Na mi van? Már csak a kék jön be

Na mi van? Már csak a kék jön be
Köszönöm a tippet.m-tom írta: Mofakeres tépőzáras nekem bevált, huzat ellen is jó
Zsaki,nekem valami hasonlo van.zsakfos írta:Üdv.
Van valakinek bevált felcsatolható térdvédő,amit tudna ajánlani?Milyet érdemes venni?
Nekem olyan kellene ami nemcsak az ütés ellen véd,hanem hűvösebb időben az izületeket is védi.
Tudjátok egy bizonyos kor után már bizony megérzi az ember ezeket a dolgokat
Nekem az a bizonyos kor 22 év...zsakfos írta:Üdv.
Van valakinek bevált felcsatolható térdvédő,amit tudna ajánlani?Milyet érdemes venni?
Nekem olyan kellene ami nemcsak az ütés ellen véd,hanem hűvösebb időben az izületeket is védi.
Mofakeres tépőzáras nekem bevált, huzat ellen is józsakfos írta:Üdv.
Hello
pl. én. Azzal is...zsakfos írta:Ki a fene nyomul 251-el???![]()
![]()
Már megvan a kiszemelt áldozat, várok a melegebb időre. Miről maradtam le?bluerider írta:Csabi az eladó 251-est nézted már! Ez jó döntés lenne!
Na mindenképpen. Hogy tudunk elérhetőséget cserélni?Older írta:Nekem van egy doboztartóm, ha kell meg tudunk egyezni, le akarom cserélni egy másikra. Ha érdekel szólj! Itt vagyok a városban. Üdv.
És mennyi a sisakod, ami épp a fejeden ragadt?
Persze, persze... még K.Imi írta itt régebben, hogy nála is elő szoktak ilyenek fordulni, de biztos olvas minket..... én egy ideje már vadásztam ilyenre, sajnos jellemző, hogy szezon elején még van több is, aztán valahogy eltűnnek...Older írta:Szia!
Hát próbálkozom, volt egy másik az Úrnak, múlthéten megegyeztem vele, hogy fix 15000.-, aztán átállította és valaki gyorsabb volt! Hát ez van! Valamiért nem akarta a sors! Aztán hétvégén adódott még kettő lehetőség, de tegnap délutánra husss..... szintén el kelt! Hát ez az én formám. Ami még tetszik a Vaterásnál, az eredeti Krauser tartó, nem is drága. Tudom az a 18 nem sok a dobozokért,de hát ha nincsen sok akkor igenis számít!
![]()
Üdv: Balázs
Szia,Older írta:Sziasztok!
Keresek Etz 250-re oldaldobozokat, ha esetleg valaki tud eladót, vagy van eladója reális áron, érdekelne!
Előre is köszönöm! Ha sérült nem baj!
Széles utat, és teli tankot.
Üdv: Balázs
Ugyanezt tudom én is elmondani.Szintén pár éve mofaker,zárszerkezet gyenge,bár javitható a dolog,szóval nem feltétlenül kell fixre felcsavarozni a paltnira ha valaki levehetőre akarja,de mindenképp erősitést kiván.Dénes írta:http://www.mofaker.hu/termek/Sisakdoboz ... tt__970100
Én ilyet vettem 4 éve, akkor még 4500 Ft-ért talán. Az oldalsó piros csík kicsit megfakult. De számtalanszor estem már el, úgy hogy ez ért le hátul, sok km zötykölődés terepen, nehéz csomagok, ugrasztások... És semmi baja nincs. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és egy nagy sisak is belefér.
Annyit kell csinálni, hogy fixen felcsavarozni a platnira, mert az a zárszerkezete béna.
Veszy2107 írta:Hello!
Nincs valakinek egy eladásra szánt zárt sisakja? Nem csúcsminőségűre gondolok, a belseje azért lehetne egybe, külseje annyira nem lényeg...
Köszi!
kiszsebi írta:ebbe futottam bele:
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage ... ad_id=4691
"Somogyország"Még az eladó neve is ismerős...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég