Nem sok kép készült , és itt nézhetitek meg . https://plus.google.com/photos/10906840 ... 4PJw-XMlAE
Holnap Polgárdi börzére megyek:-)sunbim írta:Jó gurulást srácok!
Mára sajnos elfoglaltságom van.
Jaja, biztos nem ez volt az utolsó!
Akár még holnapra is szerveződhet valami. Gexxx,M-tom,Zsebi Dodiék, ?
Asszon` maratonozik a Velencei tó körül, ki tudnék venni egy nap szabit az építkezésből.
Kéne menni....Dénes írta:Jaj ne rinyáljatok. Le kell mondani a programot és kész. Motorozás van!
A hétvége nekem sajnos kilőveDénes írta:Sziasztok!
Ezúton szeretnék mindenkit meghívni egy laza nyárzáró gurulásra most szombatra. A program a következő:
Bicske-Tesco 11:00 (szombat) - Találkozunk!
Innen elmotorozunk Csákvár érintésével Csókakőre. Csákváron rövid pihenő (kávé, kóla stb.), majd a Csókakői vár tövében tábortűz mellett beszélgetünk és sütögetünk.
MZ-vel -sőt motorral- való érkezés nem feltétel. Gyertek minél többen, és hozzatok sütnivalót. Aki jönne, az kommentbe jelezze...csak hogy lássuk.
Üdv: Dénes
Nem. Mint utóbb kiderült, az már akkor meg lehetett repedve, amikor elmentünk a túrára.kiszsebi írta:
Lehet, hogy itt repedt el a csapágykosár is![]()
Lehet, hogy itt repedt el a csapágykosár isMiklós_88 írta:...Egy görbült lábtartón kívül más baj nem lett...
Miki.Miklós_88 írta:
.... Nekem működött az esőruhám, (estem is benne egy kicsit), ...
Ez a túra átment már a második napon egyfajta teljesítmény túrába. Ami vizet Zsaki videóján láttok, az még a fasorban sincs. Nekem működött az esőruhám, (estem is benne egy kicsitsunbim írta:
A link működik!
Köszönjük Miklós a képeket. A kép aláírásokat főképp! Nem hiszem el hogy egy órányi napsütés sem volt. Ez pech.![]()
De az élmény biztosan kárpótol titeket!
Gratula Uraim a túrához!!Szép helyeken jártatok.
Hát, akkor enyém a sermladi írta:Zsaki és Árpi nem kapnak sört, sőt ők tartoznak nekem mert, elrontották a játékom.
Hiába, van akire még a nap is máshogy süt.Dénes írta:Most gyönyörű idő van errefelé. Tapad az aszfalt.![]()
Bocsánatmladi írta:Zsaki és Árpi nem kapnak sört, sőt ők tartoznak nekem mert, elrontották a játékom.
Köszönjük, hogy csatlakoztatok és feldobtátok azt az "egyhangúságot" amelyet egymással élünk meg egy-egy gurulás alkalmával!Action írta:Kész lett a motorom ,és ezt gyorsan ki is próbáltam
Ügyeskedik
Dehogynem volt.A második és az ötödik nap nagyjából vizmentesnek mondható volt,csak pár órát esett azokon a napokon és az sem volt nagy.Viszont a harmadik és a negyedik nap az durva volt.Iszonyat mennyiségű vizet kaptunk a nyakunkba mindkettő napon.Viszont ahogy irod is,az élmény kárpótolt minket.sunbim írta:Nem hiszem el hogy egy órányi napsütés sem volt. Ez pech.![]()
A link működik!Miklós_88 írta:Gondoltam teszek fel pár képet az Olaszországi túránkról.
Remélem működni fog a link.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... e48becf231
Üdv.: Miklós_88
Remélem pizzát nem kértél!Alfa írta: Kranj felé feltévedtünk egy offroad szakaszra, murvás- földes út a sziklába vájva fasza lejtéssel és sok visszafordítóval, itt meg is kellett állni féket hűteni.
Grat és köszönjük a képeket:-)Alfa írta:Pár helyen kereszteztétek a mi útvonalunkat is![]()
Tuti visszamegyünk még, a 99%át nem láttuk az országnak![]()
Itt vannak a mi képeink is:
https://plus.google.com/u/0/photos/1003 ... -rDV3PDGYA
A 3 szerelés: lánckenés, helyzetjelző eltört saruja + cellazárlatos akksi, első lámpa rögzítő rugójának szervize.
Útvonal: Murasztmárton, Ljubljana, Jesolo (Gorizián át). Na eddig minden rendben ment. Utána Kranj felé feltévedtünk egy offroad szakaszra, murvás- földes út a sziklába vájva fasza lejtéssel és sok visszafordítóval, itt meg is kellett állni féket hűteni. Ezután Fonyód a következő állomás, majd vééégre itthon
Ne is mond. Egyébként nagyon szép helyeken jártunk. Ide még vissza fogok menni biztosan.gesszti írta:Egy kis napsütés rátok fért volna...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég