köszönöm.kiszsebi írta:Budapesten, a Hungexpo 4. kapujánál.nova001155 írta: Hol lessz börze?
http://veteran.hu/esemenynaptar/view/61 ... EwLTE3LzY2
http://www.oldmotors.hu/index_elemei/Page539.htm
Gurulások
- nova001155
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 DE LUXE
Re: Gurulások
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Budapesten, a Hungexpo 4. kapujánál.nova001155 írta:Hol lessz börze?kiszsebi írta:Üdv!
Dodi felvetette, hogy ki kéne írni egy gurulást a 17.-ei Veterán börze idejére. Ha mást nem, csak ott összegyűlni, majd délután 1-2 órás gurulás a környéken. Persze jó idő esetén
http://veteran.hu/esemenynaptar/view/61 ... EwLTE3LzY2
http://www.oldmotors.hu/index_elemei/Page539.htm
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- nova001155
- versenyző
Hol lessz börze?kiszsebi írta:Üdv!
Dodi felvetette, hogy ki kéne írni egy gurulást a 17.-ei Veterán börze idejére. Ha mást nem, csak ott összegyűlni, majd délután 1-2 órás gurulás a környéken. Persze jó idő esetén
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
Szerintem átlagoljunk akkor...

"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
KILL3R etz írta:5000-es fordulat és 120?![]()
Zavart érzek az erőben.![]()
Pont tegnap vetődtem az M5-re, gondoltam megpróbálom Dénes akcióját... Nekem 19-es fogaskerékkel 125-öt 6300-as fordulaton tudta.
Bicikli km órával, ami elvileg pontos. Útmenti ijesztegető táblákkal legalábbis összhangban van.![]()
Sunbim!
Tégy igazságot!

Az a helyzet Srácok hogy én csak a ,,saját igazságomat" tudom elmondani.

18as első lánckerékkel a 300as hengerrel, 5000res fordulaton, (amire nagyon figyeltem hogy ne essen lejjebb egészen Maglódig

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Bár ,,leolvasási" problémák fennálhatnak!

...
Haragudni nem fognak érte, de készülőben egy szabály hogy ,,Klub túrára " csak MZ-vel lehet jönni, ami ilyen vegyes tipusú túrácska, az ,,gurulás" minősítést kap.punisher írta:Le is töltöttem egyenként mind az akármennyit,köszönöm szépen, de videót nem csináltál? A fényképező géppel csináltam egy pár kockát. Ma este összeütöttem 1 összeállítást a gurulásból (szerkesztett video).
Megpróbálom ma este feltenni az INDAVIDEO oldalamra. ..Épp most konvertálom WMV-re , VGA felbontással.
Más: Jövőre úgydöntöttem ha szakad, ha törik, ha kilyukad ott leszek valamelyik túrán amire elmész (elmentek) és máris szerveztem két embert plusszba bár nemtudom mennyire örülnek az mz-sek ha suzuki-val jönnek.
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv!

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- KILL3R etz
- bajnok
Dénes!
Hát ha az ember nem olyan hátszeles mint egyesek...
De szerintem nagyjából jól mér. Legalábbis karakterisztika alapján...
Kezdem azt hinni, hogy a bicós óra mér rosszul fent...
Akko viszont nagyooooon meeegy
Hát ha az ember nem olyan hátszeles mint egyesek...

De szerintem nagyjából jól mér. Legalábbis karakterisztika alapján...
Kezdem azt hinni, hogy a bicós óra mér rosszul fent...
Akko viszont nagyooooon meeegy

- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Áhh és nem sikerült!
120-5500
135-6300
Szerintem killer rosszul mér a fordulatórád. Ezeknek a "kalimpátoroknak" nem szabad hinni.
Egy biztos, az a bicósóra és a gps (ja ez kettő). Ha tudod a pontos sebességet akkor meg ki lehet számolni a fordulatot.

120-5500
135-6300
Szerintem killer rosszul mér a fordulatórád. Ezeknek a "kalimpátoroknak" nem szabad hinni.
Egy biztos, az a bicósóra és a gps (ja ez kettő). Ha tudod a pontos sebességet akkor meg ki lehet számolni a fordulatot.
- KILL3R etz
- bajnok
5000-es fordulat és 120?
Zavart érzek az erőben.
Pont tegnap vetődtem az M5-re, gondoltam megpróbálom Dénes akcióját... Nekem 19-es fogaskerékkel 125-öt 6300-as fordulaton tudta.
Bicikli km órával, ami elvileg pontos. Útmenti ijesztegető táblákkal legalábbis összhangban van.
Sunbim!
Tégy igazságot!

Zavart érzek az erőben.

Bicikli km órával, ami elvileg pontos. Útmenti ijesztegető táblákkal legalábbis összhangban van.

Sunbim!
Tégy igazságot!

- punisher
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: etz250
Igen előttem volt a navigáció, de sokszor csak arra használom hogy felfogja a menetszelet
nem is tudtam ránézni, gyorsan jöttek a kanyarok ...viszont megálltunk, hogy bevárjunk, egy búcsúzás elejéig. Tudtuk hogy nagyobb a tempó a normálisnál.
Üdv.: Sunbim
A normálisnál?!
Az én gépem 5000-res fordulaton 120km/h-val és olyan volt mint ami szét akar esni
, te meg mint aki még csak 4-esben van fél gázon
(azért kezdtem magam cikin érezni
)
Mikor megyünk legközelebb????????????
nem is tudtam ránézni, gyorsan jöttek a kanyarok ...viszont megálltunk, hogy bevárjunk, egy búcsúzás elejéig. Tudtuk hogy nagyobb a tempó a normálisnál.
A normálisnál?!

Az én gépem 5000-res fordulaton 120km/h-val és olyan volt mint ami szét akar esni

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Mikor megyünk legközelebb????????????

- sunbim
- operatőr
Igen előttem volt a navigáció, de sokszor csak arra használom hogy felfogja a menetszeletkiszsebi írta:nekem is áll a km órámpunisher írta:Én dudáltam meg kapálóztam és mindezt abban a hitben hogy nektek arrafelé kell mennetek, de kicsit lehagytatok ám
(látod mik vannak ha nem vártok meg
, GPS
?!) Köszönöm szépen ebből a felindulásból jövőre megpróbálok valameik túrán ott lenni!
![]()
Üdv.: Punisher
Km állás, olyan is van?![]()

nem is tudtam ránézni, gyorsan jöttek a kanyarok

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- nova001155
- versenyző
Mi törhet el :d na erről említek valamit multkor "düllőztem" nem azért mert annyira kedvem volt hanem csak arra tudtam kijönni na mind1.Dénes írta:Nem, persze. Én csak leizzadtam a tornagyakorlatban. Motor meg MZ, mi baja lehetne?Max. sáros lett.
Ja és mivel szinte lehetetlen azon a szakaszon felmenni, ezért kihúztam a lehetséges offroad túraútvonalak közül.
Mentek kb 30 al mikor hirtelen olyanrossz lett az út hogy úgy elkezdett pattogni a motor mint egy bakkecske elsőkerék ködörbe motor marad én repültem egyet. gyorsan fel is pattantam megnéztem látott e valaki hu nem motort felállítom hoppá felhajolt a lábtartó na próbáljuk visszahajlítani puff letört. Tükrök összevissza álltak xd törött lábtartóval persze a bal fele tört el go home hegesztó elő aggyneki. Szemből ránézek kicsit csálé lett de a praktikum a fontosabb

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
nekem is áll a km órámpunisher írta:Én dudáltam meg kapálóztam és mindezt abban a hitben hogy nektek arrafelé kell mennetek, de kicsit lehagytatok ám
, GPS
?!) Köszönöm szépen ebből a felindulásból jövőre megpróbálok valameik túrán ott lenni!
![]()
Km állás, olyan is van?![]()

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- punisher
- kis ETZ-s
Én dudáltam meg kapálóztam és mindezt abban a hitben hogy nektek arrafelé kell mennetek
, de kicsit lehagytatok ám
, GPS
Km állás, olyan is van?

Km állás, olyan is van?

- sunbim
- operatőr
Csá Dénes. Jó poén. Sírtam a röhögéstől!
...csúzsás,duda,index.
akkor nem tűnt ilyen murisnak mi?
Mi ez a nagy szeretet a dagonyázás iránt,
Mi meg aszfalton nyomtuk. 3asban.
...
Szevasz Punisher!
A picassára szoktam felrakni a cuccot. Google-ba beütöd Picassa , és ott megtalálod majd a Sunbim fotói között.
...még csak most kezdem el feltenni.
A gurulás nagyon jól esett!!
Remélem neked is.

...kész a feltöltés:
http://picasaweb.google.com/11673319223 ... nceGurulas#
A 22es út és a 2es kereszteződésénél volt az a körforgalom, minket rossz helyen dobott ki, és mi egyenesen átmentünk nyélgázon : Romhány felé !!
... tök szép utak vannak arra felé!
... aztán már nagyon kezdett hiányozni a fényszóród a visszapillantó tükrömben, és akkor kezdtem el filózni, lehet hogy lecsatlakoztál Vác felé, nem is értettem
...pontosaban mi csatlakoztunk le rólad.
Vártunk egy darabig az út szélén,és Yantsi kérdezte előszőr, miközben már kezdett nekem is gyanús lenni, : -Te, lehet hogy rossz fele jöttünk?
Jaa, hol is vagyunk?...körbenéztünk, : Romhány.
...
Fordulás nyélgázon visza addig a körforgalomig, rá a kettesre.
... mondtam már, olyan szép tájak vannak arra, dezsavűm van 
Jól húztuk a gázt, a maglódi címre kb 16.10..re értünk.
nem is kaptam ki
Mi kb 270km-t daráltunk le, nállad mennyi az állás?

Mi ez a nagy szeretet a dagonyázás iránt,

...
Szevasz Punisher!
A picassára szoktam felrakni a cuccot. Google-ba beütöd Picassa , és ott megtalálod majd a Sunbim fotói között.
...még csak most kezdem el feltenni.

A gurulás nagyon jól esett!!

...kész a feltöltés:
http://picasaweb.google.com/11673319223 ... nceGurulas#
A 22es út és a 2es kereszteződésénél volt az a körforgalom, minket rossz helyen dobott ki, és mi egyenesen átmentünk nyélgázon : Romhány felé !!

Vártunk egy darabig az út szélén,és Yantsi kérdezte előszőr, miközben már kezdett nekem is gyanús lenni, : -Te, lehet hogy rossz fele jöttünk?

Jaa, hol is vagyunk?...körbenéztünk, : Romhány.

Fordulás nyélgázon visza addig a körforgalomig, rá a kettesre.

Jól húztuk a gázt, a maglódi címre kb 16.10..re értünk.

Mi kb 270km-t daráltunk le, nállad mennyi az állás?
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
azért én megpróbálnámDénes írta:Nem, persze. Én csak leizzadtam a tornagyakorlatban. Motor meg MZ, mi baja lehetne?Max. sáros lett.
Ja és mivel szinte lehetetlen azon a szakaszon felmenni, ezért kihúztam a lehetséges offroad túraútvonalak közül.

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Nem, persze. Én csak leizzadtam a tornagyakorlatban. Motor meg MZ, mi baja lehetne?
Max. sáros lett.

- nova001155
- versenyző
Remélem azért nem lett se neked se a gépnek komolyabb baja.Dénes írta:Tegnap olyat offródoltam egymagamban, hogy ihaj. Kb. 60 fokos emelkedőn küzdöttem fel magam. Vízmosás, fej és nagyobb nagyságú sziklák, falevél, agyag. A saras talajon elkapart a hátulja és keresztbe (jobbra) álltam ezen a lejtőn. A magaslat irányába nem tudtam dönteni-megtartani mert a kipufogó alá ékelődött egy kidőlt fa. Másik irányban meg nem ért le a lábam az emelkedő miatt. Itt támaszkodok tehát a kipufogón gondoltam elindulok valahogy. Kis gáz...fordulás...motor lefullad...hop-hop-hop-hop éésmár zakózok is lefelé.A kormány kifordult a kezemből és beszorította a tankhoz, de valahogy úgy hogy közben nyomtam a dudát.
jelenet: hülyegyerek csúszik le a hegyről közben indexel és dudál.
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Tegnap olyat offródoltam egymagamban, hogy ihaj. Kb. 60 fokos emelkedőn küzdöttem fel magam. Vízmosás, fej és nagyobb nagyságú sziklák, falevél, agyag. A saras talajon elkapart a hátulja és keresztbe (jobbra) álltam ezen a lejtőn. A magaslat irányába nem tudtam dönteni-megtartani mert a kipufogó alá ékelődött egy kidőlt fa. Másik irányban meg nem ért le a lábam az emelkedő miatt. Itt támaszkodok tehát a kipufogón gondoltam elindulok valahogy. Kis gáz...fordulás...motor lefullad...hop-hop-hop-hop éésmár zakózok is lefelé.
A kormány kifordult a kezemből és beszorította a tankhoz, de valahogy úgy hogy közben nyomtam a dudát.

- sunbim
- operatőr
Ha valakinek van kedve velünk tartani a Diósjenő - Kemence útvonalon tegye meg!
Én kb 9-kor indulok Szigetszentmiklósról Göd irányába, Punisher-hez.
t.sz.: 0620.4245973
Én kb 9-kor indulok Szigetszentmiklósról Göd irányába, Punisher-hez.
t.sz.: 0620.4245973
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Nem úgy értettem, más motorjára nem ülök fel (félek hogy elrontom, nameg motort amúgy se cserélgetünk), csak jól jött volna a rövidebb váz és a kisebb tömeg sokszor 

MZ ETZ 300 by Bambi
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
de nem mondtad egyszer semAlfa írta:Határozottan jó választás offroadra a kismzAnnyiszor elcseréltem volna...
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Határozottan jó választás offroadra a kismz
Annyiszor elcseréltem volna... 

MZ ETZ 300 by Bambi
- young boys
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 125/150
Egyenlőre a töréseim jöjenek redbe.Utána a motorom töréseit hozom rendbe(eddig a szemrevételezés alapján fényezés nélkül kb 25000 HUF a kár a gépben).Dénes írta:Hát azt nem számoltam bele, természetesen az is tökéletes volt.
YB! Ha nem félted a motort a víztől (mert ugye van aki nem mossa vízzel), nem gond ha koszos lesz, akkor az offroad-túra is jó választás, főleg kis
MZ-vel.
Átlagsebesség 10 km/h nemszámolva az esések miatti szünetet, amíg kiröhögjük magunkat és a sérült megjavítja a motort.![]()
Na de ne OFF-oljunk, ha egyéb kérdés van túrákról akkor menjünk a.... nemtom végülis jó ez itt.
Utána jöhetnek a túrák!
YB
Két fajta motoros van:
Az egyik már esett nagyot a másik még csak fog!
"Két kar, két kerék"
"Két kar, két kerék"
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Hát azt nem számoltam bele, természetesen az is tökéletes volt
.
YB! Ha nem félted a motort a víztől (mert ugye van aki nem mossa vízzel
), nem gond ha koszos lesz, akkor az offroad-túra is jó választás, főleg kis
MZ-vel.
Átlagsebesség 10 km/h nemszámolva az esések miatti szünetet, amíg kiröhögjük magunkat és a sérült megjavítja a motort.
Na de ne OFF-oljunk, ha egyéb kérdés van túrákról akkor menjünk a.... nemtom végülis jó ez itt.

YB! Ha nem félted a motort a víztől (mert ugye van aki nem mossa vízzel

MZ-vel.
Átlagsebesség 10 km/h nemszámolva az esések miatti szünetet, amíg kiröhögjük magunkat és a sérült megjavítja a motort.

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
és a saját szervezésű túrád?Dénes írta:Szerintem az várható kb., mint idén. Mikulás túra még hátravan, bár ott nincs sok motorozás.
Klasszikus túrák: Pilis-túra (áprilisban), aztán Mátra, Zala, Bakony, Alföld, körüli túrák.
Idei újítások, melyeknek remélem lesz folytatása: Éjszakai-túra (Balaton körül?), Vértes-Gerecse offroad túra
Előfordulhat külföldi út: Horvátország, Erdély
Egyéb találkozók, ahova hívnak: Szerbia, Balaton (NDK-s)
MZ-kupa: megint csak elég sok helyen
Lehet válogatni.
Nekem az idei túrák közül (persze ahol voltam) az Éjszakai tetszett a legjobban! Az egy királyos dolog volt.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- punisher
- kis ETZ-s
Nem adtam fel, de most Mz-s társhoz lenne kedvem (mellékesen egyik motoros ismerősöm se ér rá)!
Nem akar jönni senki? 

- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Szerintem az várható kb., mint idén. Mikulás túra még hátravan, bár ott nincs sok motorozás.
Klasszikus túrák: Pilis-túra (áprilisban), aztán Mátra, Zala, Bakony, Alföld, körüli túrák.
Idei újítások, melyeknek remélem lesz folytatása: Éjszakai-túra (Balaton körül?), Vértes-Gerecse offroad túra
Lehet válogatni.
Nekem az idei túrák közül (persze ahol voltam) az Éjszakai tetszett a legjobban! Az egy királyos dolog volt.
Lehet válogatni.

- young boys
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 125/150
Lehet tudni valamit a jövőévi túra tervekről?
Sajnos az idén már nem tudok elmenni sem túrára sem gurulásra de jövőre szeretnék néhány "buli" motorozásban részt venni.
Érdekelne hogy naggyából mire lehetne számitani...
Üdv YB
Sajnos az idén már nem tudok elmenni sem túrára sem gurulásra de jövőre szeretnék néhány "buli" motorozásban részt venni.
Érdekelne hogy naggyából mire lehetne számitani...
Üdv YB
Két fajta motoros van:
"Két kar, két kerék"
"Két kar, két kerék"
- sunbim
- operatőr
Akkor a hétvégén senki sehová?
Ha valaki mégis valahová, akkor szójjjon !
...Punisher, te feladtad?
...köbcentinként egy hozzászólás!
(legalábbis tipusfelirat szerint
)

...Punisher, te feladtad?

...köbcentinként egy hozzászólás!

- punisher
- kis ETZ-s
Ha más nem...

- KILL3R etz
- bajnok
punisher!
Sajnos ez most nem fog összejönni.
Kicsit átalakult a hetem.
Ha másnem akkor jövőre....

Sajnos ez most nem fog összejönni.

Kicsit átalakult a hetem.

Ha másnem akkor jövőre....

- punisher
- kis ETZ-s
Jó de pénteken legkésőbb szólj mert ha nem esik akkor megyek!KILL3R etz írta:Üdv!
Szombatra mondják a jobb időt, szóval inkább akkor kellene sztem. Még nekem se tuti teljesen a dolog![]()
Majd még konkretizálunk.
- KILL3R etz
- bajnok
Üdv!
Szombatra mondják a jobb időt, szóval inkább akkor kellene sztem. Még nekem se tuti teljesen a dolog
Majd még konkretizálunk.
Szombatra mondják a jobb időt, szóval inkább akkor kellene sztem. Még nekem se tuti teljesen a dolog

Majd még konkretizálunk.

- punisher
- kis ETZ-s
Ha nem esik az eső előző nap és nem lesz semmi egyebem akkor lehet hogy becsatlakozom csak egy időpont kellene és igazodom!
- KILL3R etz
- bajnok
Ironmanek!
Hétvégén nincs kedve valakinek egy Diósjenő-Kemence guruláshoz? Használjuk ki az esőmentes hétvégét jeligével?
Nekem mindegy lenne melyik napon, többség dönt.

Hétvégén nincs kedve valakinek egy Diósjenő-Kemence guruláshoz? Használjuk ki az esőmentes hétvégét jeligével?

Nekem mindegy lenne melyik napon, többség dönt.

- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, milyen jó a tükörszárad conus!

Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
- jarumasz
- kis ETZ-s
Én a siófoki pukkanásokat csak Almádiból láttam. 
Bocs, de 21.-én nem voltam még beszámítható, csak mikor mentem haza 4 körül.
Lehet a szonda szétdurrant volna. 

Bocs, de 21.-én nem voltam még beszámítható, csak mikor mentem haza 4 körül.

Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- sunbim
- operatőr
UHh!
20 perce értünk haza. Láttunk egy pár új töltetett, figurát elpukkanni!

Megérte ez a kis túra odavissza.
A műsor nagyon felkeltette az érdeklődésünket!:

de tényleg!
És ezúton kívánok Conus ,,kollegának" boldog szülinapot!

...és be kell írnom az MZ-t láttam topicba is

Megérte ez a kis túra odavissza.

A műsor nagyon felkeltette az érdeklődésünket!:

de tényleg!

És ezúton kívánok Conus ,,kollegának" boldog szülinapot!

...és be kell írnom az MZ-t láttam topicba is

- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
na, megvolt a születésnapi gurulás:
indulásra készen:

lepsénynél még megvolt:

pihi a siófoki hell kúton:

és a siófoki tűzijáték:

összességében véve nagy zorallság volt

indulásra készen:

lepsénynél még megvolt:

pihi a siófoki hell kúton:

és a siófoki tűzijáték:

összességében véve nagy zorallság volt

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- sunbim
- operatőr
Nekünk van kedvünk a Siófoki tüzijátékot megnézni!
Úgy tudom 23.00..kor kezdődik. Szigetszentmiklósról indulunk, 17-18.00 körül. Lehet hogy csobbanunk is. ... És utánna vissza. 
Sunbim 0620.424.5973.
Zsu 0630.2856245.

Sunbim 0620.424.5973.
Zsu 0630.2856245.
- jarumasz
- kis ETZ-s
A hétvégén megtalálható vagyok a balatonon.(Almádiban). Ha valaki gondolja, hívjon, és gurulunk egyet. Bár szerelek is, de lesz időm mindenre asszem.
Tudok lassabban is menni, nem kell félni. Legalább nem eszik annyit.
Na széles utat mindenkinek.
20/564-8917
Ha alszok, ki vagyok kapcsolva.
Tudok lassabban is menni, nem kell félni. Legalább nem eszik annyit.

Na széles utat mindenkinek.
20/564-8917
Ha alszok, ki vagyok kapcsolva.

Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- Stravkó
- Long Vehicle
A jövő héten szabadságon leszünk Sebivel,és tervben van egy Somogy,illetve Baranya megyei barangolás! A környékbeli clubtársakkal esetleg összehozhatnánk egy találkozót,persze csak ha ez nem okoz gondot!
Üdv:Stravi+Sebi
Üdv:Stravi+Sebi
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
-
- bajnok
- MZ-d típusa: BMW R1100RT
Holnap reggel megyünk Bakonyba motorozni bátyámmal 8-kor indulunk Dabasról.
Írjatok privátba ha jönnétek, ott megadom a számom.
Amiket útba ejtünk: Jásd: Poós Vízimalom, Cseszneki vár, Tés: szélmalmok, Bakonynána: római fürdő, haza pedig a Balaton irányába jönnénk.
Az 1-es úton tudtok könnyen csatlakozni.

Írjatok privátba ha jönnétek, ott megadom a számom.
Amiket útba ejtünk: Jásd: Poós Vízimalom, Cseszneki vár, Tés: szélmalmok, Bakonynána: római fürdő, haza pedig a Balaton irányába jönnénk.
Az 1-es úton tudtok könnyen csatlakozni.

- Boge
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
2010. 08.08.-án gurulunk egyet ( jó idő esetén) Szlovéniában. Egy MZ és egy 500-as Yamaha. Ha valakit érdekel 14.00 órai indulással az jelezze.
"nem letudni akarom az utat, hanem gyönyörködni benne"
- sunbim
- operatőr
Gratula a túrátokhoz!krepp írta:![]()
Balkán túra képek..
![]()
![]()
http://picasaweb.google.com/szfcs.krepp
Nagyon jók lettek...![]()
![]()
Fötöpöre is menni fog...

Nagyon várjuk a cikket, irigyellek titeket 

- kobra
- Alapító tag
- MZ-d típusa: ETZ250
Nagyon jó a videóó!! Élmény lehetett a javából!
Gratulálok a résztvevőknek!
Gratulálok a résztvevőknek!
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QolNrX-_yeg[/youtube]