Szerszám
- Stravkó
- Long Vehicle
- MZ-d típusa: ETZ 250
O.K. küldöm Sebit,de csak a jövõ héten tud menni!Gyurm@ írta:Mivel más is vett elfogytak a kulcsok úgyhogy átvétel nálam személyesen a HJC-ben munkaidõben vagy kivételes esetben elküldöm postán + költségért.
Mondjuk Tigris elvihetné Blue-nak Ghost meg samunak ha megy haza!
Üdv Gyurm@
Köszi!
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
Az a szomorú hírem van,hogy nem tudom,meddig vagyok még a cégnél,na meg anyagot is kell keresnem,ha akarok még csinálni.
Yofo,azért megpróbálom összehozni,csak legyen ráérõs idõm,mert más fusi is itt van a nyakamon.
Ghost!Ha Gyurma ETZ-jéhez jó az a kulcs,akkor remélem ez jó lesz a tiedhez,mert ugye TS hollnaderhez gyártottam és kisebb a belsõ rádiusz,mint az ETZ hollanderé.Majd kipróbálod!
Sör???Szoktam én olyan?
Yofo,azért megpróbálom összehozni,csak legyen ráérõs idõm,mert más fusi is itt van a nyakamon.
Ghost!Ha Gyurma ETZ-jéhez jó az a kulcs,akkor remélem ez jó lesz a tiedhez,mert ugye TS hollnaderhez gyártottam és kisebb a belsõ rádiusz,mint az ETZ hollanderé.Majd kipróbálod!
Sör???Szoktam én olyan?

A kisTZ-s 
"Adjátok vissza a hegyeimet"

Elkészült a második barkács körmöskulcs TS250-hez.
Az elsõt Gyurma klubtársnak adtam,hogy próbálja ki ETZ-n.Uram,kérem nyilatkozzon,ha van tapasztalat.
A második darabot puszira (hölgy klubtagok esetén
) avagy bármi kisTZ alkatrészért,tábla csokiért,üveg bambiért (itt most kisbetûvel írt köznévre,palackozott hûtött italra gondolok
) cserélem,valamint a Kockás 13-18. számáért
A kulcs visszafogottan esztétikus,ámde illeszkedik a Bluerider által adott TS hollanderre.
Az elsõt Gyurma klubtársnak adtam,hogy próbálja ki ETZ-n.Uram,kérem nyilatkozzon,ha van tapasztalat.
A második darabot puszira (hölgy klubtagok esetén

A kulcs visszafogottan esztétikus,ámde illeszkedik a Bluerider által adott TS hollanderre.
A kisTZ-s 

- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
Pocok222!
Nem maradt le egy szám sem szerintem, hanem a 8-ast meg a )-et a script átfordította automatikusan egy
-jé. Tehát bakimate száma: 06-hetven-391-nullaöt-08. De lehet h tévedek 
Nem maradt le egy szám sem szerintem, hanem a 8-ast meg a )-et a script átfordította automatikusan egy

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Keves Bakimate Tagtárs.
A párhozzászólással lentebb, meg adott telszám nem mükszik, mert szerintem 1 szám lemaradt. De nagyon szépen meg köszönném, ha meg csörrentenél, a 06-70-367-kilenc-kettõ 8 négyen, a tali a teljes szett miatt, itt Pesten.
Pocok222
A párhozzászólással lentebb, meg adott telszám nem mükszik, mert szerintem 1 szám lemaradt. De nagyon szépen meg köszönném, ha meg csörrentenél, a 06-70-367-kilenc-kettõ 8 négyen, a tali a teljes szett miatt, itt Pesten.
Pocok222

Pocokom,pocokom, kétkeréken utazom....... MOTORON.
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Szia!
Pár hozzászólással lejjebb leírtam a telefonszámom, kérlek, hívj fel. Ha személyesen össze tudunk futni Budapesten, akkor nem kell küldözgetned a pénzt...
Pár hozzászólással lejjebb leírtam a telefonszámom, kérlek, hívj fel. Ha személyesen össze tudunk futni Budapesten, akkor nem kell küldözgetned a pénzt...
Pocok222 írta:Kedves BAKIMATE kolléga.
Ezuton szeretném jelezni vevõ lennék egy teljes készletre, mert ahol most végr edolgozom (takarítógép szervíz) a béna gépkezelök elég sokszor beletörik az állító csavarokat, ez jó nekünk , de szívunk is vele eleget. Ezért lenne nagyon fontos nekem. Van most begy kis dugim, irj priviben számla számot ahova utaljam a zsét, ahogy meg van. Köszike elõre is.![]()
Pocok222
Kedves BAKIMATE kolléga.
Ezuton szeretném jelezni vevõ lennék egy teljes készletre, mert ahol most végr edolgozom (takarítógép szervíz) a béna gépkezelök elég sokszor beletörik az állító csavarokat, ez jó nekünk , de szívunk is vele eleget. Ezért lenne nagyon fontos nekem. Van most begy kis dugim, irj priviben számla számot ahova utaljam a zsét, ahogy meg van. Köszike elõre is.
Pocok222
Ezuton szeretném jelezni vevõ lennék egy teljes készletre, mert ahol most végr edolgozom (takarítógép szervíz) a béna gépkezelök elég sokszor beletörik az állító csavarokat, ez jó nekünk , de szívunk is vele eleget. Ezért lenne nagyon fontos nekem. Van most begy kis dugim, irj priviben számla számot ahova utaljam a zsét, ahogy meg van. Köszike elõre is.

Pocok222

Pocokom,pocokom, kétkeréken utazom....... MOTORON.
- bakimate
- A kábelkirály
400forint/4 csipesz. Nem kell világmegváltást várni.
Balázs írta:bakimate: az a mûszerész csipesz ha jól látom a kínai gyártmány, egyszer tán próbára vettünk egy ilyen "szettet" biliacélból van és a két fél az illesztésnél szétesik. Aki jó csipeszt akar venni az menjen egy orvosi ellátóba és vegyen rendes csipeszt.
- bakimate
- A kábelkirály
Most elméletileg elfogyott (az összesre van jelentkezõ, de pénz beszél...), de jövõhéten lehet, hogy tudok még szerezni. Szeretettel várlak! 

yofo írta:Ha összejön a dolog ,akkor el is mennék érte , mert a kábelkötegeket is megnézném élõben , ja meg jó lenne
már egy kicsit kikormolni a vasat is . (Remélem már jön a jó idõ )
- bakimate
- A kábelkirály
Re: Szerszám
Köszönöm!
Gexxx írta:Máté! Jó ha én csinálom?