Üdv
Ádám
okHitacsi írta:Ott dolgozom,nem messzire tõled.(Gubacsi 6/c-tõl).Van egy építkezés
a Haller- Soroksári sarkán,egyszer megakartalak látogatni,mert már akkor is játszottam a gondolattal,de nem találtam meg a mûhelyt. Igaz, szorított az idõ és így nemsokat keresgéltem!!A hónap vége felé majd felugrom,de elõtte fölhívlak!
elvileg megoldhatóHitacsi írta:Apropó,szép hely!Láttam darkMz-t a Pusztavacsi kép elõtt,klassz lehet,sajna még nem jártam ott!!De,ami késik,az...(a villamos)!![]()
Bambi!Te,nem tudnál nekem hsonló paramétereket,(méretben )Alkotni a motorom és én közöttem,mint darkMZ és a motorja között van?Vagy legaláb hasonlót?Nem viccelek!!Nekem egy kicsit magas az ETZ!Mivel,csak 160 cm vagyok!
Ha,meg tudod csinálni,akkor a részleteket megbeszéljük,személyesen!!Rendben?
szép helyen jártáldarkMZ írta:http://kepfeltoltes.hu/view/081026/pusz ... es.hu_.jpg
Itt egy képecske kettõnkrõl. (makrancos moci meg én)
Én meg egy ilyen gurulást tervezek, ami egyben bejárás is lenne egy nyári túrához ha a többiek is benne lennének, ha gondolod eljössz: Szfvár-Agárd-Velence-Nadap_Lovasberény-Csákvár-Csákberény-Csókakõ-Bodajk-Bakonycsernye-Szápár-Várpalota-Csór-SzékesfehérvárdarkMZ írta:Hû, kb. ezt az útvonalat szeretném bejárni tavasszal egyszer én is.....
Jelenlévő fórumozók: Any valamint 0 vendég