Gurulások
- Dénes
- fi#azsoké
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Re: Gurulások
Jó volt, várjuk Yofo képeit. 

Ott voltam,nagyon jó volt,itthon vagyok!!!!!!
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Jó gurulást srácok!
Mára sajnos elfoglaltságom van.
Jaja, biztos nem ez volt az utolsó!
Akár még holnapra is szerveződhet valami. Gexxx,M-tom,Zsebi Dodiék, ?
Asszon` maratonozik a Velencei tó körül, ki tudnék venni egy nap szabit az építkezésből.
Mára sajnos elfoglaltságom van.
Jaja, biztos nem ez volt az utolsó!
Akár még holnapra is szerveződhet valami. Gexxx,M-tom,Zsebi Dodiék, ?

Asszon` maratonozik a Velencei tó körül, ki tudnék venni egy nap szabit az építkezésből.

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- Dodi
- Safety Car
- MZ-d típusa: ES 250/2 '72
2009.-ben vagy10.-ben még novemberben is gurultunk egyet a velencei-tó körül.
Talán Bambi,Sunbim-ék,"Young-boys"/lemorzsolodott mint kukorica Jancsi/emlékeznek rá...
Kicsit hideg volt de gyönyörű napsütés,beöltözve nem fáztunk.Az érdi Luk-oilkútnál találkoztunk.
Egyébként még a lepencei kanyargós és az azt követő pilismaróti dunaparti sütögetés is hagyományőrzőként a tervben van.
Talán Bambi,Sunbim-ék,"Young-boys"/lemorzsolodott mint kukorica Jancsi/emlékeznek rá...
Kicsit hideg volt de gyönyörű napsütés,beöltözve nem fáztunk.Az érdi Luk-oilkútnál találkoztunk.
Egyébként még a lepencei kanyargós és az azt követő pilismaróti dunaparti sütögetés is hagyományőrzőként a tervben van.
Trophy 250 UIT-200
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Amíg 10-15 fok van lehet menni. Megyünk még az ősszel gurulgatni szerintem. Ki kell írni, ha van terv.
- m-tom
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 Honda CB450S
Kéne menni....Dénes írta:Jaj ne rinyáljatok. Le kell mondani a programot és kész. Motorozás van!

De csak a nyarat zárjuk, a szezont még neee.....

Viszont lehet, hogy ennyire spontán nem mindenki tudja átszervezni a hétvégéjét.... én is jobban örülnék egy másik alkalomnak, mert menni szeretnék....

- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Jaj ne rinyáljatok. Le kell mondani a programot és kész. Motorozás van! 

- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
máá facén jeleztem, nekem a vasárnap lenne csak jó 

MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
A hétvége nekem sajnos kilőveDénes írta:Sziasztok!
Ezúton szeretnék mindenkit meghívni egy laza nyárzáró gurulásra most szombatra. A program a következő:
Bicske-Tesco 11:00 (szombat) - Találkozunk!
Innen elmotorozunk Csákvár érintésével Csókakőre. Csákváron rövid pihenő (kávé, kóla stb.), majd a Csókakői vár tövében tábortűz mellett beszélgetünk és sütögetünk.
MZ-vel -sőt motorral- való érkezés nem feltétel. Gyertek minél többen, és hozzatok sütnivalót. Aki jönne, az kommentbe jelezze...csak hogy lássuk.
Üdv: Dénes

Viszont valaki tényleg vigyen sütnivalót Dénesnek, hogy neki is legyen

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Ezúton szeretnék mindenkit meghívni egy laza nyárzáró gurulásra most szombatra. A program a következő:
Innen elmotorozunk Csákvár érintésével Csókakőre. Csákváron rövid pihenő (kávé, kóla stb.), majd a Csókakői vár tövében tábortűz mellett beszélgetünk és sütögetünk.
MZ-vel -sőt motorral- való érkezés nem feltétel. Gyertek minél többen, és hozzatok sütnivalót. Aki jönne, az kommentbe jelezze...csak hogy lássuk.
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Én akkor is megyek ha esik! Megint taxival megyek! 

A lepényhal megy elöl, a remény hal meg utoljára!
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Ha nem esik holnap reggel az eső, 10 körül elindulunk Örkénybe Máté fiammal. Megnézzük az idei utolsó MZ Kupát...
Valaki esetleg?
Valaki esetleg?
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
,,Tiszteld a múltat,hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."
- szketo
- nagy ETZ-s
Kedves Miklós !
örülök hogy összeállt a gép !
Hurrá !
Pénteken megjáratjuk!
Üdv: Kóbri
örülök hogy összeállt a gép !
Hurrá !
Pénteken megjáratjuk!

Üdv: Kóbri
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 (300) Deluxe
Nem. Mint utóbb kiderült, az már akkor meg lehetett repedve, amikor elmentünk a túrára.kiszsebi írta:
Lehet, hogy itt repedt el a csapágykosár is![]()
Még szerencse, hogy nem valamelyik hágón adta meg magát a dolog.
Azóta, hogy Bambi megcsinálta a motorom, megint olyan csendes a blokk, hogy a legnagyobb gondom a súbertű pici zörgése.

Szombaton ki is próbáltam a frissen összerakott blokkot, és kijelenthetem, nagyon jó lett.
Megkerültem többek között a Velencei tavat is, utassal, és minden helyzetben jól vizsgázott a motor.
Még a fogyasztás is bőven 5 liter alatti. Innentől jöhet az Őrség!
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Lehet, hogy itt repedt el a csapágykosár isMiklós_88 írta:...Egy görbült lábtartón kívül más baj nem lett...

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- szketo
- nagy ETZ-s
Üdv Márkatársa!
Nálam sajnos nem úgy működnek a dolgok,mint nálatok hogy megtervezem a túrát,és minden egyes mozzanatát.Hanem felnéztem az égre...jéé süt a nap,szép az idő,előszedtem a moci és hajrá!..Na jó,,,picit tervezgettem.A család busszal,én meg ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva.....Oké....ez nem egy Olasz kiruccanás volt igaz,de jó esett.

Bocsánat de, nem tudom megfordítani a képet ,talán átméreteznem kellene?..Máshol normálisan áll.
Nálam sajnos nem úgy működnek a dolgok,mint nálatok hogy megtervezem a túrát,és minden egyes mozzanatát.Hanem felnéztem az égre...jéé süt a nap,szép az idő,előszedtem a moci és hajrá!..Na jó,,,picit tervezgettem.A család busszal,én meg ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva.....Oké....ez nem egy Olasz kiruccanás volt igaz,de jó esett.

Bocsánat de, nem tudom megfordítani a képet ,talán átméreteznem kellene?..Máshol normálisan áll.
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Semmi extra körülmény nem volt.
Mentünk szép lassan az erdei szerpentinen, aztán az egyik balos kanyarban rámentem a fehér iszapra, amit a víz lesodort fentebbről. Nem emiatt estem el, hanem azért, mert nem tudtam azon a taknyon bekanyarodni.
Annyit tudtam csinálni, hogy fékeztem amennyire lehetett, aztán szép gyalogtempóban egyenesen nekimentem az út magasított szegélyének, és a motorral együtt eldőltem jobbra. Pedig azt hittem, meg tudok állni addigra. De nem.
Egy görbült lábtartón kívül más baj nem lett.Még vissza sem kellett görbíteni, mert nem zavart a vezetésben. (Azóta javítva lett) A festés sem jött le sehol. A bal térdem viszont jól nézett ki másnapra, hiába volt rajtam térdvédő. (Akkor lett volna necces, ha nincs rajtam.)
Annyi következtetést vontam le a dologból, hogy ha legközelebb ilyen esőben kell erdőben mennem, inkább tolni fogom a motort. Azok az iszap átfolyások alattomosak voltak nagyon.
Mentünk szép lassan az erdei szerpentinen, aztán az egyik balos kanyarban rámentem a fehér iszapra, amit a víz lesodort fentebbről. Nem emiatt estem el, hanem azért, mert nem tudtam azon a taknyon bekanyarodni.
Annyit tudtam csinálni, hogy fékeztem amennyire lehetett, aztán szép gyalogtempóban egyenesen nekimentem az út magasított szegélyének, és a motorral együtt eldőltem jobbra. Pedig azt hittem, meg tudok állni addigra. De nem.
Egy görbült lábtartón kívül más baj nem lett.Még vissza sem kellett görbíteni, mert nem zavart a vezetésben. (Azóta javítva lett) A festés sem jött le sehol. A bal térdem viszont jól nézett ki másnapra, hiába volt rajtam térdvédő. (Akkor lett volna necces, ha nincs rajtam.)
Annyi következtetést vontam le a dologból, hogy ha legközelebb ilyen esőben kell erdőben mennem, inkább tolni fogom a motort. Azok az iszap átfolyások alattomosak voltak nagyon.
- sunbim
- operatőr
Miki.Miklós_88 írta:
.... Nekem működött az esőruhám, (estem is benne egy kicsit), ...
Esni nem szégyen!
Ugye? Mennyit felfog az a 0.5mm rétegvastagság?? Hihetetlen milyen pihepuha lesz tőle az aszfalt.

Én mióta az MZ megvan úgy érzem, estem-keltem. A motoros az ilyen, esik,kelik.

Esőben ez bármely másodpercben összejöhet ha valahova időre kell menni.
"Esőruha,, : Jjja, ez találó mert esőben nagyobb az esély az esésre. Ahogy Gexxx megmondta V.G.IV.-en péntek este.

És 1ébként mi történt?

Mondjuk én már ,,kipróbáltam,, már a balfasz eséstől a vagányan OOOO-dit oldalról telibatalálós esést is.

Holtáig tanul az Mber ! ...
...az MZ-s.
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Ez a túra átment már a második napon egyfajta teljesítmény túrába. Ami vizet Zsaki videóján láttok, az még a fasorban sincs. Nekem működött az esőruhám, (estem is benne egy kicsitsunbim írta:
A link működik!
Köszönjük Miklós a képeket. A kép aláírásokat főképp! Nem hiszem el hogy egy órányi napsütés sem volt. Ez pech.![]()
De az élmény biztosan kárpótol titeket!
Gratula Uraim a túrához!!Szép helyeken jártatok.

Amint lesz egy kis időm, írok túra beszámolót is a tavalyihoz hasonlóan.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Hát, akkor enyém a sermladi írta:Zsaki és Árpi nem kapnak sört, sőt ők tartoznak nekem mert, elrontották a játékom.

RBiker profil
RBiker profil
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Hiába, van akire még a nap is máshogy süt.Dénes írta:Most gyönyörű idő van errefelé. Tapad az aszfalt.![]()
Érezzétek jól magatokat, és döntögessetek helyettünk is!
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Bocsánatmladi írta:Zsaki és Árpi nem kapnak sört, sőt ők tartoznak nekem mert, elrontották a játékom.

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
-
- Simsonos
Köszönjük, hogy csatlakoztatok és feldobtátok azt az "egyhangúságot" amelyet egymással élünk meg egy-egy gurulás alkalmával!Action írta:Kész lett a motorom ,és ezt gyorsan ki is próbáltam
Remélem azért jól éreztétek magatokat!
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Kész lett a motorom ,és ezt gyorsan ki is próbáltam ,elmentünk az Ajkai "kemény" legényekkel motorozni pár kép!
https://plus.google.com/photos/10169343 ... banner=pwa
https://plus.google.com/photos/10169343 ... banner=pwa
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Zsaki és Árpi nem kapnak sört, sőt ők tartoznak nekem mert, elrontották a játékom. 

- zsakfos
- A révész
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Ügyeskedik

Kavicsoszlopot épít, mert az jó

RBiker profil
RBiker profil
- zsakfos
- A révész
Sajnos nem volt választásunk,menni kellett.Az első nagy eső az amúgy is úton ért minket,szóval ott sem igazán tudtunk mást csinálni,mint továbbmenni.
Sokszor mentem már esőben,de bevallom ennyi vizet még nem kaptam a nyakamba.
Senki nem úszta meg közülünk,bármilyen hiperszuper szerelése volt,talán a mérték ami esetleg különböző volt,de valamilyen szinten mindenki beázott.
Ettől függetlenül rákellett döbbennem hogy milyen szar szerelésem van,úgyhogy már most adom a tippeket a családtagok felé a karácsonyi ajándékokat illetően
Ja tényleg.Van valakinek ajánlása kipróbált frankó esőruha illetve vízálló motoros csizmát illetően?
Ami nálam nagyon jól szuperált a legnagyobb esőben is az a kesztyűm:
a shoxnál vettem tavaly DIFI márkájú
Sokszor mentem már esőben,de bevallom ennyi vizet még nem kaptam a nyakamba.
Senki nem úszta meg közülünk,bármilyen hiperszuper szerelése volt,talán a mérték ami esetleg különböző volt,de valamilyen szinten mindenki beázott.
Ettől függetlenül rákellett döbbennem hogy milyen szar szerelésem van,úgyhogy már most adom a tippeket a családtagok felé a karácsonyi ajándékokat illetően

Ja tényleg.Van valakinek ajánlása kipróbált frankó esőruha illetve vízálló motoros csizmát illetően?
Ami nálam nagyon jól szuperált a legnagyobb esőben is az a kesztyűm:
a shoxnál vettem tavaly DIFI márkájú
- gesszti
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ TS 250 standard
Zsaki, ez nagyon durva... (mármint a víz a videón...)
Én lehet, hogy papírkutya vagyok, de ilyen esőben tuti nem mentem volna egy métert se.
Mi elég sokat sakkoztunk az időjárással az Alpok túra előtt, mire eldőlt a végleges időpont. A wetter.at előrejelzése bizonyult a legpontosabbnak. Mondjuk az is tény, hogy többtagú csapatnál nehéz az időponttal variálni az egybeeső szabadidő miatt.
Én lehet, hogy papírkutya vagyok, de ilyen esőben tuti nem mentem volna egy métert se.
Mi elég sokat sakkoztunk az időjárással az Alpok túra előtt, mire eldőlt a végleges időpont. A wetter.at előrejelzése bizonyult a legpontosabbnak. Mondjuk az is tény, hogy többtagú csapatnál nehéz az időponttal variálni az egybeeső szabadidő miatt.
- zsakfos
- A révész
Dehogynem volt.A második és az ötödik nap nagyjából vizmentesnek mondható volt,csak pár órát esett azokon a napokon és az sem volt nagy.Viszont a harmadik és a negyedik nap az durva volt.Iszonyat mennyiségű vizet kaptunk a nyakunkba mindkettő napon.Viszont ahogy irod is,az élmény kárpótolt minket.sunbim írta:Nem hiszem el hogy egy órányi napsütés sem volt. Ez pech.![]()
- sunbim
- operatőr
A link működik!Miklós_88 írta:Gondoltam teszek fel pár képet az Olaszországi túránkról.
Remélem működni fog a link.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... e48becf231
Üdv.: Miklós_88
Köszönjük Miklós a képeket. A kép aláírásokat főképp! Nem hiszem el hogy egy órányi napsütés sem volt. Ez pech.

De az élmény biztosan kárpótol titeket!
Gratula Uraim a túrához!!

- gesszti
- bajnok
Közben elkészült az első nap videója is.
http://youtu.be/QSAsDucu8QA
A motoros videók alá legtöbbször valami metál zenét raknak. Na, én szakítottam a hagyománnyal, és néhány kedvencemet illesztettem be.
http://youtu.be/QSAsDucu8QA
A motoros videók alá legtöbbször valami metál zenét raknak. Na, én szakítottam a hagyománnyal, és néhány kedvencemet illesztettem be.
- gesszti
- bajnok
Akkor jövő év július közepére írjátok be a naptárba. Mi megyünk, az biztos. Mondjuk én inkább a hegyek miatt megyek, mint múzeumokat, meg emlékműveket nézegetni.
3 napra való útvonalam már alakul. (egy kilométer sík terep sincs benne...) Egy fizetős hágót beterveztem, de a többi mind ingyenes.
3 napra való útvonalam már alakul. (egy kilométer sík terep sincs benne...) Egy fizetős hágót beterveztem, de a többi mind ingyenes.
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Remélem pizzát nem kértél!Alfa írta: Kranj felé feltévedtünk egy offroad szakaszra, murvás- földes út a sziklába vájva fasza lejtéssel és sok visszafordítóval, itt meg is kellett állni féket hűteni.

Gratula az úthoz.
Grat és köszönjük a képeket:-)Alfa írta:Pár helyen kereszteztétek a mi útvonalunkat is![]()
Tuti visszamegyünk még, a 99%át nem láttuk az országnak![]()
Itt vannak a mi képeink is:
https://plus.google.com/u/0/photos/1003 ... -rDV3PDGYA
A 3 szerelés: lánckenés, helyzetjelző eltört saruja + cellazárlatos akksi, első lámpa rögzítő rugójának szervize.
Útvonal: Murasztmárton, Ljubljana, Jesolo (Gorizián át). Na eddig minden rendben ment. Utána Kranj felé feltévedtünk egy offroad szakaszra, murvás- földes út a sziklába vájva fasza lejtéssel és sok visszafordítóval, itt meg is kellett állni féket hűteni. Ezután Fonyód a következő állomás, majd vééégre itthon
- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Ne is mond. Egyébként nagyon szép helyeken jártunk. Ide még vissza fogok menni biztosan.gesszti írta:Egy kis napsütés rátok fért volna...
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Pár helyen kereszteztétek a mi útvonalunkat is
Tuti visszamegyünk még, a 99%át nem láttuk az országnak
A 3 szerelés: lánckenés, helyzetjelző eltört saruja + cellazárlatos akksi, első lámpa rögzítő rugójának szervize.
Útvonal: Murasztmárton, Ljubljana, Jesolo (Gorizián át). Na eddig minden rendben ment. Utána Kranj felé feltévedtünk egy offroad szakaszra, murvás- földes út a sziklába vájva fasza lejtéssel és sok visszafordítóval, itt meg is kellett állni féket hűteni. Ezután Fonyód a következő állomás, majd vééégre itthon

Tuti visszamegyünk még, a 99%át nem láttuk az országnak

MZ ETZ 300 by Bambi
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
- gesszti
- bajnok
Egy kis napsütés rátok fért volna... 

- Miklós_88
- nagy ETZ-s
Gondoltam teszek fel pár képet az Olaszországi túránkról.
- Boge
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
"nem letudni akarom az utat, hanem gyönyörködni benne"
- gesszti
- bajnok
Nagyon jól néz ki!!
Annyi, de annyi jó hely van, hogy évekig lehetne keresztbe-kasul motorozni arrafelé úgy, hogy mindig valami újat, szépet lát az ember.

Annyi, de annyi jó hely van, hogy évekig lehetne keresztbe-kasul motorozni arrafelé úgy, hogy mindig valami újat, szépet lát az ember.
- Dodi
- Safety Car
- MZ-d típusa: ES 250/2 '72
Mivel a veled szemben lévő kocsma, és a képen T-bee még nem lett megnevezve, így várom a fél sört!

Az olasz meló.... :

Trophy 250 UIT-200