http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id ... 573657f699
Mladi ezt egy kicsit "blikkesre" vette.mladi írta: Sajnálom hogy sitten kötöttél ki, még ha rövid időre is. Ilyen még nem volt a club életében.
A forralt bor meg rám maradt.Dénes írta:Köszönjük mladiéknak a 3. Mogyi-off őszi terepgurulást.
Műszaki hibák miatt, már fél4-kor a borospincében voltunk... most egy darabig nem iszok.
ui: Én lettem az esőkirály, és büszkén vállalom. Életem legnagyobb repülését-esését tudhattam magaménak.
És majdnem mladi sx-ét is széttörtem.
Igen, többször megosztottam, nem csak itt, de egy ideje nem tudtam ide írni, valami hiba folytán.Miklós_88 írta:Gabor001 írt két felhívást is.
Időrendben:
2013.08.14 - 15:04
2013.09.03 - 14:23
Visszagörgettem, ott van minden, még az útvonalterv is. Mivel nem jelentkezett rá senki, így csak hatan mentünk a túrára.
De ne aggódj, ezt a túrát jövőre is megszervezzük, mert annyira tetszett mindenkinek.
Gyere reggel és hozz KofolátMZCs írta: 7. MZCs talán és lehet csak estére látogatóba
Endurózáshoz a legjobb idő. Nem fogunk izzadni az már biztos. De fűtőanyag az lesz.Dénes írta:Inkább a fűtés legyen biztosított a műhelyben.Persze viszek meleg hálózsákot.
Nagyon hideg lesz brrr.
Legyen fél 10-kor, a szokott helyen a rákospalotai Tesco parkoló hátsó részén. Hazáig terep lesz, de könnyű! Útközben átkelünk a szaros patakon isDénes írta:
Mladi, találkozó mikor és hol lesz? A cuccokat terep előtt lepakolnám nálatok.
én is, én isDénes írta:... A cuccokat terep előtt lepakolnám nálatok.
Mladi, találkozó mikor és hol lesz? A cuccokat terep előtt lepakolnám nálatok.kiszsebi írta:Üdv a csapatnak. Október 5-6-án megrendezésre kerül az elmarathatatlan 3. Mogyi-off. (Figyelsz Alfa? Aki szeretne bemelegíteni elötte -értsétek úgy ahogy én- az jöhet pénteken is.) Aki volt már, tudja mire számíthat, aki nem az majd megtudja.
![]()
1. Mladi
2.Zsolti-(klubtulajdonos)
3. Dénes
4. Kill
5. krepp (Ha sikerül eladnom a lépemet...)
6. Kiszsebi nagyon-nagyon szeretne...
Miki én sem láttam a kiírást (vissza görgetve sem), pedig a kulcsátadás, s egy kis gurulás belefért volna. És maradi ember lévén facemicsodámMiklós_88 írta:Valóban jót túráztunk a Mátrában a hétvégén.
Dorog, Esztergom, Párkány, Letkés, Vác, Hatvan, Ózd, Hangony, Szarvaskő, Eger, Sirok, Parádsasvár, Mátraháza, Kékestető, stb.
Részemről 607 km volt oda-vissza. Volt köd, hideg, meleg, szüreti mulatság, szalonna sütés, jakuzzi, rögtönzött MZ szerelés, szerpentinezés, tempós haladás hazáig, stb.
Ide jövőre egy egész hétvégés túrát is érdemes lenne szervezni, mert nagyon jó buli volt, jó kanyargós utakkal, pazar szállással, vendéglátással, és az őszi tájjal.
Sajnálhatja aki nem jött velünk.
Hehe... nem nyert.sunbim írta: Igen! Csakis hölgy lehet az illető.![]()
Igen! Csakis hölgy lehet az illető.Boge írta:Sunbim! A többi kép között megtalálod a tulajt. Segítsek?
És hol hirdettétek meg?Miklós_88 írta:Valóban jót túráztunk a Mátrában a hétvégén.
Dorog, Esztergom, Párkány, Letkés, Vác, Hatvan, Ózd, Hangony, Szarvaskő, Eger, Sirok, Parádsasvár, Mátraháza, Kékestető, stb.
Részemről 607 km volt oda-vissza. Volt köd, hideg, meleg, szüreti mulatság, szalonna sütés, jakuzzi, rögtönzött MZ szerelés, szerpentinezés, tempós haladás hazáig, stb.
Ide jövőre egy egész hétvégés túrát is érdemes lenne szervezni, mert nagyon jó buli volt, jó kanyargós utakkal, pazar szállással, vendéglátással, és az őszi tájjal.
Sajnálhatja aki nem jött velünk.
Jók a képek:)tjacint írta:Dénes!
Belga sörös lovak!![]()
A képek:
https://plus.google.com/photos/10183164 ... banner=pwa
Ha a TS is úgy akarja, most még szerelés alatt, talán reggelre kiderül, hogy 100% e a mostani 77%.Dénes írta:Sziasztok!
Kezdjük el zárni a nyarat!
Csókakő, Szüreti bál MZ gurulás: 2013. 09. 28. (szombat)
Aki tavaly volt "ezen" a guruláson, az tudja, hogy mire kell számítani. Az őszülő Vértes, szép falvak, rendes emberek, jó kaják...
Találkozó: Bicske - Tesco parkoló: 10:00
Útvonal: Bicske - Felsőgalla (Tatabánya) - Környe - Csákvár - Csákberény - Csókakő
Program: Megállunk szép helyeken, fagyi, süti stb. Csókakőn eszünk valamit, lehet sütni is a várnál, de számítok ebédre ott a szüreti bál miatt. (ha nem, akkor beülhetünk valahova).
Jelentkezzetek!
1- Dénes
2- bambi-Kriszti
3- krepp-talán(nem, nem így hívják a csajomat. Akkor megyek ha sikerül eladnom a vesémet...)
4- tjacint-Roland
5- Leviék
6 - Prenyugger
Tisztelt Uram! Érdeklődeni szeretnék, hogy megvan még-e a hirdetett ánuszgyűrű és ha igen hogyé' aggya?Krepp írta:Látom beindultatok, a tüdő/retina/szívbillentyűt/ánuszgyűrűt jövőre adom el....
Üdv!gesszti írta:
Szia!
A Zalai Öreg Motorosok fórumon írta fzooltan, a 721 hsz-ben, hogy ők is később jönnek. (Zalabér-Pakod-Pókaszepetk-Kemendollár-Zalaszentiván-Zeg-Söjtör) Ha az az útvonal is kézre esik a többieknek, akkor vele is lehet egyeztetni.
Szia!Hlaci1955 írta:Szia Gesszti. Holnap lesz egy évadzáró buli az ajkai csapatnak Rudiéknál, és ott véglegesítjük a menetelünket . Valószínű, hogy én nem megyek mert szüretre vagyok hivatalos, a többiek ha mennek később indulnak, ne várjátok őket, ott fogtok találkozni. A telefonszámodat tudni fogják, ha változás lenne felhívnak. Holnap még jelentkezek. Üdv Hlaci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég