ÜDV Mindenkinek !
Keresek a 251 -es ETZ-mhez hengert. Tudom hogy ritka, de ha valakinek van elfekvőben akkor megvenném.
Előre is köszi. Telószámom, ha esetleg kell: 20/9185229
Hali.
etz 150 hengert és hengerfejet keresek.
a 125ös etz-mre akarom felrakni, de az a baj hogy az új henger 22-26ezer között van. nekem megfelel a használt is, de lehetőleg olyan ami még nem volt fúrva.
email címem. hegyi.tomy@citromail.hu
tel.: 06-70-566-68-96
KILL3R etz írta:Hja... aszittem erdőjárásra lesz. Oda meg aztán mehetnél uv pink kerékkel is...
Na és a vaddisznók...???
"Erdőjáró" volt, legalábbis így definiálta az eladó, de most motor lesz belőle..... ahogy nézem, még a blokkja is bontatlan.... ami ugye nem feltétlenül jelent jót, de hamar kiderül...
Kis ETZ-hez keresek kipufogót (szépet, lehet utángyári is), könyököt, kipufogó tartót (a pálcát), első kereket, kormányt...
Köszi,
Ennyire megzúztad a gépet?
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm Idom és szerszámok
Hello alkatrészeket keresek Mz ts 250-hez .
Láncvédőbakelitet -láncvédőgumikkal km óra meghajtással km spirállal,Teleszkóp harmónikát,kuplunghoz bakelit távtartót,Ts 250/1-hez komplett első lámpát színe mindegy de mindene legyen meg ajánlatokat képekkel mellékelve a :medve657@gmail.com-ra várok lehetőleg gyáriak legyenek mert az után gyártottal már megjártam .
benely írta:Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol kapok olyan kuplung lamellát etz250hez, ami használható, és nem csúszik meg nagyobb igénybe vételnél sem?
Ezt például próbáltátok már? : http://mlt.boltaneten.hu/kinalat/8_mz_a ... t_etz_250/
Előre is köszi a segítségek!
Szia!
Nekem Mofakeres van bent elvileg (boltból vettem Zalaegerszegen), becsiszoltam kb egyformára őket, és nem csúszott sem 15w40 sem 80w90-es váltóolajjal sem.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol kapok olyan kuplung lamellát etz250hez, ami használható, és nem csúszik meg nagyobb igénybe vételnél sem?
Ezt például próbáltátok már? : http://mlt.boltaneten.hu/kinalat/8_mz_a ... t_etz_250/
A 250-es Etz-mhez keresek az ábrán 15-ös számmal jelölt gyújtáskapcsoló gumiharangját rögzítő alkatrészt, illetve a 7a számmal jelölt gyújtáskapcsoló fedelet.
Tokodtól kb. 50 km-es sugárban házhoz megyek. (Komárom-Esztergom megye)
A 16-os alkatrészre gondolsz?Ha igen Bp?
Csak két alátétszerűség fogja a gumiharangot? Nem egy karikaformájú alkatrész, amibe megy a két hatos csavar?
A 250-es Etz-mhez keresek az ábrán 15-ös számmal jelölt gyújtáskapcsoló gumiharangját rögzítő alkatrészt, illetve a 7a számmal jelölt gyújtáskapcsoló fedelet.
ETZ250 primer fogaskerékhez (Z68) keresek felfogató anyát,valamint biztosító lemezt.
Az általam ismert boltokban jelen pillanatban nincs (majd lesz).
Kölcsön is jó lenne,ha a boltba megékezik,akkor abból megadom.
szili83 írta:
Nekem van 2 tükröm, de sajnos nem egyformák. Tehát egyformákat keresek, vagy akár cserélnék is, hogy egyforma legyen. Ha kitartóan keres az ember, akkor lesz.
Az oldalon melyiket nézted ki amúgy?
Szia!
Nekem kormányvégre van egy db tükröm, amit egész jól kiglancoltam. Ahoz veszek egy ugyanolyat. Fölvarázsolom a helyére az indexeket is. Egyelőre jobb oldalra fölteszek egyet kifelé fordítva. Egyelőre hülyén néz majd ki, de eleve rezgésmentes lesz, nem úgy mint az utángyáriak. Ha meg megvan mindkét tükör, majd agyalgatok rajta, hogyan is tudom majd összecsinosítani őket.
szili83 írta:MZ TS, vagy ES gyári tükröt keresek. Állapota szinte mindegy. Privátba legyetek szívesek jelezni. Köszönöm!
Szia.
Egyet már rendberaktam, de egy másodikat magam is vadászok. Eddig 3 börzén voltam kint idén, de nem találtam. Illetve egyet igen, de azt a mókus "fellelt állapotában" 4000ért mérte. Ott is hagytam vele. Innen néztem ki, mert egyebeket is veszek tőlük.
Nekem van 2 tükröm, de sajnos nem egyformák. Tehát egyformákat keresek, vagy akár cserélnék is, hogy egyforma legyen. Ha kitartóan keres az ember, akkor lesz.
Az oldalon melyiket nézted ki amúgy?
szili83 írta:MZ TS, vagy ES gyári tükröt keresek. Állapota szinte mindegy. Privátba legyetek szívesek jelezni. Köszönöm!
Szia.
Egyet már rendberaktam, de egy másodikat magam is vadászok. Eddig 3 börzén voltam kint idén, de nem találtam. Illetve egyet igen, de azt a mókus "fellelt állapotában" 4000ért mérte. Ott is hagytam vele. Innen néztem ki, mert egyebeket is veszek tőlük.
Van 2 db mz ts 125 papírokkal és rendszámmal és van 1 db mz trophym eladó.
A motorok hiányos állapotban vannak de kis javítással üzembe helyezhetőek.
Az ár 60 000 ezer Ft. (alkuképes).