Jó kis vidi lett. Megfájdítottad a szívemet.

Viszont nem is mondtad, hogy forrasztottál magadnak egy fluxuskondenzátort is....

köszönöm.kiszsebi írta:Budapesten, a Hungexpo 4. kapujánál.nova001155 írta: Hol lessz börze?
http://veteran.hu/esemenynaptar/view/61 ... EwLTE3LzY2
http://www.oldmotors.hu/index_elemei/Page539.htm
Budapesten, a Hungexpo 4. kapujánál.nova001155 írta:Hol lessz börze?kiszsebi írta:Üdv!
Dodi felvetette, hogy ki kéne írni egy gurulást a 17.-ei Veterán börze idejére. Ha mást nem, csak ott összegyűlni, majd délután 1-2 órás gurulás a környéken. Persze jó idő esetén
Hol lessz börze?kiszsebi írta:Üdv!
Dodi felvetette, hogy ki kéne írni egy gurulást a 17.-ei Veterán börze idejére. Ha mást nem, csak ott összegyűlni, majd délután 1-2 órás gurulás a környéken. Persze jó idő esetén
KILL3R etz írta:5000-es fordulat és 120?![]()
Zavart érzek az erőben.![]()
Pont tegnap vetődtem az M5-re, gondoltam megpróbálom Dénes akcióját... Nekem 19-es fogaskerékkel 125-öt 6300-as fordulaton tudta.
Bicikli km órával, ami elvileg pontos. Útmenti ijesztegető táblákkal legalábbis összhangban van.![]()
Sunbim!
Tégy igazságot!
Haragudni nem fognak érte, de készülőben egy szabály hogy ,,Klub túrára " csak MZ-vel lehet jönni, ami ilyen vegyes tipusú túrácska, az ,,gurulás" minősítést kap.punisher írta:Le is töltöttem egyenként mind az akármennyit,köszönöm szépen, de videót nem csináltál? A fényképező géppel csináltam egy pár kockát. Ma este összeütöttem 1 összeállítást a gurulásból (szerkesztett video).
Megpróbálom ma este feltenni az INDAVIDEO oldalamra. ..Épp most konvertálom WMV-re , VGA felbontással.
Más: Jövőre úgydöntöttem ha szakad, ha törik, ha kilyukad ott leszek valamelyik túrán amire elmész (elmentek) és máris szerveztem két embert plusszba bár nemtudom mennyire örülnek az mz-sek ha suzuki-val jönnek.
Igen előttem volt a navigáció, de sokszor csak arra használom hogy felfogja a menetszeletkiszsebi írta:nekem is áll a km órámpunisher írta:Én dudáltam meg kapálóztam és mindezt abban a hitben hogy nektek arrafelé kell mennetek, de kicsit lehagytatok ám
(látod mik vannak ha nem vártok meg
, GPS
?!) Köszönöm szépen ebből a felindulásból jövőre megpróbálok valameik túrán ott lenni!
![]()
Üdv.: Punisher
Km állás, olyan is van?![]()
Mi törhet el :d na erről említek valamit multkor "düllőztem" nem azért mert annyira kedvem volt hanem csak arra tudtam kijönni na mind1.Dénes írta:Nem, persze. Én csak leizzadtam a tornagyakorlatban. Motor meg MZ, mi baja lehetne?Max. sáros lett.
Ja és mivel szinte lehetetlen azon a szakaszon felmenni, ezért kihúztam a lehetséges offroad túraútvonalak közül.
nekem is áll a km órámpunisher írta:Én dudáltam meg kapálóztam és mindezt abban a hitben hogy nektek arrafelé kell mennetek, de kicsit lehagytatok ám
(látod mik vannak ha nem vártok meg
, GPS
?!) Köszönöm szépen ebből a felindulásból jövőre megpróbálok valameik túrán ott lenni!
![]()
Üdv.: Punisher
Km állás, olyan is van?![]()
azért én megpróbálnámDénes írta:Nem, persze. Én csak leizzadtam a tornagyakorlatban. Motor meg MZ, mi baja lehetne?Max. sáros lett.
Ja és mivel szinte lehetetlen azon a szakaszon felmenni, ezért kihúztam a lehetséges offroad túraútvonalak közül.
Remélem azért nem lett se neked se a gépnek komolyabb baja.Dénes írta:Tegnap olyat offródoltam egymagamban, hogy ihaj. Kb. 60 fokos emelkedőn küzdöttem fel magam. Vízmosás, fej és nagyobb nagyságú sziklák, falevél, agyag. A saras talajon elkapart a hátulja és keresztbe (jobbra) álltam ezen a lejtőn. A magaslat irányába nem tudtam dönteni-megtartani mert a kipufogó alá ékelődött egy kidőlt fa. Másik irányban meg nem ért le a lábam az emelkedő miatt. Itt támaszkodok tehát a kipufogón gondoltam elindulok valahogy. Kis gáz...fordulás...motor lefullad...hop-hop-hop-hop éésmár zakózok is lefelé.A kormány kifordult a kezemből és beszorította a tankhoz, de valahogy úgy hogy közben nyomtam a dudát.
jelenet: hülyegyerek csúszik le a hegyről közben indexel és dudál.
de nem mondtad egyszer semAlfa írta:Határozottan jó választás offroadra a kismzAnnyiszor elcseréltem volna...
Egyenlőre a töréseim jöjenek redbe.Utána a motorom töréseit hozom rendbe(eddig a szemrevételezés alapján fényezés nélkül kb 25000 HUF a kár a gépben).Dénes írta:Hát azt nem számoltam bele, természetesen az is tökéletes volt.
YB! Ha nem félted a motort a víztől (mert ugye van aki nem mossa vízzel), nem gond ha koszos lesz, akkor az offroad-túra is jó választás, főleg kis
MZ-vel.
Átlagsebesség 10 km/h nemszámolva az esések miatti szünetet, amíg kiröhögjük magunkat és a sérült megjavítja a motort.![]()
Na de ne OFF-oljunk, ha egyéb kérdés van túrákról akkor menjünk a.... nemtom végülis jó ez itt.
és a saját szervezésű túrád?Dénes írta:Szerintem az várható kb., mint idén. Mikulás túra még hátravan, bár ott nincs sok motorozás.
Klasszikus túrák: Pilis-túra (áprilisban), aztán Mátra, Zala, Bakony, Alföld, körüli túrák.
Idei újítások, melyeknek remélem lesz folytatása: Éjszakai-túra (Balaton körül?), Vértes-Gerecse offroad túra
Előfordulhat külföldi út: Horvátország, Erdély
Egyéb találkozók, ahova hívnak: Szerbia, Balaton (NDK-s)
MZ-kupa: megint csak elég sok helyen
Lehet válogatni.
Nekem az idei túrák közül (persze ahol voltam) az Éjszakai tetszett a legjobban! Az egy királyos dolog volt.
Jó de pénteken legkésőbb szólj mert ha nem esik akkor megyek!KILL3R etz írta:Üdv!
Szombatra mondják a jobb időt, szóval inkább akkor kellene sztem. Még nekem se tuti teljesen a dolog![]()
Majd még konkretizálunk.
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, milyen jó a tükörszárad conus!
Gratula a túrátokhoz!krepp írta:![]()
Balkán túra képek..
![]()
![]()
http://picasaweb.google.com/szfcs.krepp
Nagyon jók lettek...![]()
![]()
Fötöpöre is menni fog...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég