Aha... köszi.MrDok írta:utángyárim-tom írta:Szerintetek ez milyen kipufogó?
És vajon kis ETZ-re való? Nekem fura a két varrat az egyenes részen.... az én utángyárim nem így néz ki....
Aha... köszi.MrDok írta:utángyárim-tom írta:Szerintetek ez milyen kipufogó?
utángyárim-tom írta:Szerintetek ez milyen kipufogó?
Részemről rendben.bambi írta:Felhivom a figyelmét a megrendelőknek,hogy nem postázom a kipufogókat,személyes átvétel Bp-en.Akinek nem megoldható az ne rendeljen.Előre is köszönöm.pala1989 írta:Akkor indítanám a listát:
1. Miklós_88; 1db, krómozott.
2. Troster: 1db krómozott (tört)
3. tiger1342 1 db krómozott TS250/1-re
4. Thomas_Hun 1 db krómozott 250ETZ (tört)
5. pala1989 1db krómozott 250ETZ (tört)
A tigris biztosan érte megy!bambi írta: Felhivom a figyelmét a megrendelőknek,hogy nem postázom a kipufogókat,személyes átvétel Bp-en.Akinek nem megoldható az ne rendeljen.Előre is köszönöm.
Felhivom a figyelmét a megrendelőknek,hogy nem postázom a kipufogókat,személyes átvétel Bp-en.Akinek nem megoldható az ne rendeljen.Előre is köszönöm.pala1989 írta:Akkor indítanám a listát:
1. Miklós_88; 1db, krómozott.
2. Troster: 1db krómozott (tört)
3. tiger1342 1 db krómozott TS250/1-re
4. Thomas_Hun 1 db krómozott 250ETZ (tört)
5. pala1989 1db krómozott 250ETZ (tört)
Nincs, azok 250-esre való kipufogókbrogyanecz96 írta:Üdv!
Bambi 3-as kipufogóból van TS 125-re való peremes végű is?
Hidd el nem azért ülünk a gép előtt, hogy őnagyságodnak menten megírjuk problémájára a választ...Thomas_Hun írta:Nagyon tetszik ez a hozzáállás...
Arra veszitek a fáradságot, hogy leírjátok ,,olvass vissza'', de a választ nem tudjátok megírni.
kb. mint a fészbúkhell írta:De csak azért, hogy tanulj olvasni...![]()
Na arról meg nem is beszélve, hogy nézne ki a fórum minden oldalon le lenne írva ugyanaz.
Akkor indítanám a listát:bambi írta:10 darab kipufogóra felveszek rendelést,ha valakinek még kell.De legalább egy hónap,míg elkészül
Ha lenne: 1. Ész nélkül krómozva lenne minden a motoronKILL3R etz írta:Galvánkáddal.![]()
Polírozó gép különféle "korongokkal", würthös króm tisztító folyadék és valamilyen zöld, kemény polírozó rúd segítségével (eddig ezekkel lett legszebb a kipufugómatt1989 írta: Nagyon szép lett! Mivel és hogyan csináltad?
Nagyon szép lett! Mivel és hogyan csináltad?K.Imi írta:Csak hogy kicsit "fényezzem" magam is![]()
![]()
kipufogó égetés utáni képek:
K.Imi írta:Csak hogy kicsit "fényezzem" magam is![]()
![]()
polír előtt:
polír után:
K.Imi írta:Csak hogy kicsit "fényezzem" magam is![]()
![]()
Már csak a hangja miatt is szereznem kell egyet valahonnan.....KILL3R etz írta:
....... a Bambi rezó I. Érezhetően nyomatékosabb 2500-5000ig, viszont felette "elgyengül". Ha hamarabb elváltom, akkor kb úgy gyorsul mint a gyári csővel, kár szétforgatni. A hangja űber, recseg, hörög, ropog...![]()
Háde neked nem is TS250/1-re való egyenes van...hell írta:Nem kell megölni senkit, hanem nagyon nagyon jó pénzt ajánlani nekem és eladom.![]()
![]()
Bár nem tudom halandó embernek lesz-e annyi de ebben a világban majdnem minden eladó.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég