Méginkáb berúgottnak mondanám

Méginkáb berúgottnak mondanám
Én inkább "lerúgott" - nak titulálnámMrDok írta: ↑2024.11.02. 18:25Kell neked mindíg ilyen lepukkant motorral járni....sunbim írta: ↑2024.11.02. 11:37 Nno, a mai történet, 11.01 péntek:
Azt terveztem el gurulok erre a rétre, mindig is tetszett ahànyszor itt jàrtunk.
El is indultam kicsivel 11előtt.
A M6 érdi kihajtónàl kapcsoltam volna egy negyediket, hàt a làbam a levegőt tapogatta, elhagytam a vàltókart!))
Úgy 5.-ben haza sikerült vergődni végül!
.......
![]()
![]()
Kell neked mindíg ilyen lepukkant motorral járni....sunbim írta: ↑2024.11.02. 11:37 Nno, a mai történet, 11.01 péntek:
Azt terveztem el gurulok erre a rétre, mindig is tetszett ahànyszor itt jàrtunk.
El is indultam kicsivel 11előtt.
A M6 érdi kihajtónàl kapcsoltam volna egy negyediket, hàt a làbam a levegőt tapogatta, elhagytam a vàltókart!))
Úgy 5.-ben haza sikerült vergődni végül!
.......
Hinnyee, jó környék, jó társak!
sunbim írta: ↑2023.09.14. 08:07 Hétfőn , 11-én , az Őrségben gurultam egyet Bogeval és baràtjàval Lacival.
Több mint 8óra motoron töltött idő és 663km a megtett tàv.
8-kor indultam és 21.30..-ra értem haza. Piszok jó volt!
![]()
![]()
![]()
Ebéd szarvaspörkölt dödöllével. Az Őrszem fogadóban.
IMG_20230911_142314.jpg
Szlovén magyar hatàron a sràcokkal.
IMG_20230911_162624.jpg
Hali!
Jaj, remélem nincs semmi komoly baj. Későn olvastam az infót. "Újra" ott lettem volna, ahol segíteni kellett volna.kiszsebi írta: ↑2023.05.25. 23:37 Üdv Mindenkinek!
Sajnos a lengyel találkozó nem jött össze egy műszaki hiba (az én motoromon) miatt bekövetkezett baleset miatt.
Ezt részletezni nem kívánom, majd az illetékes megteszi.
Szerencsére komoly sérülés nem történt, bár fájdalom nélkül ezt megúszni nem lehet...
Mivel a hétvégét itthon töltöm, szombatra gondoltam egy gurulást. Cél nélkül, csak menni, menni és menni.
Találka 9:00-kor Érden, az Opel DiFer mellett lévő MOL kútnál (6-os és 7-es út kereszteződése, Érd déli részén)
Az érdeklődőktől függ, hogy lassú (akkor oldalkocsival mennék) vagy gyorsabb (kis ETZ), esetleg haladó tempójú lenne (250-es ETZ lenne a mocim).
Ha legalább 2 fő jelentkezik, akkor ott leszek! Ha nem, én akkor is gurulok
Az útvonalterv közös egyeztetés után születne meg.
Várlak Benneteket szeretettel!
Ez csak természetes
Akadt, de tisztáztuk
kiszsebi írta: ↑2023.03.22. 17:18 Hali!
A lengyel barátaink szezonnyitó találkozója Pünkösdkor (2023. május 26-28 között) lesz "RELAX Központ Wiśniowa Górában".
https://www.google.com/maps/dir/Eszterg ... b1!2b1!3e0
Ha valakit érdekel, jelezze! Ha többen is összejövünk, csinál(tat)ok egy külön topikot.
Terveim szerint csütörtökön indulnánk, a Tátrában kis kanyargás után valahol aludnánk. Hazafelé is két naposra tervezem az utat, hiszen nálunk Pünkösd Hétfő is munkaszüneti nap...
Mladi!
Köszi! Meglátjuk.. Szállás elég húzós, sátram meg van.kiszsebi írta: ↑2023.05.13. 16:56amatőr írta: ↑2023.05.13. 15:13
Üdv.!
A sátoros megoldás is a panzió területe lehet?
Tisztálkodás, és egyebek azért megoldott? Nem mintha nagy igényeim lennének, de a meleg víz azért jól jön.![]()
Ez mennyibe fájna valyon?
(márminthogy nem a hidegre, vagy a medvetámadásra gondolok, hanem anyagilag)
Ja, és meddíg lehet még "nevezni" a túrára?![]()
Tobias azt mondta, sátorral "korlátlan" számban lehet menni. Arra azt mondta, hogy szinte ingyenes. Tisztálkodási lehetőség adott, közös vizesblokk van.
Azért indulás előtt két héttel illene leadnom a létszámot, de ha szállás is kéne, akkor azt jövő héten pontosítjuk. Jelenleg 2x2 ágyas szoba van fenntartva, abból az egyik foglalt.
amatőr írta: ↑2023.05.13. 15:13Üdv.!
A sátoros megoldás is a panzió területe lehet?
Tisztálkodás, és egyebek azért megoldott? Nem mintha nagy igényeim lennének, de a meleg víz azért jól jön.![]()
Ez mennyibe fájna valyon?
(márminthogy nem a hidegre, vagy a medvetámadásra gondolok, hanem anyagilag)
Ja, és meddíg lehet még "nevezni" a túrára?![]()
Üdv.!
Jelenleg úgy néz ki, hogy nem. 5 szóló és egy oldalkocsis lesz összesen, a jelenlegi tudásom szerint.
Június 22-én reggel indulunk, 26-án este érkezünk.
Ahogy ma Tóbiás mondotta volt, nem hiszem, hogy ebbe a hétvégébe az is beleférne. Viszont egy másik alkalommal simán
Nos, terv még nincs, de szívesen megnézném Déva és Vajdahunyad várát is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég