Picimokuska írta:110-ért van, ezt mondta ma a tulaj. Helyileg Pápán lenne, pontosan nem tudom hány km van benne, de nem sok. Képet próbálok kérni. Ha van további infó, szólok mindenképpen!
Köszönöm

ghostrider írta:Ha a zsebedben a rávaló és tényleg MZ-t akarsz, akkor írj egy listát a szóba jöhetõ vasakról, vedd elõ a telefonod és hívogasd õket (lehetõleg elõször a legközelebbit próbáld), próbáld ki amelyik tetszik és vedd meg ha jónak tûnik.Norbedlee írta:Márkatársak!
Nincs valmelyk klubtagnak eladó 250-es (de ha nagyon jó esetleg kis etz)??? mert már lassan bekattanok Mz nélkül és még a tél be állta elõtt szertnék egyet vásárolni... legyen jó állapotú, és papírokkal rendelkezzen......akinek van vagy tud az írjon: norbedlee@vipmail.hu
Én is így csináltam és meg is vettem a második gépet (ami persze nem volt makulátlan, de látszott rajta hogy szerették). Ha valami gyárinak tûnik és csillog-villog, az sem biztos hogy az (utángyártott cuccok, szakszerûtlen szerelés...stb), viszont a jelenlegi helyzeted egy régi cimborámmal annak idején jól megfogalmaztuk...
...biciklivel nem lehet motorozni![]()
Szóval vegyél már egyet, na...![]()
Üdv. Ghost
Ha a zsebedben a rávaló és tényleg MZ-t akarsz, akkor írj egy listát a szóba jöhetõ vasakról, vedd elõ a telefonod és hívogasd õket (lehetõleg elõször a legközelebbit próbáld), próbáld ki amelyik tetszik és vedd meg ha jónak tûnik.Norbedlee írta:Márkatársak!
Nincs valmelyk klubtagnak eladó 250-es (de ha nagyon jó esetleg kis etz)??? mert már lassan bekattanok Mz nélkül és még a tél be állta elõtt szertnék egyet vásárolni... legyen jó állapotú, és papírokkal rendelkezzen......akinek van vagy tud az írjon: norbedlee@vipmail.hu
igen a külsõ az csak másodlagos, azon könnyen lehet segíteni....de sajna nekem nincs sok idõm arra h hónapokig álljon szervizben, mert minden Mz-re költeni kell vmit az biztos mert csak 20 éves motorok lassan...nem tudom ez nem a reklám hellye de néztem egye mocit igaz kicsit húzos az ára, és nem láttam személyesen de nem tudom h mi a véleményetek róla?tigris írta:Szerintem inkább vegyél ránézésre nem olyan csilli-villi motort olcsóbban és rakasd rendbe Bambi Meterrel,minthogy vegyél egy csilli villit drágábban,hogy utána azt rakathasd rendbe
Hát az a jó ebben h motor van csak nem tudom h melyk legyen. mert mindnek van hiányossága, egyiknek kevesebb a másiknak több.......bár egy közel 20 éves motortól ez egész jóGyurm@ írta:Az attól függ hogy mit kell és mi az amit még meg akarsz csináltatni ha nincs motor akkor nincs is mirõl beszélni...Norbedlee írta:Ez a Bambi mesterrel való felújítás engem is érdekelne ( majd hamarosan) és ez kb mennyibõl jönne ki? (tudom hogy sok mindentõl függ, de úgy általában?) bár lehet hogy az illetékest kellene kérdezni?
Az attól függ hogy mit kell és mi az amit még meg akarsz csináltatni ha nincs motor akkor nincs is mirõl beszélni...Norbedlee írta:Ez a Bambi mesterrel való felújítás engem is érdekelne ( majd hamarosan) és ez kb mennyibõl jönne ki? (tudom hogy sok mindentõl függ, de úgy általában?) bár lehet hogy az illetékest kellene kérdezni?
Túl szigorú vagy!Lacibá motorjával pl mi bajod van?Szerintem igy képrõl nézve nagyon is jónak tûnik.Bár nekem a fejidom nem tetszik de ez az egyéni véleményem.Egyébként nagyon szép az a motor.Norbedlee írta:igen néztem õket, de nem nagyon tetszenek, de a subee-é érdekelt volnabluerider írta: Az eladó rovatban van kettõ is!![]()
igen néztem õket, de nem nagyon tetszenek, de a subee-é érdekelt volnabluerider írta:Az eladó rovatban van kettõ is!Norbedlee írta:Vlaki nem tud eladó jó állapotú nagy Etz-t? vlami ismerõstõl? haverjától? nagyon fontos lenne mert én már nagyon régen keresek.....vagy én vagyok túl szigorú?
Ez a Bambi mesterrel való felújítás engem is érdekelne ( majd hamarosan) és ez kb mennyibõl jönne ki? (tudom hogy sok mindentõl függ, de úgy általában?) bár lehet hogy az illetékest kellene kérdezni?zsakfos írta:Reménytelen és egyben felesleges ilyenre várnod.Csak csalódni fogsz.Jó drágán rádsóznak majd egy gépet aztán csak akkor jössz rá hogy nem gyári ha megvan az elsõ baj.Gondolj bele. A legfiatalabb gép is már majd 20 éves.Kicsi az esélye hogy még nem kellett bontani.Ráadásul nem is tudod szemre megmondani hogy bontatlan ha szakszerûen csinálták.Vegyél egy olcsóbb papiros gépet azt mondjuk Bambival tetesd rendbe és sokáig jó kis motorod lesz.Ráadásul pénzed is marad ha esetleg késõbb baj van.RR_ZOZY írta: Lóttó 5-ös kategória az ma már.........
Reménytelen és egyben felesleges ilyenre várnod.Csak csalódni fogsz.Jó drágán rádsóznak majd egy gépet aztán csak akkor jössz rá hogy nem gyári ha megvan az elsõ baj.Gondolj bele. A legfiatalabb gép is már majd 20 éves.Kicsi az esélye hogy még nem kellett bontani.Ráadásul nem is tudod szemre megmondani hogy bontatlan ha szakszerûen csinálták.Vegyél egy olcsóbb papiros gépet azt mondjuk Bambival tetesd rendbe és sokáig jó kis motorod lesz.Ráadásul pénzed is marad ha esetleg késõbb baj van.RR_ZOZY írta:Lóttó 5-ös kategória az ma már.........Jumper írta:Szia!
Köszi a segítséget, de egy kicsit drágállom. Ennyi pénzért, már elvárható lenne, hogy még fel se fúrják. Teljesen bontatlan gyári gépet szeretnék. Tudom, hogy ilyet nagyon nehéz találni, de reménykedek.
Köszi!
Tamás
Lóttó 5-ös kategória az ma már.........Jumper írta:Szia!
Köszi a segítséget, de egy kicsit drágállom. Ennyi pénzért, már elvárható lenne, hogy még fel se fúrják. Teljesen bontatlan gyári gépet szeretnék. Tudom, hogy ilyet nagyon nehéz találni, de reménykedek.
Köszi!
Tamás
Szia.Jumper írta:Sziasztok!
Még mindig keresek MZ ETZ 250 vagy 251-es mocit.
Csak nagyon jó, gyári állapotúak érdekelnek. Kevés km-errel, lehetõleg olyan, ami nem volt felújítva.
Sérülésmentesen, gyári festéssel. Egy szó mint száz újszerû állapotú mocit keresek.
Ajánlatokat a 20/498-2586-os telefonra várok.
Köszi!
Szisztok!
Tamás
molcsaba írta:A kipufogó a standardon egyenes, a de-lux-on van benne egy "törés".
Egyszer már ment ezen a polémia, s bevallom akkor sem jutott a dolog elõrébb bennem. Sz'al az enyém forgalmi szerint de luxe. Fordmérõs és dobfékes 84-ben voltak ilyenek, erre tán Tigris és/vagy Gyurm@ világított rá ha jól tévedek. Addig abban a hitben voltam h az enyém is gyárilag fordmérõ nélküli lehetett és utólag faragták át. Most akkor tényleg mi is van valójában? Wetzla a tiéd számomra egyértelmûen standard, elvben az hogy a forgalmib mit írtak, nem (mindíg) lenne mérvadómolcsaba írta:Szia Zozy!
Épp a kérdésed feltevésekor szerkesztettem be a két képet. Ettõl még semmiben sem vagyok biztos, de valószínü, hogy a de-lux kivitel tárcsafékes. A Tied biztos, hogy delux? Mibõl derül ez ki?
Légy jó!
Csaba!
Szia Csaba!molcsaba írta:Elõl tárcsafék van a de lux kivitelen, és természetesen a fordulatszám mérõ.
Hello!Jumper írta:Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide illõ a kérdésem, de hátha. MZ-k terén egyenlõre nagyon kezdõ vagyok, légyszi nézzétek el nekem. Pótolni fogom a hiányosságaimat. Most szeretnék venni egy ETZ-t. A hirdetésekben több motor neve mellett ott áll a DE LUXE kiegészítés. Pontosan mit takar ez a 250-es és 251-es ETZ-nél?
Köszi!
Jumper
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég