Alkatrészt keresek
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
etz 150 56,47 dugattyú
Keresek 150-es ETZ-hez 56,47-es (elsõ túlméretes) dugattyút gyûrûvel bontatlan csomagolásban. DDR-es vagy jó minõségû utángyárott érdekel, vagy ennek lelõhelye Budapesten ill. Heves megyében. Nagyon fontos lenne, blokkgenerál kellõs közepén vagyok 
Berta dugattyú és rajongói kíméljenek.

Berta dugattyú és rajongói kíméljenek.

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- judas
- Simsonos
- Kapcsolat:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judas 2008.04.12. 20:49-kor.
MZ ETZ 251 -1989 

- Matee86
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe
moderator írta:Kedves Matee86!
Biztos vagy benne, hogy a gumikkal kapcsolatos kérdésed feltevéséhez az ADÁS-VÉTEL topic a legmegfelelõbb hely?
Nem lett volna megfelelõbb a a Szervízben a futómû téma? (Egyébként ott sem árt visszaolvasni, mert ott is kiveséztük már ezt a kérdést...
Kérlek titeket, hogy figyeljetek oda egy kicsit!!! Szerintem senkinek sincs szüksége ideiglenes tiltásokra, figyelmeztetésekre...
Bocsi, még új vagyok!Máskor odafigyelek rá!Mégegyszer elnézést!
Mert azért az Mz a király....!:)
- moderator
- a cenzúra ura
Kedves Matee86!
Biztos vagy benne, hogy a gumikkal kapcsolatos kérdésed feltevéséhez az ADÁS-VÉTEL topic a legmegfelelõbb hely?
Nem lett volna megfelelõbb a a Szervízben a futómû téma? (Egyébként ott sem árt visszaolvasni, mert ott is kiveséztük már ezt a kérdést...
Kérlek titeket, hogy figyeljetek oda egy kicsit!!! Szerintem senkinek sincs szüksége ideiglenes tiltásokra, figyelmeztetésekre...
Szigorú vagyok, de roppant igazságtalan!
Motorom > > >
Motorom > > >
- Matee86
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy az etz 250es hátsó felniére mekkora gumit érdemes rakni.Én a gyárninál kicsit vastagabbat gondoltam,de szeretném a Ti véleményeteket is megkérdezni,ill tanácsot kérni,milyen gumi és mekkora lenne jó!Válaszotokat elõre is köszi! 

Mert azért az Mz a király....!:)
HALL jeladó
Keresek elektronikus gyújtáshoz a képen látható jeladót, távtartójával és az állító tüskével együtt!!
http://img0.tar.hu/sub-ee19/img/33994889.jpg#3
A kép csak illusztráció
ThUnDeR
http://img0.tar.hu/sub-ee19/img/33994889.jpg#3
A kép csak illusztráció

ThUnDeR
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Hali Bambi!
Nah, most értem haza Kaposvárra. A szakmai elõadásnak (amiért mentem) épp vége lett mire visszaértem tõled T.bálintra
Kösz a cuccot! Ma ha minden igaz, pakolom is fel a motorra
Nah, most értem haza Kaposvárra. A szakmai elõadásnak (amiért mentem) épp vége lett mire visszaértem tõled T.bálintra

Kösz a cuccot! Ma ha minden igaz, pakolom is fel a motorra

Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy

- Melák
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251,150, Ural
Igen tudom,hogy ha találnék mélyen a zsebembe kellene nyúlnom, de legalább sikerülne v.mit találni. A váltó kb. fele meg van gyári újban és a "másik fele" kellene.bambi írta:drága dolgok ezek márMelák írta:ETZ 250 gyári új váltóalkatrészeket keresek. Tudom nem sok az esély rá, de hátha.
MZ-Deutsche Demokratische Motorrad
Gyári használtam vanMelák írta:ETZ 250 gyári új váltóalkatrészeket keresek. Tudom nem sok az esély rá, de hátha.

hellhammer: talán nekem van, mert vettem egy szettet amiben van egy fölös hátsó csomagtartó, felcsukható, aztán hogy az 150es Etz-re való......meg kell nézni jó e rá. Ócsón megszáímtom.
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- motormanner
- Simsonos
Mz Ts 250/1 kilóméter órát keresek.
Üdv!
Jól mûködõ, s lehetõleg elfogadható állapotban lévõ eladó kilóméter órát keresek Mz TS 250/1 -hez. Az árról, megegyezünk.
Jól mûködõ, s lehetõleg elfogadható állapotban lévõ eladó kilóméter órát keresek Mz TS 250/1 -hez. Az árról, megegyezünk.
- motormanner
- Simsonos
- tothszilard
- biciklis
- MZ-d típusa: etz 125
kösz
Neten lehet tõlük rendelni? Pesttõl kicsit messze vagyok. De márciusban úgyis megyek kiállításra. Esetleg ha valaki jár arra. 

A Zichy utcában Futárpetinél kaptam jómultkor,próbáld +!
Ja,bocs,most nézem,nem vagy pesti...
Ja,bocs,most nézem,nem vagy pesti...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigris 2008.03.05. 17:28-kor.
A kisTZ-s 
"Adjátok vissza a hegyeimet"

"Adjátok vissza a hegyeimet"
- tothszilard
- biciklis
- MZ-d típusa: etz 125
Takaró
Üdv,
nincs valamelyik kolegánál elfekvõben Etz-hez konzoltartó csavar takaró kupak 4db?
Ha valaki tud, megköszönném.
Már itt próbáltam: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=57553017
nincs valamelyik kolegánál elfekvõben Etz-hez konzoltartó csavar takaró kupak 4db?
Ha valaki tud, megköszönném.
Már itt próbáltam: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=57553017
Ok. Én nem aggódom.RR_ZOZY írta:Hali Bambi!
Ahogy beszéltük telefonon, megoldom március közepéig hogy elhozzam tõled a katonai lábtarcsit és a kormányt és addig természetesen ki is fizetem. Ha másképp nem megy akkor valamelyik Bp-n dolozó cimbim menne hozzád a cuccokért némi készpénzzel felvértezve![]()

- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Hali Bambi!
Ahogy beszéltük telefonon, megoldom március közepéig hogy elhozzam tõled a katonai lábtarcsit és a kormányt és addig természetesen ki is fizetem. Ha másképp nem megy akkor valamelyik Bp-n dolozó cimbim menne hozzád a cuccokért némi készpénzzel felvértezve

Ahogy beszéltük telefonon, megoldom március közepéig hogy elhozzam tõled a katonai lábtarcsit és a kormányt és addig természetesen ki is fizetem. Ha másképp nem megy akkor valamelyik Bp-n dolozó cimbim menne hozzád a cuccokért némi készpénzzel felvértezve

Üdv:
Zozy
Zozy

- minoor
- Simsonos
- MZ-d típusa: Mz ETZ 125 Standard
A kedvenc kanyaromban voltam éppen kb 70-es tempóval, és egy kutya a semmibõl bekeveredett a hátsókerék alá!
Egy fél pillanat volt az egész. Megkerestem a kutyus gazdáját és mondtam neki hogy hol is van a helye egy kutyának.Errefel én voltam a sz*rházi mert elütöttem. Az anyagi károk megtérítésével kapcsolatban még viták folynak

Egy fél pillanat volt az egész. Megkerestem a kutyus gazdáját és mondtam neki hogy hol is van a helye egy kutyának.Errefel én voltam a sz*rházi mert elütöttem. Az anyagi károk megtérítésével kapcsolatban még viták folynak

MZ ETZ 125 Standard
=>>UEJ-527<<=
MZ
über alles
=>>UEJ-527<<=
MZ
über alles
Máskor macro-val fotózd mert azért ilyen homályosos.
Fõtengely: szocimotorosn felnyomtam nincs-e vkinek, aztán egy srác szólt hogy van neki be akarta tenni az etkójába csak kapott újat vagy mi és így adta ide. Szerintem is jó ár volt.
A kuplunagyat innen vettem: 0670-291-2829
Kecskeméti a fazon van neki fõtengely is, mert õ is adott volna csak akkor már megvolt a másik.
Fõtengely: szocimotorosn felnyomtam nincs-e vkinek, aztán egy srác szólt hogy van neki be akarta tenni az etkójába csak kapott újat vagy mi és így adta ide. Szerintem is jó ár volt.
A kuplunagyat innen vettem: 0670-291-2829
Kecskeméti a fazon van neki fõtengely is, mert õ is adott volna csak akkor már megvolt a másik.
Amint tudok küldök képet!bambi írta:Mennyire sérült a fõtengely? képet tudsz küldeni?hátha lehet segíteni rajta.babu87 írta:Balázs!
Honnan sikerült beszerezned 7ért? Az nagyon jó ár volt! Boltba 18ért lehet venni újat. Egyszerûen nem találok sehol használtat. Tudnál segíteni hol keressek? Amúgy a kuplungagy boltba 4e, szóval az nem is olyan vészes, bár a feléért persze sokkal jobb lenne!
Mennyire sérült a fõtengely? képet tudsz küldeni?hátha lehet segíteni rajta.babu87 írta:Balázs!
Honnan sikerült beszerezned 7ért? Az nagyon jó ár volt! Boltba 18ért lehet venni újat. Egyszerûen nem találok sehol használtat. Tudnál segíteni hol keressek? Amúgy a kuplungagy boltba 4e, szóval az nem is olyan vészes, bár a feléért persze sokkal jobb lenne!