Nincs közöm hozzá, csak találtam, egész jó állapotban van kinézetre

Pü ment!occsike87 írta:Hali. Esetleg ár?
nyakas írta:A 251es , ELKELT !
Szép moci.oTomotor írta:Sziasztok!
Lassan 2 éve szinte nem is használom, így eladó az MZ ETZ 250-es mocim.
A műszaki lejárt, de most veszek bele egy új akksit és megcsináltatom a papírokat az elkövetkezendő napokban.
Ha valakit érdekel, nyugodtan írjon.
Van emellett még:
- egy 125-ös ETZ is minden alkatrészével, de szétbontva
- ugyanígy egy 250-es ETZ, szétbontva
- valamint egy 125-ös TS MZ is (de ez egyben).
Gyakorlatilag kismilló alkatrész, ha valakinek éppen arra van szüksége.
Mivel én már egyikre sem tartok igényt, akár egyben is eladok mindent. Nyugodtan érdeklődjetek, kérdezzetek mindenre válaszolok, ha kell küldök fotókat is.
Email-ben (otimoci@gmail.com) vagyok leginkább elérhető.
Széles utat mindenkinek!
Samu írta:Zsaki nehogy azt hidd, egy kategóriába vagy sorolva velünk te is a TS-el
zsakfos írta:Bár megvenni biztos nem venném meg.
Méghogy egy 251-est?
Na neeee!
![]()
Na de miért titkos az ára?kobra írta:látom látom...Nem akarok még egy utcai ETZ-t venni, csupán érdekelt az ára. Nagyon egybe van a gép. És az ára is megfelelő, most már tudom. Jól járhat aki megveszi.
Nem tudom hogy észre vetted-e, de ez egy 251-eskobra írta:Nyakas kollega mennyiért árulod azt masinát?
Végleg kivont motornál kell lenni egy bejegyzésnek a forgalmiban az esetről, + egy papír, adásvételi a forgalmiban szereplő emberrel/vagy az adásvételi papírok láncolata. Rendszámot bevonják. Törzskönyv és forgalmi lyukasztva.pempelli írta:Srácok mit lehet csinálni akkor ha valaki megvett egy mocit de nem íratta át ,én megvenném tőle de nem akarom forgalomba állítani.
Csak alkatrésznek kellene szóval bontanám,de nem akarok magamnak kellemetlenséget utána bármikor.
Ha írunk vele egy adásvételit és ráírjuk hogy forgalomból végleg kivonva adta el nekem az gáz lehet?adásvételije van,de nem találja a tulajt.
Valamit adnak ha kivonják a forgalomból?vagy bevonnak mindent?
Vagy elég ha írunk egy adásvételit hogy tőle vettem alkatrészként?
Ugyan az mint az idéglenes kivonás,csak az idéglenes 6 hónapra szól,még a végleges határozatlan időre,bármikor visszahelyezhető a forgalomba,ha úgy döntesz.pempelli írta:És a végleges kivonás hogy van?kobra írta:Persze! Bemész okmányirodába és ha jól tudom 3000ft (autóra,motorra biztosan kevesebb!) körüli összeget befizetsz. az új forgalmidba beleírják hogy mettől meddig vagy kivonva. Autóval most ezt csinálom. De csak fél évig lehetsz, aztán megint forgalomba helyeződsz automatikusan. De MZ nél tuti nem éri meg!Olyan kevés a bizti egy évre.
Adásvételivel nem lehet kivonatni,át kell íratnod és csak utána lehetséges a kivonatás!pempelli írta:Srácok ha veszek egy mocit az adás vételivel ki tudom ideiglenesen vonatni a forgalomból?
Vagy hogy működik ez?és mennyibe kerül?
Vagy muszáj 15 napon belül átíratni?nem működőkepés a motor.
És a végleges kivonás hogy van?kobra írta:Persze! Bemész okmányirodába és ha jól tudom 3000ft (autóra,motorra biztosan kevesebb!) körüli összeget befizetsz. az új forgalmidba beleírják hogy mettől meddig vagy kivonva. Autóval most ezt csinálom. De csak fél évig lehetsz, aztán megint forgalomba helyeződsz automatikusan. De MZ nél tuti nem éri meg!Olyan kevés a bizti egy évre.
Biztos talál majd palimadarat aki beveszi ezt a dumát.MZETZ250DELUX írta: Ja várom a kommenteket.
dstefan írta:sziasztok!
elnézéseteket hogy ide írok! de mivel új vagyok ezért még nem nagyon találom fel magam az oldalon!
A kérdésem az említett motorral kapcsolatos. Etz 251
valaki néhány mondatban jellemezné ezt a motort? előnyei, hátrányai, esetleg mz betegségek?
fogyasztás, sebesség...stb
és hogy mennyiben különbözik a 250-estől melyik a jobb a 250 -es vagy a 251-es
jelenleg egy Mz ts 125-össel csapatok, csak a 120 kilómnak egy kicsit kevésnek bizonyul
ezért szeretnék egy nagyobbat
válaszotokat és segítségeteket köszönöm előre is
további szép estét mindenkinek
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég