Oké, rendben, jó témát feszegetek! Kicsit felélénkültünk

Maj'nem tél van de az élet nem áll + !
,,Van élet, a szezon után!"
Talán Alfa jár legközelebb a dologhoz, igen tényleg, minimális gázadásra elmúlik a ,,lovaglás" ,
az ovális lánckerék "egyenletes folyamatosan alternáló pulzálásban,,(kérem a kifejezés műszaki szakszótárba való felvételét

) nyilvánulna + , nagyobb gáznál, nagyobb sebességnél is.
Igen, talán úgy motorfék környékén jelentkezik, vagy egészen kis gáz állásnál,araszolásnál.
,,CT/MRI operátor" a nagyobb alapjárati fúvóka esete eléggé elgondolkodtató! Erre még nem gondoltam. Lehet hogy kipróbálom. Mekkora is van aTZben...? +próbálom nagyobbal,mit javasolsz?
A főfúvóka 250es "korában,, 130as volt,de akkor is ez volt a jelenség, 300as-ként volt benne 130,135,140, most 150, 2-3tűállással,de a jelenség tartja magát!

Elkeser! Ja, és 2személlyel, (én+asszony) +csomaggal is.
Pontossan már nem emléxem hogy naggyon-naggyón régen ez volt-e, de 7-8évre visszamenőleg biztosan!
... ó wáó! "szakaszosan +nyúlt lánc,, ez is új! Még idén fent lesz a cangán 1 D.I.D lánc, amit már lentebb említettem,ha felteszem,felteszem akkor +kellene szűnnie a ,,jelenségnek", igaz a hölgyike azt mondta ,,tessék érdeklődni úgy december 5-10 körül"

, Mikulásra +lesz

remélem. 1 lánc lesz a kipucolt (motoros)csizmámban

az ablakpárkányon.
5.étől minden nap felhívom őket (PinkMotorsTatabánya) , és ha van akkor

már repülök is a lemenőNapfényébensiklokakékgébsárkánnyal

(úgy ugrált ez a kék bigyó,aligtaláltamelakurzorral

)
16.00..ig dolgozom,oda kell érnem 17.00..ig . Bejáratós MZvel ez nem hinném hogy fog menni, m1ek a Hornettel(aziskék

),... de... ETZ láncért ETZvel kellene menni nem? Majd L kéredzkedek hamarabb,hátha.
...és a BalatonZweigelt is Lfogyott,m1ek a ludni!
Szasztok,nyomozok tovább.