kersakdave írta:figyu, az itteni fórumon található eladási hirdetéseket mennyire érdemes böngészni?
Annak a motornak az alkatrészellátása nem függ az MZ gyártól. A blokkot teljes egészében a Rotax gyártotta. A többit meg meg lehet oldani. Sok sikert a bizniszhez! Természetesen ha megvalósul akkor számítanod kell a kötelezõ jellegû képekre, élménybeszámolókra és ha lehetne kérni akkor egy túramegjelenésre. (Had csorgassuk mi is a nyálunk!)palipelso írta:Sziasztok!
Ha bárki közületek BÁRMIT tud nekem mondani az 500 ccm-es 4 ütemû ETZ-rõl, azt nagyon megköszönném!
A leginkább az érdekelne, hogy mennyire lehet hozzá alkatrészt kapni, tekintettel arra, hogy csak egy nagyon rövid ideig gyártották.
Úgy néz ki, h tudnék behozni Németországból, és egyszerûen szerelmes tudnék lenni abba a motorba (most egy japán chopperem van /Savage/, de egykor MZ-s voltam, és még most is az vagyok sztem, ezt nem lehet kinõni), de attól félek, h egyszerûen nem lehet kapni hozzá alkatrészt, és csak nyüglõdnék vele.
Nagyon köszönöm elõre is annak, aki bármi tanáccsal ellát!
Mégegyszer mondom, minden érdekel, ami ezzel a típussal kapcsolatos!
Ugyanitt: ha bárkinek eladó 251-es, 301-es vagy az új 125-ös MZ-je van eladó, keressen meg!
Írhattok ide is, de még jobb, ha e-mailt küldtök!
palipelso@gmail.com
hmmmm ha bezár akkor honnan? tudjuk,.hogy ez törvény,de ha eltünik a gyár akkor nincs aki érvényesítse.sajnos ezt a kínaiak elõszeretettel eljátszák,hogy eladnak sok szemetett,azután becsõdöltetik a céget,és egy évre rá más cégnévvel,és ugyanazzal a termékkel,aminek szintén a nevét megváltoztattják, újra piacra dobját a gagyit.természetesen,ez egy MZ,és az ázsiai befektetõk remélhetõleg nem követnek el ilyetSörtank írta:De attól hogy bezár a gyár 10 évig kötelezõ elátniuk a piacot alkatrésszel szal...
1esbe 50,2esbe 8ezres fordulatnál van 100nál(nem SI mértékegységbekuti írta:és és és õõõ.. Mennyi a vége? 120at tudja utazóba?RR_ZOZY írta: Vedd fel a hangját és küldd el nekem, utána esetleg meggondolom![]()
Vedd fel a hangját és küldd el nekem, utána esetleg meggondolomkalev írta:még mindig eladó 125ös etz-m,bõvebb infot kérésre adok.
nah hát röviden pl itt az egyik hirdetésem:judas írta:kalev írta: ha még aktuális,nekem éppenséggel van...Persze, hogy aktualis ! Ritka madar a 125-os, foleg itt...Tudnal kuldeni kepeket , informaciokat, esetleg arat? Uzletkotes eseteben el megy a barat utanna , nem problema...
kalev írta:ha még aktuális,nekem éppenséggel van...judas írta:Sziasztok ! Baratom keres a fianak egy 125-os MZ ETZ-t .Ha van elado valakinek szoljatok. A reszletekrol akkor targyalunk... Kosz elore is.
Hááát!Katya írta:Kedves MZ clubosok! volna egy ajánlatom:(mivel ahogy látom,ti egy jól összeszokott baráti team vagytok,sztem megoldható lesz/lenne):
Nekem van egy eladó 250es MZ-m (jelenleg darabokban szerelõnél,mert fõtengelyes,de van hozzá alkatrész már!!) és van még emellett sok alkatrészem és 3 dobozom.volt aki jelezte,neki csak alkatrész kell(bambi) volt aki jelezte neki csak doboz kell(motormanner) és most látom bakimate írt kell neki egy motor test ami átírható(az én motorom már járt eredetiségvizsgán és a mûszakija is jó 2009.novemberig). Nos miért nem csináljuk azt,hogy mindenkinek jó legyen,hogy együtt kialkudunk közösen egy árat,ami mindenkinek jó lenne,és ezért Ti közösen elvisztek mindent és egymás között felosztjátok???
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég