[/quot
[/quotMég nem tom,de hétvégén szétszedem,aztán majd többet látok ha minden igaz

[/quot
[/quot

ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver!
 <-----------------------
 <-----------------------
Nekem is ez a gyanúm mivel rendesen megvan húzva a cucc!sunbim írta:Vagy a lengőkar szilentek szopósodtak ki, vagy a lengőkar tengely. Ha! meg van húzva rendesen az anya, ahogy Gaben mondta.
 Na mindegy jövőhéten összemázolom a rávalót
 Na mindegy jövőhéten összemázolom a rávalót  aztán a lánckerkekkel,lánccal együtt csere!Olyan jó,mindig van mire költeni,unalmas is lenne az élet!
  aztán a lánckerkekkel,lánccal együtt csere!Olyan jó,mindig van mire költeni,unalmas is lenne az élet!  
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

conus írta:meg vannak húzva rendesen a szilenteknél a csavarok?

<-----------------------
 <-----------------------

Mikor összepakoltam,felbakolva beinditva egyesbe járattam,néztem minden okés-e?Nos ekkor vettem észre,hogy a lengővilla a tengelynél alaposan kotyog
  Mikor összepakoltam,felbakolva beinditva egyesbe járattam,néztem minden okés-e?Nos ekkor vettem észre,hogy a lengővilla a tengelynél alaposan kotyog  Na itt az újabb feladat, ez miként orvosolható?
 Na itt az újabb feladat, ez miként orvosolható?
6204festékes írta:Nos ki tudna segiteni valaki,a pereggyes hátsólánckerék csapágymérettel?Jó lenne holnap összehoznom

sunbim írta:Az nem lehet, mert a fék a jobb oldalon van, az első is és a hátsó is!festékes írta: Próbáltam Druszám,nem találtam,de nem lehetetlen hogy én vagyok a balfék!Azért még rágyúrok az ügyre köszi

Az nem lehet, mert a fék a jobb oldalon van, az első is és a hátsó is!festékes írta:Próbáltam Druszám,nem találtam,de nem lehetetlen hogy én vagyok a balfék!sunbim írta:Laci!
Nincs benne a szerelési leírásban? ... A főoldalon vannak letöltések, biztosan van pereggyesre is üzemeltetési utasítás, mintha láttam volna. Azt letöltöd , kitömöríted, és hitelesen rendelkezésedre áll az infó.Druszám
Azért még rágyúrok az ügyre köszi

Próbáltam Druszám,nem találtam,de nem lehetetlen hogy én vagyok a balfék!sunbim írta:Laci!
Nincs benne a szerelési leírásban? ... A főoldalon vannak letöltések, biztosan van pereggyesre is üzemeltetési utasítás, mintha láttam volna. Azt letöltöd , kitömöríted, és hitelesen rendelkezésedre áll az infó.Druszám

hello punis, ez tökös volt!punisher írta:Ne haragudj de ez az adás-vételbe tartozik!

Druszám
  Druszám 

Akkor nem lessz jó :s na mind1 köszi akkor marad a DID 428hcsikin írta:A 125/150 ES/TS -eken volt 420as lánc, kistézéken és az összes 250-en 428-as van.

Kösz de lehet leszz még 1 láncom eredeti ddr :d egyik ismerősöméknél padláspakolás lessz és a faterja nagy mz-s volt annak idelyén vannak elrejtett kincsek azon a padláson :d Mongyuk ő ts-t hajtott azonos a láncméret a tz-vel?KILL3R etz írta:Van hozzá. Nekem ugyanez van fent. Jó választás!

Jah adnak hozzáz25z írta:minek akarsz patentszemet hozza? nem jo az amit vele adnak?

Hmm akkor vagy elszámoltam vagy rosszul emlékszem meglesem holnap.KILL3R etz írta:A gyári az 19. 251-nek volt 21-es.

Ha jól emlékszem 21-es van fent de mongyuk az a gyári érték.KILL3R etz írta:Igen 130 szemes elég. 16-21 es lánckerékig biztosan.

Jól tudom hogy 130 szemes kell? Mofakerben olvasom láncoknál ez szerepel"1/2x5/16 130t" ez lenne a mérete? az nem baj ha egy kicsivel drágább legalább nem lesz vele egy ideig bajom az lenne a célKILL3R etz írta:nova!
428-as típusú lánc kell rá. DID-et tudom ajánlani. Igaz hogy 2x annyi mint egy cseh, de 6000 km alatt rá se kellett néznem. Csak fújkálom szorgosan...
Ha DID akkor 428H.

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

](./images/smilies/eusa_wall.gif) )
   )

<-----------------------
 <-----------------------
 de jobban igénybe veszi a láncot.
 de jobban igénybe veszi a láncot.
csdani írta:Szevasztok!
Nagy ETZ-re nincs vkinek 22-es lánckereke kölcsönben a Tatabánya-Székesfehérvár-Veszprém vonal közelében. Nekem most 21-es van a 251/300-amon, és kíváncsi vagyok, hogy viszi-e. Egyedül biztos vinné, de 2 személy+csomag már bizonytalanabb.
Köszi

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég