Eladó Mz 150ccm Etz keresnék lehetõleg Tolna megyében! Ha van valakinek írjon a sortank@gmail.com címre és repülök is érte

Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Én is láttam már 250-es ETz-t 135-ért, megnéztük, k***a szép volt, de mint utóbb kiderült jól állt neki a távolság. Addig volt jó amig a motor be nem indult.kosian írta:Kinéztem most egy 85-ös 250-es Mz-t. 130.000-ért árulja a fickó, de nagyon pöpec állapotban van. Blokkpolír, számla a hengerfúrásról, csilli-villi. Szerintetek megér ennyit ha tényleg rendben van? Azt írja, hogy a legjobb
barátjának is el merné adni nyugodt szívvel...
Igen, mert szezonális áron adja, de z25z írását feltétlenül olvasd elkosian írta:Kinéztem most egy 85-ös 250-es Mz-t. 130.000-ért árulja a fickó, de nagyon pöpec állapotban van. Blokkpolír, számla a hengerfúrásról, csilli-villi. Szerintetek megér ennyit ha tényleg rendben van? Azt írja, hogy a legjobb barátjának is el merné adni nyugodt szívvel...
Messzirol jott ember azt mond amit akar.....meg kell nezni, meghallgatni kiprobalni stb...van valahol egy leiras arrol (kis help), hogy mit nezz at egy motor vasarlasakor...kosian írta:Kinéztem most egy 85-ös 250-es Mz-t. 130.000-ért árulja a fickó, de nagyon pöpec állapotban van. Blokkpolír, számla a hengerfúrásról, csilli-villi. Szerintetek megér ennyit ha tényleg rendben van? Azt írja, hogy a legjobb barátjának is el merné adni nyugodt szívvel...
és müszaki vagy valmi iesmi??? de ha nincsrajta müszaki vagy nincs forgalomba akkor menyibe kerülne forgalomba helyezni?? elöre is köszhexan írta:Van egy 125 ETZ-m Gyári állapotban csörgésmentesen, 19ezer kilóméterrel, 1988 kiadással.
Van hibája is. Mégpedig a biztosítéktáblájának az összes biztitartó füle letörött. Ez bizony cserés. Ezenkivûl semmi más baja,hibája hiányossága nincs.Én már valószínû nem fogom használni rendszeresen. Ezért eladnám.Érdemes meghalgatni , hogyan szól a motorja. Szerintem semmit sem változott az évek során. Egy öreg szerelõ, kb 70 éves azt mondta: Ez új motor, csak nem raktárban, hanem nálam volt eldugva.
Ha valakit érdekel egy gépsárkány írjon mailt A hexan@ citromail.hu-ra
UI:
Elõl még a gyári gumi van!!!
Szia!Norbedlee írta:Már vki ajánlotta nekem Rorik mociját...akkor csak nem lehet annyira rossz.
Csak a kinézete nem annyira jön be( tudom azon lehet segíteni, nem aszerint kell motort venni)
Bár most, hogy jobban megnézem nem vészes, sõt...
Hol található?
Még nem eladó a gép, csak az árára voltam kíváncsi!:) Ha eladó lesz majd lehet rá licitálni:)Norbedlee írta:Helló Papszi!
Engem érdekelne az Mz-d!
irj privire megbeszéljük!
norbedlee@vipmail.hu
Üdv!Norbedlee írta:Köszi hogy elmondod a véleményed, egyébként nem vagyok eleresztve, csak nagyon régóta gyûjtök egy Mz-re!
Egyébként egy "olyannal" mint a tieddel meg is elégednék!![]()
Azt hogy kiváló azt pedig úgy értettem, hogy legyen: papírja, jó állapotú, ne a szabadba tárolják....stb.
azt tudom, hogy tökéletes nincs..(sajna)
Azért nem csinálom meg magamnak, mert egyrészt nem is értek hozzá annyira.
Ha már a használat is szóba került nekem "csak arra" kellene hogy motorozzak vele, túrákra járjak, tehát öröm motorozásra.
mindenféleképpen 250ccm-s Etz-t akarok!
Várom az észrevételeket!
Sziasztok!
Elég jól el vagy eresztve ha "csak kiváló" kell, mellesleg olyat biztos hogy nem veszelNorbedlee írta:Sziasztok!
Keresek 250,251-es Etz-t, csak kiváló, jó állapotút, papírokkal!
aki tud az írjon és küldjön képet!
köszi
email: norbedlee@vipmail.hu
Jóval kevesebb mint ETZ-bõl......de azért akkora ritkaságszámba nem megy (még).....Ottomotor írta:Licitálnak a motoromra. Több érdeklõdõ van. Ki gondolta volna, mindenki alkudna. A 250/1-es nem ETZ. Igaz, hogy ebbõl a tipusból kevés van?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég