Ndk találkozót kihagyjátok?

Aztán aznap még a hungaroringen is jó buli,sűrű lessz nagyon az a hétvége!
Itt vannak a képek:nagyarpi írta: Jelen voltak:Mladi matt1989 nagyárpi
Jelen voltak:Mladi matt1989 nagyárpimladi írta:Úgy néz ki hogy, asszonyostól, ETZ-től ott leszek a fótiakkal. De elötte még kilátogatunk a Dunakeszi Tescohoz is.
Úgy néz ki hogy, asszonyostól, ETZ-től ott leszek a fótiakkal. De elötte még kilátogatunk a Dunakeszi Tescohoz is.
Hali. Én is viszem nemsokà. Mit néztek meg nagyon?atesz155 írta:Újabb két év gondtalan motorozásra jogosított fel a műszaki
Tudod a Világvége után minden más...........szketo írta:
Nézegettem a jövőbeli időjárás jelentést,előjelzést, sajnos aszt kell mondjam sok szabadtéri és motoros programot fog meghiúsítani az időjárás. Úgy döntöttem ebben az évben semmilyen motoros kirándulást nem tervek, csak idegesítem magam az idő miatt, ezért amikor szabadnapos vagyok és jó az idő is na,akkor megyek és kész.Sajnos eléggé csapadékos időt,és hűvös nyarat jósolnak.Már tavaly év vége felé rebesgették ez az év a 2013- a változások megújulások éve lesz...Na de ennyire??!!!.....Hogy még Április elején is hó van??!!..Hát erre nem gondoltam volna!!!??
conus írta:akció lefújva. puhap.cs főnök + időjárás. de inkább az előbbi miatt.![]()
én is kimerészkedtem egy kicsit. Elmentem Kecskemétig, majd vissza, utána Ceglédre. Innen visszafelé kissé meghajtottam a gépet, óra szeint 120-szal toltam neki egészen Kőrös határáig. Azt vettem észre, hogy ahol össze van illesztve a kipufogó vége, ott a két szélén olyan, mintha valami bronz zsír lenne. Nem tudom mit fújhatott ki a kipuból, de egyértelműen jól ment a vége felé.Cat írta:Nyah ez is megvolt
Tőserdőben szokásosan sok motoros (cirka 20db)
atesz155 írta:Ha gondolod, és van kedved és még ráadásul Nagykőrös felé is van kedved jönni, bármikor szívesen csatlakoznék, így gurulhatnánk együtt. Ha van hozzá kedved, írj rám akár itt, akár privátban!Cat írta:Üdv
Tiszakécske, Tiszabög, Tiszakécske, Lakitelek, Tőserdő majd vissza Kécske...
Remélem holnap is tudok menni....
Ha gondolod, és van kedved és még ráadásul Nagykőrös felé is van kedved jönni, bármikor szívesen csatlakoznék, így gurulhatnánk együtt. Ha van hozzá kedved, írj rám akár itt, akár privátban!Cat írta:Üdv
Tiszakécske, Tiszabög, Tiszakécske, Lakitelek, Tőserdő majd vissza Kécske...
Remélem holnap is tudok menni....
Ha neked ettől jobb,akkor igen!MrDok írta:Ok, legyen de illatosítják is?daranyi68 írta:A két teloban kb 1dl fekete és szürkésbarnás olaj volt...
Az azért szűrkés színű mert az olajhoz gyárilag raknak molibdénszulfidot!
Ok, legyen de illatosítják is?daranyi68 írta:A két teloban kb 1dl fekete és szürkésbarnás olaj volt...
Az azért szűrkés színű mert az olajhoz gyárilag raknak molibdénszulfidot!
Hogy állítsuk fel a motort homokban............ ivás közben......kobra írta:Akit érdekelnek a hosszú túrák kis motorral érdemes végig néznie a C90adventure videókat a youtubon. Nem semmi amit a kis angol gyerek levágott a SuperCub-al.
Lesz DVD is az útról.
http://www.youtube.com/watch?v=8klEt3cfYn8
A többit jobb oldalt találjátok a youtubon.
Cat írta:Szerintetek?
http://goo.gl/maps/bd53s
Hosszú hétvégén egyik napra tervelem..
Járatni kéne még a perkót, hisz csak 1100km van benne felújítás után..
Mondjuk ennyit egyszerre nem mentem, csak 250-eket ugye...
De hátha minden klappol..
Jó időt mondanak;)![]()
![]()
![]()
Pasno írta:Matt1989!
Engem érdekelne a gurulás , a bakonyba,viszont Én pestről tudnék hozzátok verődni ha megyek,vagy megyünk,de ez majd még kiderül.
Minden jót!
bakimate írta:Sziasztok!
Hazaértem én is épségben, jól éreztem magam, köszi!
Gexxx! 3 képet tudtam csak csinálni, mert naná, hogy tartalék elemet nem hoztam.
Dénes! Ottó beléd tette a parát a gumikkal, mi?
Felőlem mehetünk még idén! 28.-a?anita írta:Kicsit reménykedtem,hogy az eső miatt elhalasztódik a gurulás és akkor én is hátha ott lehetek,de látom nem vagytok papírból.No,de majd legközelebb!!!!
Ezt nem teljesen értemPasno írta:....Már nem vagyok szűz!!! ...
"Több szeretet szükséges ahhoz, hogy az ülést megoszd valakivel, mint ahhoz, hogy ugyanezt megtedd az ágyaddal."
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég