Nos, én is hazaértem. A műszaki hibák velem voltak
Eltört alu "krauser", és mint itthon kiderült, 2 darab szétporladt, 4 darabba törött kuplungbetét.
Bár azt hiszem, nem a műszaki problémák miatt rövidült le a túra, hanem a csapat összetartása miatt: mindenki látta rajtam az elcsigázódottságot, és mikor mondtam, hogy én aszfalton megyek vissza Mogyoródra, senki nem akarta a rövidebb (dűlő)utat választani. Sőt, mintha megkönnyebbülést véltem volna felfedezni egyesek tekintetében: mégsem miatta kell visszafordulni
Én személy szerint e kellemetlenségek ellenére is fantasztikusan éreztem magam, nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem Veletek!
Külön öröm, hogy a dűlőutakra való visszatérésem sikeresnek mondható, bár vannak sötét foltok bizonyos körülmények között.
A jelenlévők ismét igazolták, hogy milyen összetartó csapat tagja vagyok: megengedték, hogy elől mehessek. De a legszebb, hogy nem húztak ki a deres fűre
Köszi, Frici!
Dénes új titulusa meg lehetne akár a "sittes esőkirály"
Mladi, Erika! Szuper volt, ismétlést kérek

(új csomagtartó installálva, kuplung rövidesen javítva, teleszkóp szimmeringekkel meg csak lesz valami - addig sem kopik az első gumim

)
Zsoltnak meg üzenem, a következőre azért legyen fék az olasz paripáján!