mekkora a max magasság és szélesség amit hátulra fel érdemes rakni 250-es etz-re?

üdv: revell
kobra írta:köszi, le tudod mérni pontosan? (ha ilyen gumid van) Én szélesebbre, 13cm körül emlékszek.
kobra írta:köszi, le tudod mérni pontosan? (ha ilyen gumid van) Én szélesebbre, 13cm körül emlékszek.
kobra írta:Sziasztok!
Tudom buta kérés, de le tudná valaki mérni milyen széles a Heide K36 3.50 hátsó gumija?
Sajna elég messze vagyok otthontól és érdekelne az eredmény.
Köszönöm!
Én már jó pár éve Mitas gumit(kat) használok,csak jó tapasztalataim vannak vele és esőbe is jól fog". Nekem vannak tapasztalataim a régi gyári Pneumat gumival(terepen füvön horgászatnál csúsztak a gyáriak kicsit) annál is jobb szerintem egy fokkal,pedig az se volt rossz én csak ajánlani tudom.Pasno írta:Hellósztok!
Találtam olcsón gumikat viszont nincsen róla tapasztalatom.
Esetleg valaki már használt Mitas gumikat?Gyárihoz képes gyér vagy elmegy?Esőben milyen?
http://www.motortire.hu itt találtam gumikat
Üdv Mindenkinek és korai tavaszt kívánok!!!
tiger1342 írta:Heidenau!sr80 írta:Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy Ts 250/1 MZ-re milyen márkájú gumit vegyek. Ami jó minőségű ill árban kicsit elérhetőbb. Előre is köszönöm a választ.
Ha nem akarsz sportolni, akkor esetleg MITAS (Ez a Barum utódja.)
Láttam már nagyobb gépeken is, alsó középkategóriában ezek vannak.
SAVA is van, de azt nem ismerem.
Boge írta:Cat!
Találtam új gumit. Mitas H07. Ára 7.400,- Ft. Budapest MOM Park.
HelloTroster írta:Én csak "nagymotornál"(Honda cbr xx) használtam hátsó defektnél.Az belső nélküli iszonyatosan kemény gumi alapba.Autópályán Győrnél kaptam a defektet utassal, felcuccolva, telenyomtam a cuccal, aztán az első kútnál 3 bar és elindultam Debrecenig.Simán hazahozott.Mázli volt, hogy a defektjavításhoz nem kellett levenni a köpenyt a felniről, mert akkor cserés lett volna maga a gumi is.Még egy évig járt így tele ragasztóval.Cat írta:Üdv
Túrát tervezek a hosszú hétvégére, mindig a gumikon agyalok ienkor..
HA defektet kapok mit csinálok..
Van tarcsi belsőm, bár pumpám sosenincs persze..
Meg utszélén levenni felrakni a külsőt, komolyabb gumiszerelővasat igényel mint 2 csavrihúzó ami van kéznél...
Használtatok már ezt a defektspray-t?
palack rátol belenyom és go tovább..
Érdemes iet venni és inkább ezt hurcibolni?
Vélemény?
Most olyat vettem ami belsős gumikhoz való (kifejezetten erre a célra is van), de ezt még szerencsére nem próbáltam.
MitasCat írta:Üdv
Létezik olyan R16 3,50 hátsógumi ami mondjuk 10 alatt van, és azért még az érdemes megvenni kategóriában van?
Vennem kell hátsó gumit de a 13-18 ezres Heidenau gumiárak....
dkari írta:Sziasztok!
Korábban volt már téma de nem találom, hogy a 3.25-18 és a 3.50-18 as gumiméreteknek melyik a peres megfelelője?
Mintha valaki még egy táblázatot is be linkelt volna.
Műszakin nem kötnek bele ha perest rakok fel?
dkari írta:Sziasztok!
Korábban volt már téma de nem találom, hogy a 3.25-18 és a 3.50-18 as gumiméreteknek melyik a peres megfelelője?
Mintha valaki még egy táblázatot is be linkelt volna.
Műszakin nem kötnek bele ha perest rakok fel?
Én csak "nagymotornál"(Honda cbr xx) használtam hátsó defektnél.Az belső nélküli iszonyatosan kemény gumi alapba.Autópályán Győrnél kaptam a defektet utassal, felcuccolva, telenyomtam a cuccal, aztán az első kútnál 3 bar és elindultam Debrecenig.Simán hazahozott.Mázli volt, hogy a defektjavításhoz nem kellett levenni a köpenyt a felniről, mert akkor cserés lett volna maga a gumi is.Még egy évig járt így tele ragasztóval.Cat írta:Üdv
Meg utszélén levenni felrakni a külsőt, komolyabb gumiszerelővasat igényel mint 2 csavrihúzó ami van kéznél...
Vélemény?
Mi a gyerek motorjánál használtuk (aprilia mx) hátsó keréknél. Hirtelen megoldásnak jó. Ha az út szélén lerobban az ember "életmentésre" tökéletesen megfelel.Cat írta:Üdv
Vélemény?
Rosszabb, Thaiföldi!gabsic írta:A barum ugyebár cseh gumimárka, vee rubber meg koreai.
Akkor tévedtem bocsánat!gabsic írta:A barum ugyebár cseh gumimárka, vee rubber meg koreai.
Szerintem elég róla annyi hogy Régen úgy hívták Barum ha jók az értesüléseimbébé írta:Sziasztok!
Tegnap elmentem gumit venni, Heidenaut szerettem volna, mert itt a hsz.-okat olvasva sokatok ezt a gumimárkát dicséri. Sajnos azonban nem volt, az eladó egy másik gumifajtát ajánlott Vee Rubber a neve, azt mondta ez is nagyon jó. Tudom, hogy a saját üzletét nem akarja rontani, ezért bármire rámondják, hogy "ez is nagyon jó". Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinak tapasztalata vele, ill. mi a véleményetek erről a gumiról?
A veerubber ára kb fele a heidenaunak. Ez kb a minőségére is igaz.bébé írta:Sziasztok!
Tegnap elmentem gumit venni, Heidenaut szerettem volna, mert itt a hsz.-okat olvasva sokatok ezt a gumimárkát dicséri. Sajnos azonban nem volt, az eladó egy másik gumifajtát ajánlott Vee Rubber a neve, azt mondta ez is nagyon jó. Tudom, hogy a saját üzletét nem akarja rontani, ezért bármire rámondják, hogy "ez is nagyon jó". Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinak tapasztalata vele, ill. mi a véleményetek erről a gumiról?
köszi akkor lehet hogy mégis a gumival van a bajNandor írta:Én ugyanígy jártam, vettem egy új gumit de ugyanúgy rázott, párszor felraktam meg levettem de semmi változás.Andrá$ írta:Köszi a segítséget, de nem most jelentkezett már az előző guminál is iylen volt azért gondoltam hogy új gumival műszaki előtt kellene elvinnem
Már teljesen lemondtam a kerékről, sőt vettem egy új felnit is mondván: -biztosan kapott egy ütést mert oldalirányban forgatás közben nem tért ki a felni a gumi mégis bicskázott.
Aztán nem tudom miért de elvittem apámhoz, hogy nézze meg. Ő elővette a garázsból az 1967-ből való Jawa gumiszerelő vasait és 20perc alatt megcsinálta. /csak ámultam meg szégyenkeztem/
Hiába van 17éve nagymotor jogsim hozzá képest mégis kezdő vagyok.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég