Alfa írta:Sziasztok! Keresek jó állapotú ETZ féktárcsát, amivel a motor biztonsággal vizsgázhat majd márciusban. A mostaniban van egy alig érezhető hullám, abszolut nem érződik, csak 5 km/h alatt, de nem akarom hogy ebbe kössenek bele.
Ha csak műszakira kell, kölcsönadom a racing kerekét... Én is azzal járok vizsgázni...
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Alfa írta:Sziasztok! Keresek jó állapotú ETZ féktárcsát, amivel a motor biztonsággal vizsgázhat majd márciusban. A mostaniban van egy alig érezhető hullám, abszolut nem érződik, csak 5 km/h alatt, de nem akarom hogy ebbe kössenek bele.
Sziasztok! Keresek jó állapotú ETZ féktárcsát, amivel a motor biztonsággal vizsgázhat majd márciusban. A mostaniban van egy alig érezhető hullám, abszolut nem érződik, csak 5 km/h alatt, de nem akarom hogy ebbe kössenek bele.
Sziasztok. 250-es ETZ motoromhoz keresek eredeti első teleszkópokat. Ha valaki tudna jó állapotban levőt
nagy örömöt okozna nekem és a motoromnak előre is köszönöm
allllli írta:ETZ generátor forgórészt keresek. Hibátlan, egyenes kommutátor tengellyel rendelkező állapotút.
Szia,
Van. Valószínűleg egyenes a tengelye.
A kommutátor kicsit sérült volt, de esztergán lehúztam simára.
(Ferde tengelyűt szerintem csak Te tudtál kifogni... én még nem láttam ilyet)
Viszont a távolság vagy a posta miatt szerintem anyagilag nem lesz rentábilis a cucc. (2500+1250posta)
Előre tekintünk és nem a múlttal törődünk. A motor is előre megy
Elektronikai, motor és egyéb bazár : http://telectronic.hu
Easy rider "Born to be wild" öööö izé "Born to be free"
uli írta:Sziasztok! Keresnék etz 250 szívócsonkot megvételre, BP-en vagy Eger környékén. Ha van, ne tartsd magadban Az se baj, ha a porlasztó résznél hibás, sérült, törött. Olyan célra kéne, mint a kép bal alján. Köszi.
Kép http://www.kepfeltoltes.hu
bp-en tudok adni egyet.Mintha már láttam volna ezt projektet.De lehet hogy az egy másik volt.
Szia! Köszönöm! Január első hetén tudnék elmenni érte, akkor leszek újra Pesten.
Igen, láthattad ezt a projektet, azóta el volt téve, mert inkább motoroztam, de most itt a tél. Remélem tavaszra működésre tudom bírni, a következő szezont már befecskendezővel akarom lenyomni.
Köszönöm, keresni foglak!
uli írta:Sziasztok! Keresnék etz 250 szívócsonkot megvételre, BP-en vagy Eger környékén. Ha van, ne tartsd magadban Az se baj, ha a porlasztó résznél hibás, sérült, törött. Olyan célra kéne, mint a kép bal alján. Köszi.
Sziasztok! Keresnék etz 250 szívócsonkot megvételre, BP-en vagy Eger környékén. Ha van, ne tartsd magadban Az se baj, ha a porlasztó résznél hibás, sérült, törött. Olyan célra kéne, mint a kép bal alján. Köszi.
Nekem végülis akkor mindegy melyik.De ha választanom kell,akkor a rövidebb szimpibb.
Akkor a sörözésen átvenném Mester a 2db naptárral egyetemben.
Köszönöm előre is
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
bambi írta:
Kérdés.Rövid vagy hosszú karos legyen?
Fogalmam sincs Azt se tudtam hogy 2 fajta van.
Na most aztán vagyok a bajban.
Csak a kar hosszában különbözik a kettő?
/1-en milyen volt gyárilag?
Olyan kell.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
Nem szeretném
Viszont te segithetnél nekem valamiben,illetve akinek még van gyári doboztartó fenn a motorján.
Kellene a mérete a két tartó közötti távolságnak.
pempelli írta:
Nincs véletlenül krauzer doboztartó felső részed azért cserélnék.
Hát van valahol egy tartóm,de mintha pont a felső része hegesztve(javitva)volna,ami nem befolyásolja a használhatóságát és nem is látszik ha rajt a doboz.Ha nem sűrgős neked,akkor megnézem ha anyámnál járok,mert ott vannak a dolgaim,de ez valamikor a jövő hét.Ha meglesz küldök képet.
pempelli írta:
Nincs véletlenül krauzer doboztartó felső részed azért cserélnék.
Hát van valahol egy tartóm,de mintha pont a felső része hegesztve(javitva)volna,ami nem befolyásolja a használhatóságát és nem is látszik ha rajt a doboz.Ha nem sűrgős neked,akkor megnézem ha anyámnál járok,mert ott vannak a dolgaim,de ez valamikor a jövő hét.Ha meglesz küldök képet.
Sziasztok!! ETZ-m kombinált kapcsolójára keresek tompított-távolsági fényszóró kapcsoló burkolatot. Maga a kapcsoló megvan, csak a műanyag letört róla... Ha valakinek van ilyen kérem keressen meg Köszönöm!
licsu írta:sziasztok.150-es etz karburátort keresek amin van alapjárat állító csavar is.
Mindent meghallgatok és nagyon fontos lenne nekem.
Előre is köszönöm a jelzéseket.