám felrakni rá, előre lefelé dől, és a négy felfogatási pontból három éri el a motoron lévő fém tartót: elöl az alsó, hátul mindkettő. Mennyire jó ez így? További kérdést vetnek fel az irányjelzők, mivel útban vannak, valamint a kipufogó tartókonzolja, mivel az is útban van (és azt hiszem, a fém tartó mellső felső csavarhelyében van rögzítve). A közbetét tartó gyári csavarjai ráadásul M8-asok, amelyek nemigen mennek át a fém tartó furatain, de menetet lehetne beléjük vágni/fúrni.
Szóval, mi lenne a helyes módja a felszerelésnek (mennyire kell gányolni

Köszi!
- hell
- bajnok
Szép munka! Ha sorozatgyárts lesz lenne rá érdeklődő az tuti!
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Azóta kerültem egyet, és mondhatom a legnagyobb verőfényben is jól látszik a visszajelzés!zsakfos írta:Dreamer írta:Index visszajelző ledesítése.

Dreamer
- zsakfos
- A révész
Dreamer írta:Index visszajelző ledesítése.

- Dreamer
- nagy ETZ-s
A műszer a távol keletről érkezett, elméletben időjárás álló kivitel. Ezt erősíti meg talán, hogy a műszer hátoldalán beöntött csatlakozások vannak.allllli írta: Ezt a feszültség mérőt te csináltad, vagy bolti? Burkolatot hogy oldottad meg?
Ha süti a nap a kijelző panelt, nem félsz, hogy tönkreteszi? Vagy ennek nem árt úgy, mint az LCD kijelzőknek?
A fénye nem túl erős, verőfényes nap esetén nem látható, csak ha árnyékolod. Szűrt fény, vagy felhős ég esetén látható, este sem túl fényes, nem zavaró.
Nem tudom mi lenne vele, ha pár hónapra kitenném a napra, megmondom neked őszintén, hogy annyira "olcsó" volt, hogy akkor sem nagyon fogok szomorkodni, ha kifakul, vagy tönkremegy. Szerintem egyébként a LED nem érzékeny a napfényre.
Ennek ellenére én bízok benne, hogy bírni fogja!

Dreamer
- allllli
- versenyző
- MZ-d típusa: Honda CB 400 N
Ezt a feszültség mérőt te csináltad, vagy bolti? Burkolatot hogy oldottad meg?Dreamer írta:Szépen gyarapszik a "műszerfalam":
Ha süti a nap a kijelző panelt, nem félsz, hogy tönkreteszi? Vagy ennek nem árt úgy, mint az LCD kijelzőknek?
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Hát Sunbin, én sem vagyok szabálymániás. Végignézve a motoromon, ami nem felel meg az előírásoknak, és emiatt le lehetne kaparni a címkét: villamerevítő, főfékhenger, lábtartó, üléstartó krauzerestül. na meg maga a blokk az engedély nélküli átalakítások netovábbja. DE. ezek mind javítottak a motoron valamilyen szempontból, anélkül hogy ártana másoknak.sunbim írta:LEDes helyzet/fék lámpa, indexek , "E,, nélküli búrák, xenon . Egy darabig kapirgálhat.Túl jó láthatóságért is bántják a szegény embert...
viszont a ledes csodák 99%-ával drasztikusan romlik az index/fék/helyzetjelző láthatósága. konkrétan balesetveszélyes mértékben.
ugyanez csak fordítva a xenon. nem véletlen feltétel a fényszórómosó, meg az aktív szintszabályzás, mert az utólagps gagyixenonok tényleg durván tudnak vakítani.
E-jeles búráról meg nincs mit beszélni, mikor nem is kapni olyat

-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse
Eddigi túráim:
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
LEDes helyzet/fék lámpa, indexek , "E,, nélküli búrák, xenon . Egy darabig kapirgálhat.
Túl jó láthatóságért is bántják a szegény embert...

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Sajat motoromra fel nem tennem
, de a kolykoknek Simsonra nagyon meno...
azon meg nem kapargassa a cimket a rendor bacsi.

Dreamer
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
A féklámpás résszel nagyon egyetértek! (az index láthatóságával szintén) Kész életveszély egyes kollégák ledes "féklámpája"... De hát, ahogy felénk egy mondás tartja, addig jár a korsó a kútra, amíg hátulról egy autó le nem takarítja az útról... [/i]zsakfos írta: A ledes féklámpás kollégák meg egyenesen a frászt hozták már rám nemegyszer túrán,az miatt hogy nem látszott rendesen ha fékeztek![]()
Ráadásul szerintem 12V-os rendszernél nincs is igazán szükség rá.

Azt csak apró betűvel jegyzem meg, hogy az utólagos ledesítés engedély nélküli átalakítás, a lámpatest E-minősítése azzal érvénytelenné válik, kvázi minősítetlen lámpák vannak a járművön, ami normál esetben műszakin bukást, egy igazoltatáskor pedig a rendőr általi címkelekaparást kellene hogy eredményezzen. (ahogy azt teljesen jogosan az utólagos xenonok esetén is megteszik hébe-hóba...)
-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
Eddigi túráim:
- zsakfos
- A révész
Nem véletlen kérdezték.Dreamer írta:
Sajnos pontosan tisztában vagyok azzal, hogy normál fényviszonyok között épphogy csak elégséges fényerőt produkál. (kb mint a robogókban a 10W-os izzó).
Sajnos a legtöbb otthon készitett ledes irányjelző elég gyengusz nappal.Ráadásul pont az irányjelzőnél lényeges lenne az oldalról való láthatóság,ami a ledes indexeknél nem az igazi.
Nem állitom hogy nincs olyan ledes index MZ-n ami mondjuk relative jó,de ritka.
Túrákon nagyon szépen látni(illetve pont hogy nem látni

A ledes féklámpás kollégák meg egyenesen a frászt hozták már rám nemegyszer túrán,az miatt hogy nem látszott rendesen ha fékeztek
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Én is próbálkoztam ezzel,talán még meg is vannak a paneljeim,de nagyon gyorsan visszatettem a hagyományos izzókat.
Ráadásul szerintem 12V-os rendszernél nincs is igazán szükség rá.
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Hűűű ez egy jogos kérdés. ŐŐŐ azért bent, mert bent van a tápegységem, persze ez így f*szság.tiger1342 írta: Like!
De miért nem kinti fényben fotózod? Rendeltetési fényviszonyok közt az érdekes, hogy látszik-e...?
Sajnos pontosan tisztában vagyok azzal, hogy normál fényviszonyok között épphogy csak elégséges fényerőt produkál. (kb mint a robogókban a 10W-os izzó).
Ez csak tanulmány, szerintem sorozatban sosem fog készülni.
Dreamer
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS250/1
- Kapcsolat:
Like!
De miért nem kinti fényben fotózod? Rendeltetési fényviszonyok közt az érdekes, hogy látszik-e...?
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Ma készítettem két tanulmányt az egyik helyi motoros boltosnak.

A kerekből még két sor led hiányzik, mert elfogyott

A kerekből még két sor led hiányzik, mert elfogyott

Dreamer
- nagydivad
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 125/150.2, TS125
Köszi! Nekem az 1. verzió van.Dreamer írta: Na. Azt mondta a vizsgabiztos bácsi, hogy nem nagyon foglalkoznak vele. Ne legyen nagyon fakó, matt, és működjön.
Egyébként az én kerek indexemben vannak valami írások (utángyárira gondolok), azt mondja szélsőséges esetben jó az. Úgysem lehet elolvasni mi van benne
Viszont a szögletesben tuti, hogy egy egy kumma írás nincs
Itten pedig a gyári jellegű:
- Dreamer
- nagy ETZ-s
Na. Azt mondta a vizsgabiztos bácsi, hogy nem nagyon foglalkoznak vele. Ne legyen nagyon fakó, matt, és működjön.nagydivad írta:Ok!Dreamer írta: Ha itthon lesz a sas, akkor lövök pár képet a hátsó búrákról, azok még ehte gyáriak.
Nekem szerencsére nem volt gond a furatok helyével, passzoltak, bár én tettem tömítést a búra és a lámpatest közzé.
Én is tettem tömítést.
Egyébként az én kerek indexemben vannak valami írások (utángyárira gondolok), azt mondja szélsőséges esetben jó az. Úgysem lehet elolvasni mi van benne

Viszont a szögletesben tuti, hogy egy egy kumma írás nincs

Itten pedig a gyári jellegű:

Dreamer
Üdv mindenkinek!Nincs valakinek kölcsön egy órára egy kuplung kis fogaskerék lehúzó szerszámja?Budapest és környékiek előnyben mert Dunakeszin lakom.Hálás köszönet.Gábor
- nagydivad
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 125/150.2, TS125
Ok!Dreamer írta: Ha itthon lesz a sas, akkor lövök pár képet a hátsó búrákról, azok még ehte gyáriak.
Nekem szerencsére nem volt gond a furatok helyével, passzoltak, bár én tettem tömítést a búra és a lámpatest közzé.
Én is tettem tömítést.